Äntligen klar!!!

Nu har man fått hem tillbaks, så skönt!! de är städat och undan plockat, ni som känner mig vet att jag hatar att ha rörigt!!! visst att barnen kan röja runt med sina leksaker, de är helt ok, de tar jag upp när de ska gå och sova men annan röra gör mig allergisk:)

Och nu är Jonathans rum klart, kommer bilder senare!
fondväggen blev bra tycker jag, lite stolt över mig själv faktis:) men de är inte nåt jag kommer göra om fan vilket skit göra!!
Och nu när alla möbler och gardiner är på plats så kan jag itne annat än vara nöjd, så skönt att få bort dom bebisblå väggarna, nu är de ett tonårs rum!!! Ja han är ju ingen bebis längre. Nu hoppas jag bara att han blir lika nöjd som jag och micke.

Men jag och Micke har gjort ett konstaterande, min ork, de finns inte, förr hade jag slitit tills jag va klar nu är jag slut i kroppen efter 1 timme men kämpar på ändå, och denna helg känns de i kroppen att jag är envis som en röd gris:)!
Men i fredags va jag tvungen att ta hjälp micke fick slänga upp det andra lagret, kroppen orkade inte!!!
Vi har en liten indelning här hemma han maskerar och jag målar sen så får han avmaskera och tvätta bort all färg som jag har kladdat, och den funkar för oss micke hatar nämligen att måla men i fredags ställde han upp för mig, han är en pärla min man!!

Ska bli skönt att ikväll behöver vi inte lyfta ett finger:)

Kommentarer
Postat av: Isa

Usch det är så himla drygt när man vill göra något eller har tänkt göra något och sen orkar inte kroppen med. När inte hjärnan och kroppen vill fungera ihop. Och det värsta är att det inte är något att göra åt det heller. Bara sätta sig och vila och se glad ut. Ska bli spännande att se Jontes rum! Ta hand om dig! Kramis.

2009-10-26 @ 00:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0