Bröllopsdag!!!

Ja visst de är ju ett tag kvar..närmare bestämt fyra månader...men vi har länge sagt att vi ska hitta på nåt då de är våran 5 åriga bröllops dag.
Men vi har inte riktigt kommit fram till vad de kan vara,ska vi åka nånstans?ska vi åka själva? eller ska vi ta med barnen???
Ja bara massa frågor men inga svar! Igår satt jag och kollade lite på resor,och funderar starkt på om vi inte ska ta en vecka och åka iväg hela familjen,tror verkligen vi skulle behöva det, vi har ju inte haft en semester ihop på tre år och de kommr inte bli mycket av en varan nästa år heller då jag kommer behöva jobba.

Men vi får se hur vi beslutar!

Jag ska övervinna fettoberta!!!

Ja frågan är bara hur?!?!? J nu ska jag börja med att sköta maten sen ska jag seriös börja träna, kanske inte de närmsta veckorna vill komma in lite i skolan först men träna är fan ett måste!!!!

Nu ska jag sattsa, satsa på beace 2011;) så jag har ju tid på mig och de kommer ju ta tid, då jag äter massa skit som bara gör att jag stiger i vikt hela tiden!!!

Nu måste jag fan ha ert stöd!!! Vet att ni vill precis som jag trimma till er till nästa sommar!!! Vilka är med mig?!?!?

NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!

Egna studier!!!

Idag har jag faktis fått varit hemma, har vart skönt eftersom jag gjorde allt mitt skoljobb igår!
Ja visst hade jag lite fix kvar,men de va jag tvungen att ha Mattias hjälp, ja de är ju en hel datorer involverat och de är ju inte alltid helt lätt!!!

Så när jag va helt klar så har jag umgåts med två av de mest underbara tjejerna som finns,Marlie och Camilla!!! Vi har haft en toppen dag tillsammans. De som vart lite jobbigt för jag har vart helt bort,så trött och sliten och kan nog inte riktigt tala om varför!!!

Så ikväll ska jag försöka kom i säng i tid, för imorgon börjar allvaret på riktigt:)

Studera!

Ja de är ju de jag ska göra nu i ett och halvt år! Känns som tanken inte riktigt sjunkigt in. Och de är en rätt stor om ställning, känns som man slängts in i en värld som man inte är så insatt i!!! Allt som tex. har med datorn att göra,program som man ska använda sig av, man måste skriva på ett speciellt sätt osv. sånt är man ju inte direkt van vid, jag är van att man skriver lite som man vill och med vilket typsnitt man vill:)
Men nu är de ändring på det:)
De jobbiga är att allt skit strular oxå, office på min dator funkar såklart inte och de är ju de programet jag måste använd! Sen känner jag en otrolig osäkerhet i mig själv när jag gjort ett arbete, tänk om jag itne gjort rätt!!!
Ja de får väl tiden utvisa om jag helt enkelt inte är gjord att va student eller om jag kommer klara mig galant!

godis!!!!

Imorgon ska Tuva få springa godis joggen,tillsammans med Saga,Tea och Wincent!!! De ska bli kul jag hoppas bara vädret är med oss!!!! Sen ska de nog åkas lite karuseller oxå:) så håll tummarna att de blir en bra dag, hade önskat attt vi hade kunnat gå ner dit på kvällen men de kan bli svårt med två barn hemma!
får bli nåt annat år!

Ljungvägen 3!

Ja idag ställde jag nog en fråga som verkligen satte griller i huvudet på min kära man.
Han f.d styvpappa ska gå i förtid i pension och ska då sälja sitt hus, de huset som Micke vuxit upp ur!
Jag frågade hon om han ville sälja lägenheten och köpa huset istället:) Och tror inte vilket ben han skulle stå på, tror inte han trodde jag va ett dugg intresserad, men kan verkligen förstå att han är det, han har så mycke minnen från de huset och tror de liksom är hemma för honom.
Nu är de ju inte ens säkert att vi får lån, men vi ska kolla vad vi har för chanser:)

så vem vet,de kanske blir ett hus på ljungvägen:)


                                 

En vecka!

Ja nu är första veckan avklarad i skolan! De känns så konstigt alltihop! De är så mycket att ta in och bearbeta, så man är alldeles matt!!!
I ena sekunden fundera jag va fanjag gett mig in på! I nästa känns de skit bra, jag hoppas verkligen att jag grejar de här. Första kursen är avklarad,1p av 60:)
på tiswdag kör de igång på allvar och de är med spänning jag väntar på det:)

Imorgon gäller det!!

Imorgon är de första gången jag ska till skolan, verkar mest som vi ska få lite info så jag känner mig rätt lugn:) men de är klart att de börjar pirra i magen, nervositeten börjar smyga sig på!

Bökerna är packade, har faktis plockat fram kläderna och gjort iordning de mesta inför imorgon, så nu är de bara hålla tummarna:)


HJÄLP!!!!

Kära läsare jag behöver hjälp ja i alla fall så vill jag höra eran åsikt:) sen gör jag de som jag vill i alla fall:) problemet är att jag inte är hundra på va jag vill!!!

Vi har vart iväg och leta soffa idag och står väl egentligen mellan två stycken!

vilken tycker ni att i ska välja???Soffan nr1 som oxå har de vackra namnet Veronica:)

eller


soffa nr 2!

De ska såklart inte ha dessa färger utan de ska va svarta de kan va bra att ha i sin åtanke;)

Snart börjar allvaret!!!

Fattar inte att de helgen innan ja helgen innan jag börjar skolan, jag tror jag kanppt fattat att jag faktis kommit in och att jag faktis ska bli student igen!!!
De har liksom inte riktigt gått upp ett ljus än:/
Alla säger att de kommer gå bra och visst har de säkert rätt i de mne tänk om de inte alls somag tänkt mig, tänk om man inte kommer in i gruppen!!! Ja nu känner jag mig helt plötsligt som 7 år gammal och väntar på första skoldagen:)

De gör så ont i mig!

De finns en person som står mig så otroligt nära, nån som jag älskar så mycket, hon är min lilla syster inte på riktigt men ändå, och just nu har hon de så tungt, så som jag själv haft de vissa tider i livet och de är så otroligt svårt att sitta på sidlinjen och inte kunna göra ett skit.
Och just nu tror jag allt och inget gör henne ledsen.
Sen finns de saker som andra omkring henne gör som jag inte riktigt kan förstå meningen med, saker som de borde förstå sårar,varför sparka på den som redan ligger!!!
Men jag hoppas och tror att hon vet att jag alltid finns där för henne om de skulle så va mitt i natten!! Jag vill bara ha min älskade glada MARLIE tillbaks!!! Du förtjänar all lycka och kärlek i världen!!! och vi älskar dig mest!!!!

min första guld stjärna!!!

Idag va de dags att ta tag i vikten igen, nu är de allvar igen, nu ska jag gå ner och jag ska lyckas,vet att jag måste kämpa dubbelt så hårt för att lyckas med tanken på alla tabletter jag stoppar i mig som gör att jag går upp i vikt!
Men när jag gick för att väga mig idag så trodde jag att jag skulle gått upp till min invägningsvikt!
Men liten chock så hade jag gått ner och fick tillslut min efter längtade guldstjärna:)

va fan...de skulle inte va så här!

Igår va de ett halv år sen jag la mig på operations bordet för att operera bort livmodern, för jag ville bli smärt fri jag ville leva ett liv utan smärta.
Och va så klart med mitt beslut, jag har två underbara barn och en man som älskar mig och för att jag skulle kunna fortsätta leva med honom va jag tvungen att gör nåt situationen va ohållbar!
Sagt och gjort, visst blev de bättre,hade fortfarande om men inte alls som innan,den va mer accepterbar.
Men va ju längre tiden gått ju ondare har jag liksom fått, vet ju att jag har sjukdomen kvar och de fick itne bort allt men är de meningen att smärtan ska va tillbaks redan!!!! För de är så de känns de senate måndaderna så har de bara blivit värre och värre...känns så hopplöst!!!!!

saknad!

Åhh va jag saknar min son , han är hos sin pappa just nu för att de ska få lite semester ihop, men de blir så tomt här hemma när han inte är här!!! Som tur kommer han hem ikväll men åker igen på fredag:( så de känns skönt att v oxå får ett par dagar tillsammans innna vi börjar skolan i nästa vecka.

En vecka full med färg!

Och med jobb, i måndags fick Marlie nyckeln till sin nya lägenhet, och sen dess har de gått i ett:) Vi har målat hela lägenheten, de har varit lite tungt men tycker ändå vi gjort ett bra jobb. Jag tor när vi blir helt klara så kommer de bli toppen(förhoppningsvis blir vi de imorgon)!!!

Ett avslut!

Så va dagen kommen  då de va dags att jobba min sista dag! Jag har jobbat hela sommaren och visst är de skönt att få vara lie ledig men samtidigt lite trist att lämna mina underbara kollegor, visst så ska jag få se dom igen men de känns ändå lite tråkigt.
Och de känns så kul att dom uppskattar allt jag gjort, och de märktes med den avskeds presenten jag fick:) Den uppskattar jag super mycket:)

Så besviken!!!

De finns en person som just nu sjönk i mina ögon mer än den borde göra. Att man kan göra sån skillnad, att man säljer ut en person framför en annan.
Att man inte inser vad man väljer bort, att man troligtvis sårar den fast man inte tänker på det.

Åhh va jag lider just nu, här står jag och kan inget göra fast jag bara skulle vilja röra runt i grytan, skydda den som blir orättvist behandlad!!!

Världen har tyvärr inte guldkant jämt tyvärr!!!!!


RSS 2.0