Inte mycke bloggande!!

Tycker de suger totalt att jag inte kunnat blogga så som jag brukar göra, dels för att de är skönt att kunna rensa sina tankar här, och anldeningen är framför allt för att jag haft super problem med internet, suger totalt!!!

Sen har jag oxå haft fullt upp med att hjälpa mina föräldrar som nu har bott här nere i över en vecka, super mysigt tycker jag de har varit, och man vill hjälpa dom med allt man bara kan!

 Och så har de vart fullt upp med julshopping och pysslande, vilket jag tyker är super mysigt:) tänk att de bara är två dagar kvar till julafton, längtar, särskilt för att barnen ska få öppna sina paket!!!Men är sjukt arg på en sak, köpte ett spel på tradera till Jonathan och aktionen tog slut den 10de och hon hävdar att hon skickat spelet i fredags men jag har inte fått de ännu, så irreterande, så vi får se om de dycker upp imorgon.

Jul lediga!

Är så lycklig idag jobbar Micke sin sista dag sen har har ledigt i två veckor, ska bli helt underbart!!!
De är så msigt när alla är hemma och lediga, bara kunna mysa hela dagarna och hitta på vad man vill.

Barnen och jag ska iofs sig va lediga längre än micke men ser så fram emot de här två veckorna:) JIPPI!!!

Snö!

Äntligen har snön kommit till sverige, visst är de underbart!!!
Fast varje gång den kommer så utbryter de en viss panik, bilar som kör av vägen, gator som aldrig blir plogade, sånt som gör att man blir en aningen bitter,
men nu hoppas vi snön är här för att stanna, i alla fall så vi får en vit jul!!!

Ska försöka se till att vi kommer ut och åka pulka i helgen, de tråkiga är att jonathan är  hos pappa då:(

önskar jag hade ork!

Idag hade jag velat haft lite mer kraft, och så hade jag gärna åkt och köpt de sista julklapparna, som till micke tex, men har ingen aning om vad jag ska köpa till honom. Han har ju egentligen redan fått sin juklapp, sin tatuering men vill ju att han ska ha nåt mer att öppna på julafton:)

sen skulle jag behöva fixa julklapparna till alla föräldrar oxå, de har totalt försvunnit ur huvudet på mig!!!

men får se va veckan har att ge!

Lucia!

13de december, som barn minns jag den som en "magisk" dag som kretsade runt sång och gliter, tända ljus och lussebullar och pepparkakor i massor!!! Men som vuxen känns de nästan som vilken annan dag som helst vilket är trist tycker jag, om jag inte satt på lucia på tvn i morse hade jag nog inte ens kommit på att de va lucia, man har alldeles för fullt upp i sina liv som vuxen. Så de ska bli hur mysigt som hellst att få åka ner på dagis och se massa tomtar, lucior, tärnor och peppakakasgubbar. framför allt min egna underbara tärna, och får höra dom sjunga dom julsånger Tuva gått och trallat på i nån vecka nu:) Så kanske man kan hamna i julstämningen som man längtar efter. Lite snö på det så är allt toppen!!!!


Fullt upp!!!

I fredags va dagen här, då mina föräldrar flyttade till stockholm igen!!! Vid elva tiden kom de för att lämna alla saker, de gick ganska lätt att lasta av alla deras grejor, och tro mig de va MASSOR med grejor, inte lätt när man flyttar från ett hus tille en 2:a. De va grejor överallt, men de va bara att sätta fart och de är just de vi gjort, hela helgen, packat upp lådor, organiserat och jag har tvingat min mamma att slänga massor med saker, och övertygat henne att man kan inte spara allt!!!

Vi har vart två vändor på Ikea i lördags och söndags, de gick rätt smärt fritt men idag tror jag att jag och micke körde slut på mina stakars föräldrar, men tror de blev nöjda med alla inköp, trots att ett av sängborden va nåt fel på så de måste tillbaks!!!

Så om jag inte behöver montera en ikea möbel på  resten av året blir jag jätte nöjd;) Men de har vart kul att få hjälpa till och se till att de kommer på plats, trots att vi fortfarande inte är klara! men veckan är lång:)

På tisdag ska jag och mamma på gardinjakt, nån som har nåt förslag vart man kan hitta snygga men prisvärda gardiner!?

Julen börjar närma sig!

Idag har jag och Marlie bakat lite julgodis, men de kommer bli mera fram över, fast idag va de mest hon som bakade och jag läste recept:)

Sen så va jag och familjen ner till biblioteket, och lånade massa nya böker till alla i familjen, tycker de är lite rogivande att åka ner och strosa och leta efter roliga böker som man kan läsa för Tuva för de har verkligen släppt för henne hon gillar när man läser och sitter snällt och lyssnar, de är en mysig stund tillsammans och de har verkligen hjälpt till när vi ska lägga henne nu.

Sen va vi upp på Lindex och köpt de sista till Johannas julklapp.vilket va skönt att få de klart, sen tittade vi på vad Tuva ska ha på sig på Lucia, hon valde pepparkaksgumma, men tyckte nog tomteklänningen va sötare, men klart hon ska få bestämma själv, ska ner och köpa den nån dag nu snart, innan allt tar slut, hade gjort de idag men hade en 30% hemma som jag tänkte kunde va bra att använda:)


Min underbara man!!!

De finns ingen som jag älskar så mycke som Micke, han är verkligen mannen i mitt liv, han finns alltid när man behöver honom, ställer upp i vått och torrt, och de är inte bara för mig utan för alla!

Jag vet ingen som har ett sånt rent hjärta som han! Så god människa rakt igenom, snäll, hjälpsam och bara helt enkelt underbar.

Han är min bästa vän, de finns ingen som han!!! Han är en underbar pappa.

Och just nu när jag går igenom en hel del jobbiga saker gör han allt för att ställa upp på mig, och han ska ha en stor eloge att han orkar leva med mig just nu, för de är inte de enklaste, och de är de som gör honom till den bästa!! HAn står ut och tar hand om mig, när jag minst förtjänar det!!!


Älskar dig MIKAEL LÄNDSTRÖM, du är mannen i mitt liv, för evigt!!!

Nya Sängar!

I helgen va vi på IKEA och kollade på sängar, de är en hel vetenskap:) vi provlåg alla sängar de hade, men hur lätt är de när man typ kan ligga i dom ett par minuter, men vi hittade ett par som vi skulle tycka va bra för oss.

Vi va och köpte sängarna i söndags och då hittade vi även en säng till Tuva, en super fin vitt metal säng. Tänk att hon blivit sås tor att hon kan sova i en växa säng!

Vi fixade även ny förvaring till henne och de blev ganska bra om jag får säga det själv:) nu ska vi bara få ny färg på väggarna i både vårat och Tuvas rum.

Ska bli skönt när allt är klart så man kan få njuta:) Men nu för tiden är de inte helt lätt att hålla samma tempo som förut, för kroppen orkar inte med!!!

Men nu med ny säng kanske de blir bättre:) om de inte va för att min man bredde ut sig över hela sängen:)

Var är Veronika?

Ja som många säkert redan vet har jag en tuff period just nu och har problem med hur jag ska bete mig och hur jag ska förhålla mig till vissa saker!

Just nu känner jag mig mest vilsen, känns som Veronika som jag är och vill vara har checkat ut och lämnat ett tomt skal med sorg, ledsamhet och ilska!!!

Hur fan ska jag finna henne, den glad trevliga och sociala tjej jag alltid varit?!

Jag tror de som är i min närhet inte har helt koll på hur jag egentligen mår, för som min mamma brukar säga är jag EXPERT på spela "teater" när de finns publik. Dom som får ta smällen är framför allt Micke, Jonathan och Tuva, Inte för jag vill men de bara blir så, ilska och irretation måste ju ta vägen någonstans!!!

Gud va jag skulle ge ALLT för att få mitt liv tillbaka!!!
Hormoner!!!

Fan va less jag är på att ha ett humör som hoppar upp och ner, vänder på en fem öring, har ingen stubin!!!
Familjen blir lidande och tycker så synd om dom. jag får hysteriska utbrott stup i ett, är ett under att jag nhöll humöret uppe nere i ullared!

För just nu känner jag att jag inte klarar av särskilt många motgångar. Är de så här man ska ha det?? ja då kommer jag snart stå utan familj!!! Vem fan orkar leva med nån som är så obalanserad som jag är just nu!!!
De är fan så jag knappt orkar leva med mig själv just nu!!! så hur ska dom orka?!


Och att man skulle känna en förändring i livmodern skulle ju va toppen , men den effekten har ju såklart uteblivit!!!

Är inte livet orättvist ibland!!!

RSS 2.0