Vinter!

De känns som att den sakta håller på närma sig, de är inte alltid kul med vinter men kan inte bara tycka de är tråkigt, för på vintern är de legalt att sitta inne och mysa, man får tända mass ljus och mysa i varma gosiga kläder, tjocka koftor att svepa in sig i.

Sen så kommer ju julen oxå och vem älskar inte julen, få pynta med massa fina ljus och glitter och kulor, jag älskar julen, ser så fram emot den, denna jul ska vi åka upp till vintern oxå för de är väl de vi ofta saknar i den stora staden.

Sen de negativa är ju, dyra vinter kläder åt barnen, dyra skor, slask, och att man alltid fryser:( men då får man blicka fram mot sommaren,bara ett halv år kvar till våren!!!!!!!!!!!!

Och ni son undrar va överraskningen va att jag och Marlie hade stor städat deras lägenhet till mattias!!! Och han blev super glad:)Det är ett hårt arbete att göra ingenting.

Kommentarer
Postat av: Nettan

Du är en snäll moster du, jag hoppas kroppen din orkade med städandet! Och så hoppas jag att ni får en fin helg! Puss o kram från oss alla till er alla!

2009-10-17 @ 10:37:07
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0