Lördagsfix!

De här helgen har vi sett till att vi fått ordning i vår klädkammare, trots att jag mått värre än någonsin och micke vart genom förkyld med huvdvärk, de va liksom dags.

va så trött på all skit som va där inne, de va så tråkigt att gå in där och se röran och ingenting hade nån ordentlig plats, så vi tog oss en tur till IKEA idag för att köpa oss garderober.

Vi plockade på oss två garderober och alla dess tillbehör, är de inte juvligt med IKEA:) allt kommer i plockepinn:)

Sen fick vi avstämning efter vi gått i självscaningskassan!!!Har vi aldrig vart med om förut:)Tur  man är laglydig:)

Sen är de så underbart med mig och min man för vi har sånt teamwork! Han satte igång och montera och jag tömde och städade ur klädkammaren, sen hjälptes vi åt att få in dom och att få på dörrarna och medans Micke fixade inredningen så fixade jag krockar i Jonathans och vårt rum, de va liksom på tiden, de va ju ett tag sen vi fixade hans rum:)

Sen va de bara för mig att organisera ihop allt som skulle tillbaka in i klädkammaren och garderoberna, de är konstigt men tycker aldrig att de finns tillräkligt med plats:) men blev ändå nöjd, nu kan man gå in där utan att storkna:)

De finns säkert de som tycker jag är knäpp som fixar och donar här hemma när jag mår som jag gör, men tror de är ett sätt för mig att försöka glömma hur dåligt jag egentligen mår:(

Så vi får väl se vad de blir för flera projekt i framtiden:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0