Full fart!

Gick upp vid åtta sjukt trött, met inte riktigt varför, har ändå sovit rätt bra på natten, ja de kan ju bero på det:)

Vi bokade in oss med familjen Hallberg att åka till IKEA , lite osäkra om nån skulle hämta bordet så bar de iväg, sköntatt va där när de öppnar, man hittar plats på en gång och allt är så lungt:)

Vi kikade runt lite, kollade vart de nya bordet låg på lagret, strosade vidare, kollade in ben till Jonathans säng men Marlie och Mattias ska ev byta ben då kan vi nog köpa fyra av dom för en billigare peng:)

Tuva och Saga sprang runt och la sig på golvet överallt med varsin penna och papper och låg och rita, super söta vad dom, men kanske inte alltid så uppskattade av folket som ville gå just där:)

Tog oss en till på dom vita köken, är ju vår tanke att byta ut våra luckor till vita, frågan är utan handtag eller med????

Ja sen plockade man på sig lite skålar och en hatt hylla, blev kanon i hallen.

Sen åkte pojkarna hem med barnen för dom skulle sova och jag och Marlie tog en tripp till vällingby, och de fanns så mycke fint och roligt jag skulle vilja ha men just nu fanns de inte super mycke pengar, men kommer bli nåt besök dit igen efter lön, fattar inte varför man inte åker dit oftare, dom har ju massor med roliga butiker.

På hem vägen bestämde vi oss för att äta Tacos till middag, eller Marlie bestämde att dom skulle äta de och jag bjöd lite fint in oss:)

Så efter vi ätit gick vi hem så spraymålade jag vår hall spegel, tror den kommer bli kanon när den kommer på plats.

Nu ska jag och micke kolla på Notting hill sen blir de sängen, dags att gå tillbaks till jobbet imorgon!




Fånga dagen!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ja, visst är det fina bilder. Vet inte hur det kommer sig att hon smilar upp sig så bara för att mamma var med. Annars har jag ju fullt sjå att få ungen att ens titta på kameran! :)



Hoppas ni får vara friska nu, och ha en fin vecka! Puss´!

2009-09-14 @ 09:51:52
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Marlie

Ni får ta våra sängben till Jonathans säng, våra lite kortare än dom längsta :) Ska bara se om det går att hitta en sängkappa eller något i längre modell. PUss

2009-09-14 @ 10:00:15
URL: http://marliie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0