Hos dr!

Idag vakande jag med sjukt ont i magen så nervös, massa tankar, va nervös som aldrig förr, va nog lite för jag inte hade en aning om vad läkar besöket skulle gå ut på!
Vi åkte i alla fall iväg, micke hade tagit ledigt för att följa med mig, dels som stöd sen vill han veta vad som händer.
Och gud va sjukt nervös jag va i väntrummet, men för vad, väl inne hos dr satt vi mest occh pratade om hur de har gått för mig, de posetiva är att jag inte haft mens sen jag va där sist, de negativa är att min smärta är fortfarande kvar så han ville att  jag skulle höja min dos på tabletterna och se om de funkar och att de inte ger massa biverkningar, så vänta och se helt enkelt. 
Sen visade det sig att endo och fibro  lite går hand i hand för att göra det hela lite kort:)
så jag lovar att jag ska ta och försöka få en tid hos en dr!!!
Och om de inte funkar med tabletterna så tror jag de kommer bli sprutor,jippi:/
men värt ett försök om detta inte funkar men hoppas på det, så har lite alternativ kvar och kommer pröva alla innan de får plocka bort min livmoder, inte för jag ska ha fler barn men känns som en del av mig,
 tyvärr just nu värker de värre än på länge!!

Efter dr tog vi en sväng på nya IKEA i uppsala, va kanon fint! köpte ny klädsel till schäslongen, men kul när jag kommer hem så visar de sig att dom lagt fel på lagret så fick en vänster men skulle ha en höger!!!!!!!!!!!!!!!
Så de blev en tur till Barkarby oxå!!!!

Vill tacka för all värmande ord från igår, de värmer och ja marlie de skulle hjälpa mycke tror jag om vi kunde stötta varandra med lchf:) jag ska ta nya tag på måndag igen, då får de nya livet börja! Och hoppas att vilja och orken kommer med den, för är så less på må såhär!!Ha det topp!!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Skönt att det gick så pass bra hos dr! :) Jag hoppas du får må så bra som du förtjänar! Kärlek! puss!

2009-10-08 @ 20:39:28
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: mamsen

Tror på dig om allt får smälta in så kommer Lchf gå bra om du och Marlie puffar varandra LYCKA till du /ni kommer att må så mycket bättre på sikt Pussar

2009-10-08 @ 20:41:32
Postat av: Marlie

På måndag kör vi !!! :) Puss hjärtat.

2009-10-08 @ 21:21:10
URL: http://marliie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0