Helgens inköp!

Tänkte att jag ska lägga upp en del av de vi köpt på Ullared, i helgen.Tuva i sin nya overall:)Docka till Tuva.Emma böker, kan man aldrig få för många av.Tuvas favoriter Little people!Pippi och lilla gubben, Tuva kommer älska dom här! 

Lego till Sebastian och TuvaSmå systrarnas/svägerskornas julklappar, har iofs lite shoppand kvar på Johanna sen är vi helt klara!Målar grejor till Lilfisen:)hello kitty Lego och mer Little people!Den vita overallen igen, vet att många tänker att jag blivit knäpp för jag köpt en vit overall till min två åring, men de fanns verkligen ingen som såg varken bra ut eller hade bra pass form, endast denna, men har man en kille kunde man verlkigen fynda overaller!!!Jonathans nya Jacka, tycker den är jätte snygg!Fanns inte mycke till jonathan på Ullared men hittade i alla fall dessa som han önskar sig:)Detta är slut resultatet!!! Inslagna och klara, pappret är såklart från Ullared:)


Sen idag har vi shoppat Jul  stjärnor till alla fönster och en jacka till mig:)Köks fönsterna är nu julfina!Sovrummen likaså:)Min nya Jacka, vet jätte vit, men behöver man en jacka och hittar en för rimligt pris så får man ta de:)

Nu är man helt slut efter en helg med massa roligt shoppande, längtar så efter julafton så vi får ge barnen deras julklappar!!!


Ullared here we come:)

I fredags kl 24.00 bar de av mot  Ullared och gekås:)

Vi va sjukt laddade, jag och Marlie va så uppspelta som två barn på jul afton!
Vi hade bullat upp med massa gott att äta, lyssnade på bra musik och kuddar och filtar för våran mysiga resa:)

Vi åkte och åkte, kändes som vi aldrig kom fram, försökte mig på att sova men de misslyckades totalt. Marlie satt bervid och sussade söt, men jag är helt oförmögen att sova i bilen!!!

Vis sex tiden kom vi fram till Ullared och då ser vi hur mycke folk de är så vi skickar killarna att ställa sig i den berömda kön medans vi fixade de sista i bilen!

Halv sju stod vi i kön och väntade ivrigt att få komma in, och vi blev helt häpna över hur mycke folk som fylldes på i kön, va helt sjukt!!!

Vi fick komma in strax innan sju!!!

Vi började på leksaks avdelningen då vi hört att de händer att grejorna kan ta slut, vi hittade massa bra julklappar!dock inte mycke till Jonathan.

Vi yrade omkring tills vi beslutade att vi behövde nåt att äta, och be ger oss till fiket.De blev en torr macka och drick yougurt.

Men sen hade vi mer energi att shoppa vidare! Vi hade sjukt kul, trots de va så mycke fok så man inte kunde komma fram så hade man ständigt ett leende på läpparna. Dettas ska vi helt klart göra om!!!

sen när vi skulle betala och gå ut till bilen så ringde jag och bestämde träff utanför med Linda, Gud va kul de va att se henne, hon är sig så lik! Hon tyckte lite synd om oss som va "första gångs" besökare på Ullared, hon va själv helt överraskad hur mycke folk de va!

Sen bar de iväg hela långa vägen hem till bålsta med alla våra inköp, tillsammans har vi shoppat för ungefär
10 000 , och vi hade inga problem med att få med oss sakerna hem, de vi fasat mest över som folk har skrämt upp oss, men kanske beror på att våra "lager" pojkar packade bilen super bra, hade nästa fri sickt bak i bilen oxå:)

Va en toppen resa, där vi alla va på toppen humör, inga tjaffs och bra inköp!!!Ser fram emot nästa!

12 timmar kvar:)

ja så va de bara tolv timmar kvar tills vi ska sätta oss i bilen och dra ner till ullared!!

Ska bli super kul, de har krävt en del planering för att få ihop resan. då de inte kryllar av barnvakter:)

Men först ska vi på middag hos svärmor och se till att barnen kommer till rätta innan vi åker hem och lägger osss en stund.

Imorgon är de även 5 år sedan jag och Micke blev tillsammans, känns på ett sätt som igår, är mer kär nu än jag va då, kommer ihåg den kvällen som igår oxå:)
Så ikväll ska jag få en överraskning av mitt hjärta, är rätt nyfiken vad det kan va:)

Älskar dig mest på jorden hjärtat bara så du vet, du är min för evigt!!!!

snart är de dags:)

Jag längtar så tills vi ska åka:) ska bli super kul tycker jag, och tror just att de är ett avbrott jag behöver för just nu känns de som alla tankar bara far omkring i huvudet men man får liksom ingen ordning på de hela!

Så en dags shopping är just va jag behöver för att skingra tankarna från allt skit!!!

Och de är inte bara shoppingen som jag ser fram emot utan bil resan tillsammans med min underbara man och super goa syster dotter och hennes man! Att umgås utan barn, få egen tid även om man gör lite nytta.

Få sitta i bilen och svulla godis, för de är sånt man får göra när man reser:)

Jag hoppas bara jag hitar allt jag letar efter i synnerhet barnens julklappar, men tycker de är skit svårt att shoppa till Tuva, hon har liksom de mesta men klart barnet måste få julklappar, de är lättare med Jonathan som man kan fråga och diskutera med, som han önskar sig mest spel och då får man förklara att de är dyrt och att de blir mindre paket då, och han faktis förstår, men vi båda tycker att de är bättre att få de man önskar sig i få paket än en jävla massa skräp.

Natten mot lördag bär de av, längtar och vet att jag inte är ensam:)


Mår skit!!

Den här veckan har jag stt fram emot hur länge som hellst, längtat och räknat ner dagarna!

För ser så fram emot vår ullareds resa! Men fan denna vecka har jag mått skit och de har tyvärr inte blivit bättre snarare sämre.
Känns inte alls kul och jag hoppas verkligen at jag kommer pigga på mig innan lördag annars kommer denna resa inte alls bli så som jag sett fram emot!

men de blir säkert bättre försöker mitt allt för att jag ska bli bättre!

Kimaktrie kossa!

Ja så va vi till dr idag. Vi diskuterade fram och tillbaka hur vi ska få bort mina smärtor!
Dr Matts bestämde att jag ska hamna i klimakteriet, ja på konstgjord väg!!!! Kul att hamna där när man är 31 år gammal!!!

Detta inne bär en spruta i magen var fjärde vecka, och de roliga i kråksången är att en spruta går på 1500!!!
Sen tillkommer de östrogen och gulkropps hormon för att jag inte ska få massa klimakterie besvär!!!

Så just nu kommer jag fylla min kropp med massor med hormoner, så vem vet vart detta kommer sluta!!
Men är värt ett försök. Kommer detta inte funka om de inte går  över eller om biverkningarna blir för många och svåra så kommer vi göra en titthåls operation och kolla lite hur de ser ut där inne osv, bräna bort de dåliga.

Och hjälper inte det så opererar de bort hela livmodern, de som skrämer mig där är att de är bara 90% som blir bra eller bättre:(

så de får vänta och se hur de går!!

oviktigt vetande:)

Som de flesta säkert redan vet så tittar vi på en hel del Pippi, ja emil oxå för den delen här hemma.

Och man snappar upp så väldigt olika saker har jag kommit fram till, som att en av tjuvarna är oxå dr i emil. Micke sitter och observerar att en tjej i godis affären även står i ett stånd på tivolit och säljer kläder till dom när de är på rymmen, inget jag kan intyga frö de är ingen jag lagt på minnet:)

men jag upptäkte en grej som jag lite retar mig på de är att i serien om pippi så har lilla gubben rödbrun man och svans men i filmen pippi på rymmen har den helt plötsligt vitt!!!

Sånt kan reta gall feber på mig, eller är de så att man sett dessa filmer ett par ggr för mycket:)

tankar och funderingar!

Jag är sprid i tankarna inför imorgon. är rädd för vad som kanske kommer komma på tal, operation!

Jag har så sjukt ont och haft de en längre tid. Är trött på att testa massa olika mediciner som ändå inte funkar, ja så vad är jag då rädd för? Jo de känns konstigt att ta bort en del av en själv, för de är väl ändå vad livmodern är?

Och allt de här med barn, jag är klar med barn, jag fick mitt första när jag va 18, och tycker att de räcker med två, har en av varje,pojke och en flicka.
Sen så har vi ju min älskade Jonathan som behöver mer hjälp än man kan tro.
Sen tror jag inte min kropp skulle klara att bära ett barn till allra minst min livmoder, tänker på hur jag led när jag väntade Tuva, skulle nog inte klara de en gång till.

Men de sitter ändå en liten fågel på min axel som säger att jag tar bort allt hopp om framtida barn om jag nu skulle operara mig, och de besvärar mig mer än nånting annat, att aldrig få hålla ett litet knyte igen aldrig få känna doften av mitt nyfödda barn!

Sen har vi allt de andra som ev komma i klimakteriet, vill man verkligen de när man är 31???

Men trots allt de där så känner jag att jag kommer inte kunna lev såhär i 30 år till! Nånting måste hända!!


 

Tungt!

Just nu har jag en tung period, mycke som händer runt omkring, man försöker hålla huvudet högt och få dagarna att gå ihop.
I natt vaknade jag halv fem och hade så ont i magen mådde så illa och helt slut.Tuva vaknade vid halv sex, en klar förbättring.
Hon är en go unge hon, vi har gosat framför  Pippi hel morgonen, va just de jag behövde. Sen va min underbara man hur go som hellst att han kom hem för att åka ner och lämna Tuva på dagis då jag inte fixade att lämna hemmet!

När de är så här i livet är jag så otroligt tacksam för min familj, de är de bästa som finns, de finns inga som dom.

Och dagar som denna så ser jag verkligen fram emot att Mamma och Pappa ska flytta ner, saknar dom!


Va gör man!?

Den senaste tiden  har Tuva vart helt omöjlig att lägga.

Vi har alltid lagt henne i sängen, sagt god natt dragit igång speldosan och gått ut, och har funkar klockrent.

Nu när vi nämner att hon ska sova börjar hon pipa och gör allt för att inte komma i säng! Sen när man lägger ner henne blir hon helt hysterisk, skriker så grannarna lär ju tro att vi slår henne!!!

De skär i hjärtat på en, går inte då och då och drar i speldosan,stoppar om klappar på henne, men inget hjälper, visst somnar hon oftast inom 20 minuter, men de känns som de längsta 20 minuterna i livet!

Och ligga i vår säng är ingen ide, hon har fått prova de men då tror hon att hon får göra vad hon, även gå upp. va fan ska man göra, hatar när barnen har problem med sömn eller med maten.
Man känner sig så maktlös!!!


hoppas på en god natts sömn i natt!

Fullsmockad söndag!

Har sovit skit dåligt inatt, tuva krånglade hur mycke som hellst, så de slutade med Micke och hon på soffan igen, men de är de slut på nu blir de hårt mot hårt!!!

Vaknade strax inna åtta, då va de bara att sätta fart mot vaccinationen, vi stod i 3 timmar från början tills vi va klara, Jonathan va super duktig!!

Sen åkte vi med Ulrika och Jonas till IKEA, för att kolla garderob till klädkammaren, men vi får se hur de blir. sen när vi gick omkring där så började vi klura om vi inte skulle ta tillbaks vårt rum från tuva, då hon oftast leker i vardagsrummet och de är helt ok för oss, så när vi ätit middag så satte vi fart!

Vi jobbar väldigt bra tillsammans, vi samarbetar bra! De tog mindre än två timmar tills de va klart och då är de städat lampor bytta, så nu i vår ska vi se till att båda rummen får "rätt" färg på väggarna:)

Nu känns de i kroppen att jag vart igång sedan jag gick upp!ska bli skönt att krypa ner i sängen.

Bara en vecka kvar:)

Om envecka kommer vi va nere i Ullared och shoppa,trängas med typ20000 tusen andra människor. Men de är sånt man får stå ut med:)

Ska bli super kul och längtar som F*N! Tror de kommer bli en kanon dag. Ska snart sätta mig ner och göra en seriös inköpslista, men tycker de är skit svårt då man inte har helkoll på deras utbud.
Men ska mest handla julklappar, julprydnad och vinte kläder! Sen får vi se vad de mer blir, lite saker hem kan jag gissa:)


Nu är de inte många dagar kvar!!!

Äntligen kom solen!

Men hur länge är den uppe då, känns som de började skymma redan vid två, så tråkigt, nu längtar jag efter snö som kan ge lite ljus!

Ikväll kommer Ulrika och Jonas på middag och myskväll, de ska sova kvar för de ska passa Tuva imorgon för vi ska ner och ställ oss i vaccinationskön, får vi inte komma in imorgon kommer jag skita i att vaccinera oss, tycker inte de ska behöva vara så här svårt!!!


beständig:)


Ett nytt ord som jag kommit på:)

igår låg vi i sängen och så frågade micke:
M:hur är de med huvudvärken?
v: den är beständig
Tystnad
v: är de ens ett ord?:)asgarv
M: låg och tänkte på de med men vågade inte säga nått:)
jag ligger och asgarvar och för söker få fram att jag skulle säga ständig eller bestående ,men blev helt enkelt beständig:)))

Så stolt!!

Idag började som väntat, Jonathan komme rupp och tar sig om magen(magmonstret) klagar på mag ont, som vanligt när de är nåt som vi ska göra som oroar honom.
Hatar när de händer, för då får elaka mamman tvinga iväg honom till skolan, vara hård och de suger när man bara vill att han ska må bra.
Han kom hem och sa att han inte hade ont längre, men märkte att han blev nervös när vi gick för att borsta tänderna!

Micke plockade upp oss och så åkte vi ner till tandläkaren och allt gick bra han lekt fint med Tuva, så blev vi uppropade.
Han satte sig fint i stolen, så förklarade hon hur allt skulle gå till, så tyckte hon att vi skulle prova utan bedövning, då såg han livrädd ut. Då förklarade jag att de han hade prövat innan va bara gel som gör att ma inte ska känna Sprutan! Då valde han utan bedövning!!!
Han va super duktig inga utbrott och inga tårar!!!! Är så stolt över min stora pojke!!!
Nu hoppas vi att vi slipper flera hål:)

En bestämd dotter!

Ja de finns nog ingen som kan gnälla så som när Tuva inte får som hon vill. Vi sitter och tittar på bolibompa och hon blir helt hysterisk när ett musik program tog slut!!! Sitter och yllar och gnäller på golvet, och vill att jag ska "fixa" men hur förklarar man för en två åring att de inte är som dvd när man kan se allt om och om igen och att inte vi kan bestäma vad som visas:)

visst är de underbart med barn:)

Ny tid!

På tisdag har jag fått ny tid hos endometrios dr, jag börjar faktis bli riktigt less på de här nu!! Dels att va en försöks kanin sen att de aldrig blir bra. Så nu får vi se om de blir prat om sprutor eller om vi operera. De är oerhört blandade känslor med det.
Tror alla kvinnor känner så, visst skulle de va gudomligt att gå runt utan smärta i magen konstant, tror folk har svårt att förstå hur de egentligen är.
Men de känns som en del av ens "kvinnlighet" sitter i ens kvinliga delar, vet att de finns dom som tycker jag är löjlig som tycker så men de är ju ändå en del av mig de kommer plocka bort!!

Ja både ser fram och bävar för de mötet, men ett plus är att micke har ledigt den dagen så vi får en gos dag tillsammans ja om jag inte bryter ihop under mötet vill säga:)

Vanor!!

Kan tänka mig att de inte bara jag och min familj som hanmar i vanor både dumma och bra. Just nu känns de som livet går i ett ekorrhjul, samma sak varje dag aldrig nåt annorlunda som händer, lite trist om jag får tycka själv, visst blir de lätt så när man har barn men tycker ändå de lite "suger."

Önskar att jag och Micke kunde ha mer "egentid" få en dag eller två att ro om varandra, just nu känns de som livet bara rullar förbi oss, barnen fixas på morgonen iväg till dagis och skola, jag städar tvättar, ja allt som har med hemmet att göra, sen kommer barnen och Micke hem, då blir de mat ,bad och sen lite tv och sova för barnen och va gör vi då jo, oftast varsin dator i knät framför tvn, lite trist tycker jag!!

Men hur ska man bryta dessa vanor, vi pratade om de när vi skulle sova igår och de är inte så man kan ta kvälls promenader eller typ gå och träna tillsammans då vi har två barn och de är ju att jag vill att vi ska göra saker tillsammans.

Ja och när vi väl har barnvakt ska de ju gärna göras allt, slappa lite kanske bio,middag och sen utgång och umgås med vänner, ja sen är man mer slut än när man började!

Vet inte om jag känner så för att vår semester lite föll bort för jag jobbade när micke va ledig och sen är jag ledig när han jobbar!!!

Känns som vi fastnat i svensson fällan, och där är de lätt att man glömmer bort varandra och liksom lever genom barnen, vi har aldrig haft de problemet förut men rädd att vi ska hamna där!

Så de är oxå en anledning att jag ser fram emot Ullared, en hel dag ensam med min underbara man:)

Virus!

är inte de det ständiga på höst och vinter, man går runt med ständigt virus, fattar inte att de aldrig går över, allt går runt runt, tuva borde inte få betala fullt på dagis, ja fler med henne, då hon aldrig är där, som längst efter sommaren har hon gått två och en halv vecka i sträck!!sen är de sjukdagar i massor!!!

Vet att de är så med små barns åren men blir inte mindre jobbigt för det! är tacksam att Jonathan faktis klarat sig ganska bra denna termin, frö han hamnar så mycke efter i skolan.

Vintern är inte ens här ännu och jag längtar redan efter sommar så vi kan bli friska!!

helvetes natt!

Är helt slut i dag, igår kväll hade jag sån huvudvärk, va helt olidligt, såg fram emot att gå och lägga mig men va händer jo kl tio så vaknar Tuva och är helt hysterisk, visst de har änt förut men inte på detta sätt, hon va int eriktigt närvarande samt att hon först skrek på mig sen när hon fick komma till mig blev hon tokig och skulle ha pappa i stället!!

Vi knöllade och bökade med henne hur länge som hellst, hon skulle inte sova i sin säng sen skulle hon inte sova i våran heller, en sväng va hon ner och låg på golvet och låg för att sova, men de va inte vi helt med på:)
Prövade allt, men inget funkade, sista vi prövade va feberned sättande, fast hon inte va super varm, men hon verkade ha ont i öronen, samt så fick hon nässpray.
Så ville hon ut och titta på tv, men de fick hon ju inte men visst fick hon ligga på soffan och pappa skulle hon ju  ha med sig, och jag la mig på schäslongen för om hon skulle ändra sig vilken förälder hon skulle sova med:)
Med hennes gallskrik väcker hon ju hela huset! så va gör man inte, och väl i soffan så somnade hon, men har bökat hela natten, gnyrt och gnällt, visst är de toppen med barn:)

Och jag såklart vaknade med samma huvudvärk som  jag la mig med igår!!!

Vi ska kolla öronen hos dr i dag kl 3 så får vi se vad dom säger!

Äntligen är den såld!!

Så skönt kom en tjej och köpte våran vagn. Känns skönt att få de lilla extra pengarna innan Ullared, men de som sög med det hela va att jag satt hemma och väntade på dom sedan halv tre och hon dök upp strax innan 7!! Fattar inte varför jag alltid råkar ut för såna människor när jag säljer saker på blocket:(

Riktig slappar dag!

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Jag och Tuva åkte ner till dagis med Marlie och Saga, såg ut som Tuva tog allt lugnt, sa hej då till Saga och gick ur bilen. Men sen bröt hon ihop hon skulle oxå gå till Humlan tyckte hon.

Men väl inne på dagis så gick de snabbt över och hon va hur glad som hellst!

Jag  och Marlie åkte hem till henne en sväng, hon plockade lite vi plockade med oss lunch och två filmer, Sen har vi bara legat på våran soffa och slappat. Marlie somnade in under andra filmen och jag efter den:) skönt att slumra en stund.

Nu sitter jag och väntar på en som ska komma och köpa Tuvas vagn, men de verkar aldrig dycka upp:(
Skönt att få in lite extra pengar innan Ullared:)


Ont i magen:(

Har i nästan i en vecka haft skit ont i magen, svullen som en ballong.Kan fan inte sova för jag har så ont!
Micke frågade om de är nåt som oroar mig men kan inte komma på nåt. Visst de händer massa i livet just nu så man har tankar och funderingar om, och visst har jag inte vart på topp men har ändå kännt att jag är på väg upp.
Så less på må skit!!!

vill bara att allt ska va på topp och att man kan känna sig på topp!!

Hmmm sommar kläder!

Har en dotter som aldrig vart intresserad över vad hon haft på sig utan har godtagit allt man tagit fram!
Vilket jag upplevt som väldigt skönt, har en son som är likadan:)

Men den senaste tiden har hon vart allt mer flitig att gå i sina lådor och plockat farm de hon ska ha men de som hör till saken är att de sommarkläder som ska kläs på!!!
Och ja ska vi vara hemma spelar de kanske inte jätte stor roll men de funkar inte om man ska på dagis osv.

De käraste klädesplagget hon ska ha på sig nu är ju hennes gröna pippi klänning, men hon hatar strumpbyxor så tycker inte de är så topp nu på vintern:)

Idag fick hon hysteriska utbrott för att vi inte lät henne gå ut i en byxdress som är som små shorts och ett linne i ett, och sina foppa tofflor!!! Hon hängde och skrek i handtaget på ytter dörren, va gör man????

Imorgon när Tuva är på dagis ska jag städa bort sommarkläderna:) orkar inte med alla tjaffs ännu minder på vardags morgonen när vi har tider att passa:)

Dags för vaccination!

Ja de va vag hade planerat i alla fall. Men som man säger de blir aldrig som man tänkt sig!

Vi hade tänkt vara ner i centrum till tio men idag slog Tuva till och sov till Halv NIO!!!
Så de blev full fart här hemma, men hon va inte helt sammarbets villig, hon skulle absolut ha sin pippi klänning, men vi gav oss inte, men sa att hon kunde få pippi t-shirten i stället, men hon låg på golvet och sparkade och skrik, men vi gav oss fortfarande, så Micke och jag slängde i oss frukost och Tuva låg och surade i soffan!

Sen åkte vi upp och lämnade sur fian hos farmor för att sen åka till Kungsängen för att hämta Jonathan som sovit hos sebban, vi stressade på men vi va inte tillräkligt snabba, vi stannade i bålsta centrum ca halv elva och då va de ganska lång kö men vi ställde oss fint där för att vänta.

I 40 minuter stod vi i kön och de gick rätt fort fram, men då kommer en tant och talar om att de bara finns 800 doser och hon hade väl räknat att vi va runt 1000 fram till oss!!!
Visst kunde man chansa att de skulle räcka för barnen bara tar halv dos, men vågade inte chans för skulle de inte räcka då skulle jag aldrig få dit Jonathan igen!!!

Så nu ska vi se om vi kan hitta nån annastans att gå eller så får vi gå ner nästa vecka och kanske stå där tidigt!!!

Man blir så less!!!

Underbar lördag!

Låg och drog mig i sägen i morse men flög upp ur sängen när jag hörde enhelikopter och att de lät som den landade i mitt sovrum, men så långt ifrån va de ju inte, de landade nere på gångvägen, och då fick jag en obehaglig känsla att de va till familjen Hallberg de skulle till, så jagade rätt på telefonen och ringer Marlie som svara med ett"du kan va lugn".

Ja de va inte bara vi som fick ett skutt på hjärtat utan farmor pia ringer micke och är rätt orolig att de oss dom ska till, hon hade sett den, på vägen ner till centrum, tänk va en ambulans helikopter kan oroa massa människor!


Vi gick över till familjen Hallberg efter frukosten, killarna åkte två vändor till tippen, vill lova att de packar sofforna väl:)

Och tjejerna lekte för fullt sen fick vi lunch hela familjen och Jonathan hade gjort sig ordning för att åka till Sebban på killmiddag! och jag och Tuva gick hem och vilade en stund.
Micke tog med sig Mattias för att åka till Siba. Och de gick vägen vi betalade inte en krona för den!!!

Sen fick vi god Tacos middag hos familjen Hallberg, va super gott och är fortfarande propp mätt!!!!

Nu ska jag ha en riktig mys kväll med underbara man som skaffat facebook för att jag behöver farmville grannar:)))


Sol!!!

De är skönt att de tittar fram lite sol så här i höst kylan, friska vindar och sol, de gör att man blir på lite bättre humör!

Idag ska vi på visning i kungsängen åt mamma och pappa, ska bli spännande, lite trist att vi inte hinner med den kl 13 oxå, men tuva måste ju få sova lite middag oxå:)

Känns lite lustigt att titta på lägenhet till nån annan, men samtidigt kul att mamma och pappa litar så på sina döttrar så att de lägger de lite i våra händer!

Ser så fram emot att dom ska flytta ner, att kunna åka och fika när man vill, bjuda in sig på goda middagar och ha den där underbara hjälpen som jag vet att dom ställer upp med!!!
Visst hade jag hellst ha dom i bålsta för då hade jag inte behöva sitta hemma och vänta på micke utan man hade kunnat tagit en promenad för att hälsa på mormor och morfar:)

Men de är ju närmre än 33 mil och de är ju en klar förbätring:)

Sen att julen kanske inte riktigt blev som vi hade planerat är ju sånt man får ta:)

Så skönt att de snart är helg!

Finns de nåt bättre, hela familjen är samlade! Massa soffmys och god mat, finns de nåt som toppar helgen??? Nä de finns de inte.
På lördag ska Jonathan på kalas hos sebban och ska få sova där, de ser dom fram emot,för de tjatas om de varje pappa helg men då brukar johan vilja ha honom för sig själv.
Sen ska vi ju ut på lägenhets jakt till mamma och pappa. Och förhoppningsvis kommer vi kunna ta sprutan oxå!!!

Vi har bestämt oss!

Inte för jag är säker på vårt beslut men vi kommer ta vaccinet hos familjen ländström, efter ha pratat med skolan, och micke pratat med previa så har vi nu bestämt oss.
Våndat fram och tillbaks men nu blir de såhär, ser inte fram emot att ställa mig i kön bara men vi har väl inte nåt val:)

Så hoppas vi på det bästa:)

Onsdag!

Ja de har vart en ganska lugn onsdag, men de som är jobbigast är att vi går runt och mår lite halv skit allehopp, trötta snoriga och matta i kroppen.
 Men tog oss i väg  och handlade en present till sebban, blev nåt billigt, men sk kompensera de till jul!Känns skit när kontot är tomt och barnen ska på kalas!!

Och på efter middagen så va vi på utvvecklingssamtal med Jonathan, vi åkte hela familjen då Micke gärna följer med och barnvakt inte är lätt att hitta.
Och kommer ihåg att jag bävade för dessa samtal förut men nu går de som på räls, visst finns de vissa saker som kommer upp men inget jag blir förvånad över, han klarar kraven i alla ämnena!!
Han är en liten boss och har svårt att andra får saker han inte får, då de är flera olika årskurser som går i samma grupp har de olika krav på sig, och de har han svårta att se att han snart blir tonåring  och har rätt höga krav på sig. men han har kommit så långt, blir så stolt!

Sen bar de iväg och titta på lägenheten åt Mamma och Pappa, men enligt min mening va den inte värd de priset den va uppe i, så vi hoppas att den som släpps imorgon är bättre!!!

Måste säga att de känns lite konstigt att våran röst har sån stor verkan i detta, men vill ju att de ska köpa nåt de kommer trivas i och inte bara ta nåt för de är tillgängligt!men vi håller tummarna att den är nåt att ha och att dom vinner den oxå:)


Finn ett fel!!!

Alla som känner mig vet att jag är löjligt intresserad av Melodifestivalen, ja de säger kanske mycke om mig men de är roande tycker jag, men nu när jag satt och blädrade på aftonbladets nöjes sida va är de jag ser??!?!?
Jo de har presenterat programledarna för nästa år, och jag trodde inte att nåt kunde va värre än Petra Mede, men aj vad fel jag hade, Dolph Lundgren!!!!

Hur i helvete tänkte dom, de andra två kan nog göra det helt ok men va ska han där att göra, jaja jag får helt enkelt överleva:)

Nu är de äntligen till ända!

Rotfyllningen är klar, inte grattis men skönt att ha de gjort!
Vet inte riktigt hur dom tänker, ligga med öppet gap i 1,5 timme, och då med en plast lapp över gapet så man knapp kan andas. Jag har alltid bävat för att rotfylla mina tänder. Men nu när de är över, så skönt.

Och idag va även sista städningen, va oxå lite skönt måste jag säga visst va de bra pengar men min kropp säger ifrån nu, måste ta de lungt ett tag nu!


Är helt slut i kroppen, och trött konstant, de är väl de som är jobbigaste med höst och viner alltid små virus som springer runt i kroppen på en!!

Tänker på min syster!

De finns människor här på jorden som har en speciell plats i mitt hjärta och min stora syster Ulrika är en sån männsika.
Och idag vet jag att hon fått ett väldigt tungt besked, och jag lider så med henne.
Jag önskar att jag kunde göra som jag gör på Tuva"pussa och blåsa" på de onda, men tror tyvärr inte de hjälper denna gång.
Ibland känner man sig så maktlös, man har ingen makt, inget man kan göra mer än att finnas där för att prata och givetvis om hon vill kommer jag finnas vid hennes när de väl är dags om hon vill, hon har ju funnits vid min när jag behövts det!!!

ÄLSKAR DIG ULRIKA OCH FINNS FÖR DIG!!!


Väntar och se om de blir en andra intervju!

Ja de gick väl helt ok idag, de enda som va lite negativt med jobbet va väl att de va i nacka men de va till en tre årig pojke som man ska sitta hos två nätter i veckan, vilket verkade rätt intressant och som relativt lätt förtjänta pengar. Men man vet ju inte alls hur de gått, men när hon fick reda på att vi bodde i bålsta så sa hon att de även hade tjänster i Enköping oxå, så helt galet kan de ju inte gått:) Så de blir väl att vänta fram mot helgen och kolla om man kommer på en intervju till, då med pojkens föräldrar! spännande!

Så blir de intervju i alla fall.

Tuva har feber och micke krampor i magen så han va den som fick ta vabet, så dom ska skjusa in mig till stan så jag kan gå på intervjun.
Så får vi se vad de blir med det:)

Igår gick vi och la oss halv elva, som vanligt låg vi och små tjatra en stund ja de kändes som en stund i alla fall! Men när jag tittade på kl så va den halv ett!!!

Och i natt har jag verkligen sovit skit dåligt, de är så mycke tankar som snurrar i huvudet, mickes jobb, vaccinerin eller ej, att min kropp är värre än någonsin, men ska få massage av micke ikväll,
de behöver jag verkligen!!!!
fars dag!

Ja de va en lika dyster dag som alla andra dagar har varit denna helg, så tråkigt, de gör ju så humöret lite hamnar i botten på en gång!
Vi har slappat större delen av dagen har liksom vart sån dag. hade vi vart barn fri hade vi nog legat i sängen hela dagen och myst hela dagen men som förälder funkar de ju inte riktigt så:)

PÅ eftermiddagen kom Familjan Hallberg över och vi åt middag ihop, bacon inlindad kyckling fylld med ost och klyft potatis, va smaskens:)
Tjejerna lekte jätte bra fast Tuva va inte riktigt på topp de märktes.
De är väl lite typiskt då de va ett jobb jag sökt som ringde i eftermiddags och bokade in mig på intervju, är väl lite typiskt!! Men vi får väl boka om det tills Tuva blir bättre!!!

Så tråkigt att helgen är över igen, de bara flyger iväg, och allt åter går till vardag igen, visst micke är ju hemma tidigt på em men de är så skönt med helg när vi alla är hemma, men de skönaste med imorgon är att min gosing till son kommer hem:)

Middag hos svärfar!

För att lite sysselsätta oss och att Tuva skulle få nåt att göra i detta trista vädret, Så bjöd vi in oss hos Mickes pappa. Och vi va såklart välkommna.
Vi åkte dit strax efter Tuva vaknat vid tre tiden. Och tjejerna lekte super bra, de blev en del jobb prat micke och robban emellan, fullt förståligt!
Vi fick en god "gryta" med fläskfile´ och ris.
Sen har vi suttit och pratat och barnen har lekt, så hellt plötsligt va kl 8 och de va verkligen dags att åka hem och lägga Tuva.
så nu sitter vi ihopsjukna i soffan och ska väl försöka hitta nått vettigt att öga på.
Så hoppas alla får en trevlig kväll, de ska vi ha!

Lite smått utråkad!

De är lördag, vädert är piss! Vi har redan vart på tippen och nu sitter vi här tre stycken i soffan. Va gör man en lördag när man har ont om pengar och de är skit väder ute:(

Ja kan ju inte på att stämningen här hemma är på topp, allt strul med mickes jobb gör ju inte att man blir gladare plus att de drar ner mickes humör oxå. Så de skulle va kul att ha nåt upplyftande att göra men men så livet är ibland!

Fredag:)

Nu är helgen äntligen här igen, känns så skönt:) ska ta mig en riktig slappar helg!!!
Idag bestämde jag att Tuva skulle få va ledig, hon vakande vid fem och de va ett sånt skit väder så tyckte de kunde va skönt med en mys dag bara hon och jag!
Så vi har slappat hela morgonen, men nu har vi fått lite eld i baken, ska städa och tvätta och har bytt alla sängkläder, de är standard när Jonathan åker till pappa:) så får han komma hem till en mysig säng:)

I helgen har vi inget inplanerat, ja förutom att vi ska ta oss till tippen då de gick åt pipan förra helgen!
så vi ska bara mysa hela helgen!!!


Ullared!

Vi börjar räkna ner dagarna till dagen D! Ska bli kul och lite intressant och se vad de egentligen handlar om och om de är nåt man vill gör om flera ggr?!?!
Både jag och Marlie är hur taggade som hellst, gissar att killarna inte är lika taggade att stå i kö och trängas med massor med andra människor:) Men de får dom ju ta, dom vill ju åka med:)

Jag sitter och knåpar på vad man ska handla och vad som behövs hem och i kläd väg.och vad barnen ska få i julklappar!


 

                                                  

Se upp ullared snart kommer vi:)

Gud va tomt de blev!

Idag åkte mamma och pappa hem till färila, och de blev väldigt tomt här hemma, så nu sitter jag här i soffan för mig själv igen. Har vart super mysigt att ha dom här även om de inte riktigt gick som vi planerat.

Men jag hoppas att de kommer gå bra för dom, vi lyckades  få tag i flera hyresvärdar i bålsta så då ökar ju chansen:)

Sen vilket väder de blivit ute?! Snö men känns mer som regn, skulle verkligen behöva en vinter jacka nu!
Och idag tog jag fran tuvas overall igen och den va verkligen på sista versen!
Hmmm får se om de finns nån på ullared, snart dags för att skriva ner en inköps lista:)

Helt tom i huvudet!

Jag vet inte vad jag ska tycker eller tänka, vi hade bestämt oss men att nåt  eller någon kan få en att ändra sin åsikt och sin tro.
Va händer nu om de skiter sig att nån av oss, tänk om Jonathan jag eller Micke blir förlamade eller värre!?!?!
Vem är de som kommer få ta den konsekvensen?!?! Men jag hoppas på att jag gör rätt för mitt barn, vill ju inte beröva honom av en person som är så viktig i hans liv, inte för jag tycker egentligen att de är jag som ska vika mig!! men jag gör de för jonathan!!!

Trodde att efter sex år att jag styrde över mitt liv men ibland kan man ha fel!

Mycke jakt men ingen lycka!

Igår kom mamma och pappa ner för att vi skulle och titta på lägenheteridag, vi åkte ner och lämna Tuva sen gav vi oss i väg till enköping för att kolla in området som lägenheten låg i, men de va inget för mor och far, de va ett nergånget område med ingen charm för fem öre, så vi avbokade de avtalade mötet direkt!

Så åkte vi vidare till Grillby för att kolla in de anrda området. Men de va som om vi hamnat i en spökstad, helt dött, den huset va inte alls så som Mamma fått besrivit för sig, vem vill bo i en lägenhet med balkong på 1x1 meter, så nej tack, vi letar vidare hellt enkelt!!! Så lite ner blev vi nog alla tre, vi hade väl kanske lite för höga förrhoppningar!

Nu verkar de som Enköping är struket totalt!!
Men vi hittade en i Bålsta centrum som va helt ok, med uteplats osv, men där står de som 36 i kön så den är nog körd redan från start!!!De går med raket fart!!!

Ja då har mamma och pappa sålt sitt hus och på onsdag kommer dom ner hit så ska vi till enköping för att kolla på en lägenhet:)

De går verkligen med raketfart, jag hoppas bara dom vet vad dom gör:)

Jag tycker de ska bli kanon att få mamma och pappa tillbaks, slippa ha dåligt samvete att vi inte träffats på hundra år fast man hade velat.
Nu kommer man kunna åka över på fika när som hellst.

ska bli mysigt att få fira en jul uppe i färila innan dom flyttar. trodde de skulle ta tid att få huset sålt och att vi kanske pratade om ett halv år eller ett år. men ser fraam emot de här:)
Så less!

Är hur trött som hellst,har inte sovit knappt nånting på två nätter och jag lovar de börjar sätta sina spår! Vet inte mer va jag kna göra, tar tre olika host mediciner men inget hjälper har så sjukt ont i bröstet och är totalt orkeslös, har en så underbar man som åkte hem från jobbet för att jag inte pallar att cykla ner till dagis med tuva, så han tog sin frukost i bilen.

de är jobbigt när kroppen liksom lägger nerr och bryter ner en totalt!!!

Nä de blir till att vila hela dagen, ska inte göra ett dugg, har iofs redan vikt tvätt och städat bara för att när hemmet blev tomt så skulle jag kunna vila och de är just de jag ska göra nu!

RSS 2.0