Behöver insperation och pengar!!!

Nu när köket och hallen är så gott som klara så har jag smygit så smått in i Jonathans sovrum för att fixa till där inne, men problemet är han och jag har olika visioner på hur rummet ska se ut, hans favvo fär är blå och de köper jag men så i söndags så fick han säga vilken hampen matta han ville ha, till min förvåning så säger han grön!!! trodde på svart eller röd men icke, så de blev en grön matta och lite gröna detaljer, men nu känner jag att väggarna inte är de snyggaste och vill sätta tapet där och har hittat en grön stjärn tapet men han vill fortfarande ha blått oxå, tyvätt tycker inte jag de två färgerna går ihop!!! så man blir lite smått galne och vill ju inte köra över hans vilja totalt!!!

så nu är jag lite klyven va jag ska göra, men får helt enkelt sätt mig ner med jonthan när han kommer hem.

sen imorse så fick jag världes chock när jag tittade ut och såg att de snöade och fick lite smäre panik då båda barnen bara ha gympa skor på fötterna, hade vart bra om de kommit in lite pengar idag så vi kunde köpa viner skor åt barnen!!! men håller tummarna att vintern håller sig borta ett tag till!!!
fånga dagen!

Kommentarer
Postat av: mamsen

Ja du bruden Barn har ofta egen vilja ......jag vet och det är som du säger hans val ..........Du får stå ut och han stortrivs Pussar..........såg på facebook att du mår dåligt igen och dessvärre så är det så med fibron därför vore det bra om du kom under utredning så det inte är någon annan reumatisksjukdom som finns medicin emot.Känner med dig hjärtat Älskar dig Vill du låna pengar så är det okey :) <3<3

2009-10-13 @ 11:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0