Har inte försvunnit !!!

Bara tagit en välbehövlig paus, har som sagt inte vart på topp på sista tiden, önskar jag kunde säga att jag va tillbaks i form igen men de vore en stor lögn.

Att operera sig har tagit mer på en än vad jag trodde, trodde jag skulle läkt ihop helt nu och va på benen igen, men tyvärr är de inte så.

Jag är öm och trött sliten och försöker dra ner på tabletter då min mage inte klarar av all stark medicin!

Önskar att allt skulle bli som  vanligt är trött av att se den här sorliga,bleka fetta personen i spegeln, vem är hon??? och när ska den andra veronika få komma tillbaks, är less på de här nu!!!

Nä slut på själv ömkan:)

Blir smått arg!

Ja just nu kokar de i mig, varför är vi så jävla "svenska" ja ni vet fenomenet att om nån frågar hur de är så säger man bra fast de är skit!

Varför gör man så???

Jag har lite problem med min underbara man just nu, då han inte kan tala om för sina nära och kära att han håller på gå på knänen. Nä i hans värld säger man " bra"

Fast han har fullt upp med allt, han måste släppa med sig tuva vart han en går, ner på affären, när han kör jonathan till kompisar, när han går ut och skottar osv ni fattar min poäng, ja sen måste han sköta precis allt här hemma.

Nä de kanske inte låter som mycket men jag ser ju på honom att han går på knänen, visst fick han en paus pga min underbara syster och svåger men när man är på väg in i väggen så krävs de nog lite mer, men ska min familj göra ALLT????

Ja och sen  när han säger att jag mår bra, så blir jag arg!!!! Jag har fått blödningar som inte riktigt går över,de har jag inte haft innan!!!! Och jag kan inte va som vanligt, men i min mans väld är allt BRA!!Men i min värld är allt inte BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Min underbara och omtänksama man!

Ja ni som följer min blogg vet hur mycke jag älskar och uppskattar min man, Och nu har han verkligen Tagit ännu ett steg högre i mina ögon.

Han gör verkligen allt, han är min stora klippa, han gör allt de jag brukar göra samt allt de han själv brukar göra, och så jobbar han på det.

Jag tycker de är super svårt att bara ligga och titta på hur han sliter och stressar på försöker avlasta med det jag kan, även fast jag inte ska!

Är rädd att han sliter ut sig!

Men nu får vi lite tid att vila ut då min underbara syster och svåger tar lill fia på fredag till lördag, då får han en välbehövlig paus!

Som att op inte skulle vara nog!

Ja va säger man igår satt jag och min älskade Pappa från 2-21,30 på gyn akuten, fick tid två men de skulle röntgas, ja eller kollas med ul så de va ju lite de som tog tid, men från 5 till halv tio satt vi eller jag låg:)
Och väntade på provresultaten:(

Ja de hette att de va tvugna att springa på op osv, men en person som hade tid vid 2 borde väl gå före de som kommit in under tiden jag va iväg på röntgen, men icke så funkar det inte på Akademiska!

Jag hade väl lite urinvägsinfektion och lite förstorade njurde, men den gör de inget åt tills den blir ännu större, de hoppas vi att jag slipper, har nog skit ändå tycker jag:)

Sen fick jag antibiotika för uvi, så hoppas vi allt blir bättre.

Smärta har fått ett nytt ansikte!

Ja jag är van att ha smärta men detta är ju löjligt, men ändå mår jag bättre än vad jag har väntat mig. men tycker de hela är lite otäckt, jag vet liksom inte vilka smärtor som är ok och vilka man ska passa sig för!

Idag harr jag gjort massa nytta som ringt försäkringskassan och avbokat tandläkaren och bokat tid hos distriktsk. för att ta bort stygnen!

Sen har jag jagat dr halva dagen för jag haft ont höger sidan bak, och de kan bero på njurarna så lika bra att kolla upp det plus att jag tror jag åkt på urinvägsinfektion, trodde allt va på väg att bli bättre vill ju inte ha de sämre!

men vi håller tummarna att de blir bättre!

Snopet men nu är de gjort!!!

Alla som känner mig vet vilken planerare och vilket kontrollbehov jag har.

Vilket sattes på sin spetts i tisdags!

Vi åkte till akademiska för vi hade tid kl9 för va vi trodde va ett samtal inför operationen, något sena va vi och stressade som fan!

Väl uppe på avdelningen satt vi ner och insåg att de bara satt tanter där!!! Trodde jag kommit fel men icke blev uppropad av en sköterska, som bad oss att följa med, redan då började jag ana oråd, hon drog nämligen på en vagn med såna saker som man gör massa blod prover med, men vi följde fint med henne.

Så öppnar hon dörren till ett rum och säger - nu ska vi skriva in dig för operation imorgon!!!!!


VAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Jag vänder mig med de största ögon man kan få och hjärnan går på högvarv!!!
NÄÄÄ säger jag vi ska på samtal!
Hmm säger hon de måste jag kolla upp och de gjorde hon och jag ska operaras!!!

PANIK, vi ringde massa samtal och fixade för att allt skulle gå ihop med barn och att jag skulle få dit mina saker.

Inget blir som man tänkt sig.

Men nu är de gjort och jag är hemma igen, är öm och mör i hela kroppen, kan inte skratta som man ska eller hosta, men nu blickar vi framåt!!!

Ska åter komma med hur maten på våra svenska sjukhus är. De är de bästa med att va hemma, man får äta vilken mat man vill!!!

Svenska rätts systemet!

Ibland kan man fundera på vad våra skatte pengar går till.
Visst de sägs att polisen bara gör sitt jobb, men idag verkar de som man kan gå och anklaga vem som hellst för vad som hellst.

Jag funderar på hur vissa föräldrar i funtade, visst ska man tro på ens barn, men de finns väl en gräns. Att man tror att en vuxen människa ska ha hoppat på ett barn, som i sig inte är helt oskyldigt tyvärr.


Ja de verkar som att idag kan en kärleksfull mamma bli anklagade för barnmisshandel, när de enda hon gjort är att stå upp för sin dotter, hon är helt oskyldig, har inte lagt en hand på detta barn men nu ska hon behöva skaffa sig en advokat.

Är de så svenska rätts systemet fungerar, om de inte finns bevis finns de väl ändå inget åtal??? Eller väger barnens ord tyngre trots de ljuger???


Ja ibland kan livet bli en hel soppa!

Söndagsmys!

Idag har vi verkligen haft en heldag hela familjen och tillsammans med familjen Ahnell. Vi startade med att va ute här och åkte lite pulka och snowracer.

De va verkligen en super fin dag så vi kläckte ideen att vi skulle åka ner till Kalmarssand och njuta lite av de fina vädret, så jag och Camilla åkte till Willys och handlade lite korv och en engångsgrill.

Sen åkte vi ner och grillade korv och drack varm choklad, de har verkligen en toppen helg, precis vad jag behövde så imorgon blir de en ny start förhoppningsvis med nya krafter.

        
Micke ramlar när han ger barnen fart:)

Ute och vandrar på isen:)

Camilla vågade hon med:)

Men mackan blev kvar på torra land:)

Lördagsfix!

De här helgen har vi sett till att vi fått ordning i vår klädkammare, trots att jag mått värre än någonsin och micke vart genom förkyld med huvdvärk, de va liksom dags.

va så trött på all skit som va där inne, de va så tråkigt att gå in där och se röran och ingenting hade nån ordentlig plats, så vi tog oss en tur till IKEA idag för att köpa oss garderober.

Vi plockade på oss två garderober och alla dess tillbehör, är de inte juvligt med IKEA:) allt kommer i plockepinn:)

Sen fick vi avstämning efter vi gått i självscaningskassan!!!Har vi aldrig vart med om förut:)Tur  man är laglydig:)

Sen är de så underbart med mig och min man för vi har sånt teamwork! Han satte igång och montera och jag tömde och städade ur klädkammaren, sen hjälptes vi åt att få in dom och att få på dörrarna och medans Micke fixade inredningen så fixade jag krockar i Jonathans och vårt rum, de va liksom på tiden, de va ju ett tag sen vi fixade hans rum:)

Sen va de bara för mig att organisera ihop allt som skulle tillbaka in i klädkammaren och garderoberna, de är konstigt men tycker aldrig att de finns tillräkligt med plats:) men blev ändå nöjd, nu kan man gå in där utan att storkna:)

De finns säkert de som tycker jag är knäpp som fixar och donar här hemma när jag mår som jag gör, men tror de är ett sätt för mig att försöka glömma hur dåligt jag egentligen mår:(

Så vi får väl se vad de blir för flera projekt i framtiden:)

Trodde inte de kunde bli värre!

Men ack så fel jag hade, idag är min endometrios värre än någonsin, mår verkligen skit.

Är de normalt att de svartnar framför ögonen när man går ut och går, är ju tvungen att lämna Tuva på dagis för att ha henne hemma vore inte schyst mot henne och micke börjar alldeles förtidigt, vill inte att hon ska börja halv sju på morgonen, och att han åker från jobbet för att lämna henne funkar inte heller, de kostar för mycket!!

Tycker de är skit att jag knappt kan ta hand om min familj och min barn framför allt, vill få komma tillbaks till gamal dagsform då jag orkade saker, nu är jag orkeslös plus att jag måste stå ut med den outhärdliga smärtan!

Är de normalt att man kommer till dagis med tår fylld ögon för att kroppen skriker av smärta!
Vill bara att de ska va över!

Hitta tillbaks!!!

De känns som livet börjar hitta sig tillbaks till mig, Försöker se de posetiva i livet och inte de negativa.

Ser fram emot när smärtan är borta då tror jag livet kommer få sig en helomvändning till de posetiva, Känns som de är de jag väntar på för att få livet tillbaks på banan!

Och tror verkligen att de dom i min omgivning som ger mig styrka att orka! Att ha fått tillbaks mina föräldrar har vart toppen, att bara veta att de finns tillhands om jag behöver dom känns toppen, och att de vill angagera sig i banens liv är inte nåt vi vart bortskämda med!

Och min underbara man, de finns ingen som han, han har sånt tolamod med mig och att han orkar slita som han gör, han är en klippa,en man inte lik nån annan, är så glad att han är bara min!!!

Vänta du älskling snart är livet tillbaks där vi vill ha det!!! Älskar dig!

Nästan klart!

I söndags bestämde vi oss för att vi skulle påbörja renovering av vårt sovrum, jag vill gärna ha de klart innan jag ska in på sjukan:)

Så nu har vi tre vita väggar, och så väntar de att de ska komma en fondvägg, men de får bli när vi får nya pengar, då ska de köpas tapet, sen ska vi försöka få upp den oxå, de är ju de stora problemet, ingen av oss har gjort de förut och tror inte de är en tapet som vi ska börja med.

Men får väl böna och be far eller bror:) som kanske är villiga att hjälpa lilla mig:)

Så idag har jag städat och fixat hela dagen, hängt upp gardiner, men de ska bli nya svarta men de vita får funka tills jag hittar några svarta jag vill ha!

Jag är faktis nöjd, men tror jag blir mer nöjd när de är helt klart så klart:)

Vill ha pengar!!!

De finns så mycke som jag skulle vilja göra synnerhet här hemma. Skulle vilja ha vårt och Tuvas sovrum klart inom snar framtid. Men de saknas alltid pengar, de är trist tycker jag!!!

Att allt ska va så dyrt, som tapeter, finns så mycke snyggt men de är så dyrt!!!

Sen skulle jag vilja ha råd att köpa ny bil, men de lär ju inte hända i snar framtid:)

Man vill kunna göra saker med barnen oxå, som gå på bio och sånt, men allt är så J***a dyrt, så trist!!!

Tänk om man va lite rik:) Va saker man skulle kunna hitta på:)


Denna helg har verkligen flygit förbi!!

Att helgerna bara glider förbi, de är lite  ja eller mycke tråkigt tycker jag, de är ju liksom den tiden som är bäst på veckan!!

I fredags så va jag iväg med Camilla till Vällingby för att kolla efter lite kläder till Tuva som börjar växa ur alla kläder!!
De va jätte skönt att komma iväg utan barn så man kan strosa runt i den tackten man själv vill:)
Och lyckades fynda 2 par tights 1 pippi mössa, 1 par pippi vantar för bara 150kr, de va inte illa tycker jag.

Sen åkte jag hem och mös med min familj.

På lördagen så hjälpte vi mor och far att slänga lite skräp och så bytte vi spis, så nu har jag en varmluft ugn och häll, underbart!!!
Sen på kvällen va vi bjudna på Middag hos familjen Ahnell, de va super mysigt och jätte gott, hon va så snäll som lagade lchf mat till oss!!!


Och igår slapp jag laga nån mat igen, då fick vi mat hos mamma och pappa, i deras ny gjorda kök, de är verkligen jätte fint! Och maten va jätte god den med:)

Men så va helgen helt plötsligt över! Så nu får vi vänta en hel vecka innan de är helg igen!!!!

RSS 2.0