Belönade mig med lite shopping:)

Tyckte det har gått så bra för mig på vikt fronten totalt 6,9kg, så det va dax för nya mjukisar, en sväng till Kista blev det, hittade ett par byxor som satt bra och en mindre stl vilket inte va helt fel. sen blev det en tröja till Micke ett par jätte fina VITA byxor till Jonte:) inte så smart men dock så snyggt! Tuva fick nöja sig med en hårborste och sen lite gummisnoddar, man kan ju drömma om att de får sitta kvar:)
Är så glad att solen tittar fram igen har vart en lite tråkig vecka med snö och gråa moln överallt, så veckan avslutas ju betydligt bättre:)

Imorgon är det Final i Melodifestivalen, och vi ska ev på middag hos Camilla med familj ska bli så trevligt och mysigt, vi frå hoppas att camillas mormor inte blir sämre igen, håller verkligen tummarna.

Nä ska snart ner och hämta Tuvis, ser fram emot en lugn helg, Jonte är hos  sin pappa, saknar honom massor när han är där fast vi behöver litet break från varandra, annars skulle vi nog bli galna till slut. Att ha barn med asperger
är inte alltid det lättaste, men han är ett undetbart barn och älskar honom för den han är, och nu är det så skönt för han gör såna framsteg i skolan och utveklingsmässigt, han vågar ta för sig mer, känns så bra så jag ser ljust på framtid!!!


Lev livet

Kommentarer
Postat av: Maja

Man är inte en dålig mamma för att man vill vara ifrån sina barn ibland.

Med eller utan syndrom.

=0)

Det är som i alla förhållanden, att man måste få lite andrum och sakna varandra.

Så känner alla mammor och dom som nekar ljuger.

=)

Kul med vikten.

Stort grattis gumman.

Massa kramar till dig och din familj

2009-03-13 @ 13:27:34
Postat av: veronika

du är så klok du, sen behöver han få lite tid med sin pappa oxå:)

Du kan få ta den lilla om du vill, så man fick en riktig paus:) hon är mer vild än tam:)



Maasa kramar på dig!

2009-03-13 @ 13:30:32
URL: http://frulandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0