Blogg historia!

Igår fick jag ett brev från akademiska att jag ska fylla i MASSA frågor inför op, vilket inte va de lättaste, har ingen som hellst koll på varken menscykel och annat sånt som man ska ha koll på tydligen.

När jag va yngre noterade jag sånt, men nu har de inte ens slagit mig då jag ej ska ha mens!!!

Sen va de en fråga om spiral, vilket jag prövat men de ville veta när den sattes in och när den togs ut, hur ska jag komma ihåg de, det va ju typ ett år sen:)

Men då kom min kära vän Camilla på att jag kan kolla min blogg histria, och va rätt hon hade, nu kan jag lista ut när den sattes in och togs ut, så på ett sätt så har jag noterat de som förr i tiden men på ett lite mordernare sätt!!!

Och samtidigt som jag letade efter de faktan så insåg jag hur mycke gladare och posetivare jag va då, saknar den Veronika enormt mycket, jag hoppas att hon hittar tillbaka när jag fått ur all skit ur kroppen!!!

Nu ska jag försöka se på livet på en ljusare sida!!!

Snö snö mera snö!

Jag va nog inte den enda som längtade efter vår och sommar men va får vi jo mer snö!!!

Trodde de va nog nu, men icke. igår kom årets snö oväder med de kom massor med snö, och detta har inneburit massa med skottande!!!

Vilket suger lite för vi betalar ett företag i vårt område som ska ta hand om snöröjningen men de är inte så duktiga på sitt jobb kan man säga så de slutar alltid med att de är vi som får skotta och i vårt hus är de bara jag och micke som gör det, vilket jag är smått irriterad på!

Och ännu mer irriterad att vi betar för en tjänst som inte utförs, ett sånt jobb skulle jag oxå vilja ha, att man får betalt men inte behöver utföra jobbet!!!

Och de sägs att de ska komma 10-15 cm till är de inte underbart!!

Man får en annan syn på livet!

De senaste dagarna har vart kaos i huvudet på mig, Jag vet att jag ska lägga mig på operations bordet inom snar framtid.
Och visst vissa kommer säkert tycka att jag är knäpp men de gör mig inget, jag har rätt till min känsla, och de som skrämmer mig är att jag blir sövd och aldrig mer vaknar!!!

Att nått går fel under op och jag faktis inte klarar mig, de gör mig rädd. Så jag har gjort vissa förberedelser fall så skulle bli fallet, som min sista önskan osv, brev till barnen, för de vill jag de ska få, känns bättre att komma förbered!

En tanke som slog mig att om detta skulle ske så kommer min dotter inte ha nåt minne av mig, bara bilder och de ni berättar om mig för henne, de suger, men nu kommer allt gå bra, och man ska se på livet på ljusa sidan!


Är smått liv rädd!!

Jag vet att jag måste göra detta för att jag inte står ut längr men måste säga att jag är smått livrädd, visst såna här operationer går på rutin men visst kan de gå fel, de har hänt förut och min vikt är ju inte till min födel i detta syfte tyvärr!

Så jag är liv rädd att de kan va de sista jag gör, nu kommer de med all säkerhet gå bra men har ändå den lilla gnagande känslan i magen att de kan gå fel!

Håller tummarna!!!

De kostar på kroppen!

Ja va ska man säga, jag är nog inte till för att krypa och klätra omkring i klätterställningar.

De har verkligen tagit stryk på min kropp, speciellt i mina äggstockar, har så sjukt ont min mage, va på väg och svimma då jag gick ner för att lämna tuva i morse:(

ja de är ju trist att man inte kan va som alla andra utan att de ska ge otroligt dåliga kocekvenser:(

Så va de söndag igen!

Finns de är mer deprimerande dag på veckan, ja förutom måndag såklart. De är så tråkigt att man vet att hela familjen kommer försvinna iväg imorgon och de är en hel vecka innan man får va tillsammans igen.

De känns som helgerna flyger iväg. De är knappt man hinner ta vara på den. Men idag har vi verkligen gjort massor!!!

Vi gick upp i morse och åt frukost tillsammans, och se gav vi oss iväg till barkarby och köpte ny bilbarnstol till Tuva, de blev en  Britax multi-tech. Sen åkte vi hem och mötte upp Familjen Hallberg och plockade upp Jonathan och åkte till västerås till busborgen.

Vi lekte hur mycket som hellst, så nu är man  helt slut, men kul att få göra nåt kul med barnen:)

Sen stannade vi på Willys och handlade lite till middagen, så åt vi tillsammans hemma hos oss, tjejerna lekte jätte bra tillsammans idag, kul och se:)

Så nu får vi invänta nästa helg:)

Helg:)

De finns ingen bättre tid på veckan än helgen:) då vi får va tillsammans med alla nära och kära!!!

Igår hade jag Tuva hemma så vi gick och lekte med Camilla och Wincent, de är så kul nu när Wincent vuxit lite så dom blir mer på samma nivå:)

Sen gick vi hem och städade lite och Mamma kom hit så vi bakade lite lchf bröd och tog varsin spruta som svärmor kom hit och gav oss!

Dagen gick i ett, men sen kom Markus och Camilla och Wincent på middag de blev Tacokväll:) varför bryta en trend, Jonathan lite förväntar sig de på helgen:)

Vi hade jätte mysigt tillsammans, gosade på bebis mage och tittade på Lets dance!

Sen tvärslocknade vi på soffan, skönt att barnen tog lite osv morgon, jag va den som vaknade först i morse!!!

Och idag så Fyller världens bästa Marlie år så vi åkte ner till Centrum för att köpa en present, de blev en LCHF kokbok, vi va inte de enda som tänkte den tanken, hon fick totalt tre stycken men ingen va dubblet vilket jag va lite impad över:)

Så vi har vart där i stort sätt hela dagen, fick lchf tårta som va jätte god:)

Och nu ska jag sjunka ner i soffan och bara slapp, för imorgon ska vi iväg och kolla bilbarnstol!

Delade känslor!!!!

Har nyss kommit hem från dr, och vi har kommit fram till att jag ska operera bort hela livmodern samt äggstockar, är ett väldigt stort beslut, känner mig lite delad, ska bli skönt att få de gjort men samtidigt känner jag mig lite rädd, tänk om jag är de där 10% som inte blir bra!!!

Jag lever ju på hoppet att jag kommer bli bra, och de tror dr att jag kommer bli, han säger att min inställning talar för att jag är en av dom som blir bra!!!

Så jag får fortsätta med sprutorna tills de är dags, är väl inte den bästa nyheten men nu vet jag att de finns ett slut.

Han tror att jag ev kommer få tid till op runt v 10!!!

Och innan det ska jag göra en magnetröntgen!!! tragist nog skrämer de mig mer än op gör:( men de är bara bita ihop!!!

Fortsättning följer!!

Så va de dags att åka till dr igen!!!!

De som följer min blogg vet att i förra veckan hade jag en dust med en annan dr än den jag brukar gå till, så då fick min ordinarie dr ett mail att jag vägrar träffa den dr vill inte ens prata med henne!!!

Så nu har jag fått en tid till min vanliga imorgon, ska bli intressant och se vadd han har att säga speciellt när jag nu har börjat blöda trots att jag fått sprutor som satt mig i klimakteriet, då ska man fan inte blöda!!!

Så han måste ha nåt riktigt bra att komma med. Är iofs lite rädd att han ska säga att vi ska köra en titthåls op igen och vänta med att ta bort allt, själv tycker jag de verkar onödigt med två op, men vi får se vad han säger!

Igår såg jag på fråga dr, där de pratade med en tjej som har samma sjukdom som jag och hon hade fått operera bort allt, och hon va nog i min ålder, när hon pratade va de som att höra mig själv prata!!!

Så håll tummarna att de går bra imorgon!!! för idag mår jag mer skit än på länge!!!!

Lite Bacon tack:)

Idag va jag och mamma och handlade på Willys, och som alla vet håller vi på med LCHF och då äter i alla fall  Micke Ägg och Bacon till frukost och de skulle ju handlas.
Jag hade på min inköpslista räknat att vi skulle ha ca 30 paket för de skulle räcka hela månaden.
Men med min virriga hjärna så plockar jag på mig 31 st 3-pack packet.

Jag tänker inted mer på det mer än att de såg ut att vara väldigt mycke:) Mamma tänker samma tanke men hon säger inget till mig för hon tänker att jag har sten koll på läget!!

Väl framme vid kassan lassar jag upp alla dessa Bacon packet, och de par som står bakom mig lägger kommentaren - De är inte så att du gillar bacon!
Jag svara att jag inte ens äter det:) de gör jag men inte som min man:)

Vi betalar och jag står och kollar kvittot och inser att jag har köpt bacon för 680kr!!!!!

Då slår de mig att jag skulle köpt 10 st 3-pack men jag och mamma fick oss ett gott skratt och bacon behöver vi inte köpa på nån månad!!!

Som bevis har jag fotat min över fulla frys:)
Är rätt stolt över mig själv!

Denna veckan blev väl inte vikt nedgången så spektakulära men de va ändå ner och de är mitt mål att vågen ska ticka neråt hela tiden, sen vilken siffra de  är, är inte de viktigaste!!!

Men jag är faktis väldigt stolt över mig själv för jag har hållt mig ifrån mina normala vanor dessa två veckor, har verkligen inte haft de flyt som jag hade första veckan, denna vecka, livet har varit lite i missär, men jag har inte fallit tillbaka i mina gamla mönster, vilket är att dränka mina sorger i godis och belöningar sker i godis och mat form!!

Och de ser jag som enormt framsteg, jag satt en dag och funderade på detta med ens förhållande till mat osv. För mig gick de upp ett ljus nästan en aha upplevelse, Dom som känner mig vet att jag hade väldigt konstiga matvanor redan som barn, vilket jag själv aldrig tänkt på men jag har haft "mat" problem sen 1 års ålder, sen att de skifftat i alla dess former.

Jag matvägrade redan som ett åring, ja tänker ni de gör väl alla barn, men ja va nog stråt värre, jag åt endast kalla makaroner till jag gick på mellan stadiet, ja visst så hade jag andra favvoriter vilket va oxfile´,kräftor och pannkaka. men för de mesta va de makaroner som gällde.

Sen har jag insett att jag har svårt att äta mat som jag inte är "sugen" på eller tycker är "gott"
Vilket säkert lett till hur man ser ut idag, en del i alla fall. Men nu är de stopp på de:)

Ännu en lördag med fullt upp!!!

Imorse kom mamma och pappa vid nio och vi gjorde oss redo att åka på IKEA, Mamma och pappa skulle köpa bänkskivor och täcklister till köket som dom total renoverar!

Sen hjälpte pappa oss att fixa dimmer i vardagsrummet, vilket va trevligt slipper man ha strålkastaren hela tiden!!!

Och på eftermiddagen kom Kim och Cartine hit på middag, och de hade med sig Kims syster dotter Vera:)
Hon och Tuva lekte super bra tillsammans.

De va väldigt kul att dom kom vi har ju försökt planera ihop de ett tag nu, så de hoppas jag att de blir flera ggr:)

Imorgon ska jag iväg på ljusparty med Mamma och Ulrika, vet inte om jag ska shoppa så mycke men skönt att komma iväg lite:)

De finns ingen som du!!!

Som de flesta vet så har jag haft en riktigt tung vecka, har verkligen mått piss,
 ingen kul start på nya året inte alls va jag ville.

Trodde inte nåt skulle få mig på humör igen.

Men de finns en som lyfter mitt humör, fast han inte vet om det.
Han sprider kärlek och värme runt sig och mig,
han tar hand om mig på ett underbart sätt när jag är nere, de finns ingen som han,
ja han med stort H!!!

Jag är så glad att du finns vid min sida, annars hade jag inte överlevt!!!
Du är min hjälte, min prins, Du är den som äger mitt hjärta!!!

Tack Micke för att du finns!!!

Fredag!!!

Ja de finns ingen dag som är härligare:) Ja förutom Lördag och Söndag:)

Idag har gått lite ut på att få lite gjort, vi va till exempel iväg och tittade på ny bilbarnstol, men kom hem utan då vi inte riktigt fick den hjälpen som vi ville ha.

Sen hemma så har jag tvättat och bytt sängkläder, jag har rensat i alla pärmar och kollat va vi kommer ha i utgifter denna månaden, Sen gjorde jag matlista för hela kommande månaden samt gjorde en inköps lista efter den:)

Vi åkte och fixade bilstereon idag, vilket va så skönt, finns inge värre än att sitta i en tyst bil:)
Micke har fixat en ny tid till tattuerarn, för ifyllnad.

Vi har fått väldigt mycket gjort!!!


Nu myser vi fram för Lets dance!!!Skönt med fredag!!!

Ingen matlust!!!

Va gör man när magen är hungrig men inget smakar, allt bara växer i munnen på en,                        va jag än stoppar i mig så mår jag bara illa.

Har liksom ingen aptit alls, kan ju bero på att jag inte mår så vidare just nu!
 
sen suger de att stå och laga mat som man sen inte har nån lust att äta,                                        
men de är ju så när man har barn.

Men just nu är jag sjukt sugen på choklad, men de blir liksom inget av med det då vi kör lchf:)

Endometrios.

De är få som vet vad det är, ja va är det då? Jo de är en sjukdom. En sjukdom jag levtmed i drygt 5 år, den suger musten ur en, den göra att man lever i ständig smärta!!!

Va gör man åt det, just nu känns de som de inte finns nån hjälp, eller så är de för man har svårt att få dessa dr att tro på att man verkligen har så ont att man inte orkar med sitt egna liv!!!

Önskar att man kunde vakna upp en dag och va smärtfri!!!Men de är tydligen för mycke begärt!!!

Jag har tappat all tro jag hade på läkarna, snart finns de inge hopp kvar alls!!!


Kan nån laga mig???För just nu är jag sliten mitt itu,  vet varken in eller ut:(


life sucks then you die!

De är så jag känner just nu, att livet suger, ja inte allt min familj är de undrbaraste som finns. Men iband kan jag fundera på va vi egentligen gör här, ja på jorden, va är egentligen meningen med livet??

Ska vi jobba tills vi bli gamla och då kommer vi inte ha råd att leva livet i alla fall och som de ser ut för dom i min ålder så lär vi få jobba tills vi dör för pengarna kommer va slut till den dan vi fyller 65!!!

Men va är då meningen med att vandra på jorden dag ut och dag in, man gör samma sak varje dag, och ständigt längtar efter helgen för då får man va med dom som betyder nåt på denna jord!!!

Vill bara att de ska vända att man ska hitta livs gnistan igen, för just nu vill jag bara krypa under täcket och stanna där tills allt går över!!!


Arg ledsen och besviken!!!

I min värld ska läkare vara tillmötesgående,hjälpsamma och INTE arroganta!!!

Jag är så arg, och framför allt ledsen, har aldrig känt mig så liten och värdelös!!! De går inte att få stopp på tårarna.Och varför, ju en läkare har just talat om för mig hur jag ska må och hur mitt liv ska vara!!! Hon tycker jag ska "härda ut" med min smärta och "de finns dom som inte kan gå" men de gör inte min smärta mindre, och jag tar mig ur sängen för jag måste inte för jag kan, jävla människa!!!


Låter som inget för er men hela hennes sätt att prata och saker hon sa som tex att hon förstår de är inte en frisk människa som kan förstå vilken smärta endo patienter går runt med, visst hon har säkert hört dom som har värre, men jag har oxå rätten till att må bra, de gör jag inte nu, sen avslutar kärringen med meningen "livet är värt att leva"

Jo de vet jag med men jag vill göra de utan särta och alla biverkningar!!!!


hoppas jag aldrig behöver träffa henne igen!!!eller prata med henne!!!

Jobb, utbildning!!!???

Ja försöker söka så mycke jobb som jag hittar, som klart ska passa mig och vårt liv! Men de är inte de lättaste vill jag säga, håller på bli tokig, visst de finns jobb men alla jobb passar ju inte alla människor, och ett hinder är absolut att jag inte har körkort, de sätter massa käppar i hjulen vill jag säga. men de är inte mycket man kan göra, utan jobb har jag liksom inte prngar till körkort!

Sen detta med utbildning!!! Va ska jag bli när jag bli "stor"???
Vill ju inte hoppa på nåt  som jag inte vill fullfölja men jag känner att jag måste komma på vad jag vill göra innan höst terminen kommer! vill ju göra nåt som jag trivs med och som ger ok med pengar, har inga planer på att bli rik:) Men va kan de va, känner mig som ett fråge tecken:)???!!!

Vill höra av er läsare vad ni tycker jag ska bli, ge mig tips!!!!!!!!!

Bara ta de lungt va det:)

Ja de va ju min plan för dagen, men vet inte riktigt om jag är byggd för att ta de lungt. Man hittar alltid massa saker som måste göras. erller räknas de som man tar de lngt när man:

Tvätter två tvättar!
Dammar hela huset!
Dammsuger!
Hämtar paket på posten!
Diskar!
 
och allt detta på under två timmar!!! Jag ska nu bara slappa på soffan, ja tills tvätten ska hängas:)

De sket sig!!!

Min plan idag va att gör absolut ingenting, bara njuta av lugnet, ja sen göra lite sånt som jag gör när jag är själv som fixa och dona i hemmet.

Började med att få upp barnen och få iväg Jonathan, sen åt jag och Tuva lite frukost. Och sen klädde vi på oss ordentligt för att ta promenaden till dagis, va friskt ute men ändå skönt när man klätt på sig.

Gick en sväng på ICA för att köpa lite ost och framför allt blöjor som Tuva ska ha till dagis!


Sen tog jag promenaden hem, satte mig i soffan som planerat, slog på datorn och inser att mina föräldrar ska till IKEA och erbjuder mig följa med, då jag vet att dom uppskattar hjälpen, och de ville de gärna. Vila får vänta till en annan dag.

Äntligen vardag!!!

Imorgon går vi tillbaks till vanlig vardag hos familjen ländström! De ska bli rätt skönt faktis. Ska gå ner med Tuva, de ska bli den dagliga motionen nuett tag fram över.

Och sen ska jag göra ett litet ryck här hemma, göra lite mat scheman två veckor fram över, skriva mat lista, sen ska jag göra absolut ingenting, sitta på rumpan och njuta lite av tystheten!

Nu hoppas jag Jonathan somnar som han ska i natt, så han kommer upp imorgon:) Och att taxin kommer i tid osv orkar inte med massa strul!!

Vill att allt ska flyta på bra imorgon!!! Att Tuva ska samarbeta, coh att de ska gå bra att lämna, ja allt sånt som kan lägga ett mörker över ens dag:)

Tuva Tycker hon är torr!!!

Idag har jag rensat lite i Tuvas kläder, plockat bort de hon vuxit ur, eller sånt som är på gränsen, var jag hittade massa trosor som jag köpt på Lindex på rea i somras då vi planerade att få Tuva torr. men då fanns inte alls intresset av henne.Jag köpt även två par i 86/92, som jag nu la ur lådan för jag tänkte de va för små.

Sen när vi kommit in efter en tur i snön, kommer hon med ett par av de jag lagt ur lådan och envisas med att dom ska hon ha och utan blöja(jag tog i pottan från förrådet idag oxå vet inte om de sporrade:))
Och visst får hon de, klart man vill uppmuntra henne när hon vill försöka, men jag kan ju säga att de gick sådär, när vi satte oss vi bordet och skulle äta lunch så sa jag til henne att skulle säga till om hon måste kissa, två sekunder senare va stolen och hon ner kissade, ja de är ju inte värre än att man kan torka!!!

Nu har jag satt henne då och då på pottan utan fram gång men vem vet till sist kanske de kommer igång:)
Men de är inte så kul att hon ska hålla på med det här mitt i vintern, sommaren är mycke bättre då de är varmt ute och man har lite med kläder;)

Trots!

De är nåt som kommer och man vet att de kommer så småningom, men just nu håller våran dotter på driva oss till vansinne här hemma.
Hon är super trotsig, hon gapar och skriker så fort de inte går som hon vill eller får som vill, vilket är skit trist om jag ska vara helt ärlig och hur mycket orkar man som förälder.

I dag så fick hon inte sitta i soffan och äta sin lunch och blev så arg att Micke fick sig en örfil!!! Inte ok, så de blev att hon åkte in på sitt rum så hon får lugna ner sig.Men ärligt talat vet jag inte vad vi ska göra, vi har kommit överens om att vi ska ta fajten när de kommer, hon får inte bli en tyrann som bestämmer allt här hemma!!!

Visst så från ena stunden till den andra kan hon bli super go, den Tuva som får alla att smälta, men slås och gapa och skrika tycker jag inte är ok, de måste få ett slut!!!


Måste säga att de har gått rätt bra!!

Nu har vi hållt på med LCHF i en vecka, och de har flytit på rätt bra om jag får säga det själv.

Denna veckan har Micke gått ner 4.3kg och tappat 5cm i midjan, jag har gått 2,3 kg och tappat 6,5 cm i midjan. tycker de va en bra början!

De är skönt att va på gång, och denna gång är vi tok motiverade båda två och de hjälper ju till de med:)

Även Jonathan har ett eget nyårs löft och de är att bara äta godis på fredag och lördag och på söndag om de finns kvar sen lördagen:) och de va helt hans eget förslag fast han hade inte fått godis i veckorna nu heller även om han velat ha:)

Och de märks på kontot att man inte springer och köper massa cola och godis varje dag, så vem vet de kanske blir minus på vågen men plus på kontot:)


Vissa ska inte ha barn!!!

Jag blir så arg, vissa människor ska inte ha barn, sånna som bara sätter sig själv i första rum, inte ger sina barn posetiv feadback!!!

Om mina barn kommer med bra och roliga nyheter kommer jag höja de till skyarna!!! Men denna person har gjort mig så besviken ett flertal ggr denna veckan, att man inte inser att man fortfarande är förälder trots barnen är vuxna!!!

Va är man för människa om man hela tiden måste hävda sig själv och i samma veva trycka ner sitt barn, och detta "barn" är den mest underbara människa som går i ett par skor, att han är osäker är inte konstigt med den föräldern så förstår jag det!!! Men jag vill att du ska veta att jag är otroligt stolt över dig, du ska veta att du är en underbar person, som jag älskar mest i denna värld!!!

Tro på dig själv, för jag tror på dig! Du kan! du är duktig på allt du gör!!! tyvärr kommer vissa aldrig att förändras hur mycke vi vill, men skit i dom de är inte värt det! Lyssna på dom som vill dig väl!!!

Toastmadame!

Jag har fått den stora äran tillsammans med Helena att vara Toastemadame på Min syster Ulrikas bröllop som ska äga rum den 24 juli!

Jag har inte jätte stor kolla på vad jag egentligen gett mig in på men tror de kan bli skit kul och de är verkligen nåt jag vill göra för henne och Jonas!
Så jag hoppas på att de finns många som kommer vilja hålla tal. Ska själv slipa på jag själv ska säga:)

Jag ser så fram emot detta bröllop, men är de nån som har tips och råd om att vara toastemadame så är de väldigt välkommet!

Den som lever får se!

Jag känner att jag hittat rätt, de känns bra, funderar på att börja träna, men kroppen är tyvärr inte i form för det, vet inte vad som skulle va skonsamast för kroppen! De är skit när man har vilja och motivation men kroppen inte klarar de man hade velat göra.

Jag ska verkligen kämpa denna gång, har två bröllop att gå på i sommar och har ingen lust att se ut som den fettoberta jag gör nu!!! sen har jag inte satt nått mål utan jag kämpar på vecka för vecka, så blir man inte så besviken, visst har man önske mål men de är inget som jag har som mitt riktiga mål, så den som lever får se, ner ska jag och nu satsar jag till 100%

Jag gör allt för att lyckas, kollar recept prövar olika recept, vissa funkar vissa inte, Micke ser fram emot Mozzarella biffarna på söndag:) Igår åt vi Kyckling inlindade i bacon, tuva fick pommes, vilket inte va de lättaste att göra men inte äta men vi höll oss båda två, så de blir plus i kanten:)


En välbehövlig paus!

Igår hade jag en katastroff dag, trodde inte de kunde bli så illa men de va det, och min underbara föräldrar rädda mig verkligen, de kom och hämtade tuva och så fick hon sova där, va så skönt att få en em och kväll för sig själv.
Samt att få ligga på soffan och titta på de jag vill, slippa pippi för en stund. ja sen hann jag med en del nytta oxå, även fast jag vet att jag bara skulle slappa så har jag svårt att släppa alla måsten, hatar att ha tvätt som ligger, vill liksom få bort allt innan jag sätterr mig:)

Men summa av kademmuma är att jag vill tacka min underbara föräldrar som inte förstår hur mycke de betyde för mig, ni är bäst!!!

smärta!!!

Jag har aldrig vart med om att ha så ont, men just nu håller min höger hand, arm och armbåge på ta dödpå mig. Är de normalt att ens dotter ska se ens så nerbruten, känns inte alls kul att hon får se mamma storgråta i ren smärta, men va fan ska jag göra!!!!! Sen att man är så snäll att man låter henne ta pulkan istället för vagnen gör ju inte saken bättre. Men man vill ju att hon ska få ha roligt!

Nä nu är jag sjukt trött på ha så här ont i kroppen, vill bara att de ska ta slut!!!!

Middag!

Igår hade vi Chricke och Natalie på middag, vilket inte va helt lätt då vi har börjat med LCHF, men vi gjorde potatisgrattäng till dom och sen helstekte jag fläskfile´ och la på med vitlöks smör, sen gjorde jag en sallad till som vi åt av så hoppade vi potatisgratängen, kände mig riktigt nöjd efteråt faktis, åt inte ens av paradis asken som åkte fram efter!

Vi hade en jätte trevlig kväll och måste säga att Chricke har hittat en kanon tjej, så trevlig!!! vi satt och pratade hela kvällen, va jätte kul att få lära känna Natalie. Och kul att vi kan ha par middag med Chricke utan att han behöver va "femtehjulet" eller vårt"bonus"barn;)

Och Tuva trivdes som fisken i vattnet, hon körde totalt med gudfar:)
Hoppas de blir flera gånger.

Året börjar inte direkt på topp!!

ja hade sett framför mig de perfekta året men de har inte riktigt startat så för mig alla fall. Har en bil som inte vill som vi vill, och de är ju inte de roligaste när kontot inte är så fullt som hade önskat!!!

Sen har jag sjukt om i både kropp och äggstockar!!! har snart ingen styrka kvar i högerhanden. och magen är en ren katastorf!!! Jag hoppas verkligen jag kan få ändring på det, men måste vänta tills dr kommer tillbaks nästa vecka.

Sen suger det att micke ska jobba imorgon då de igentligen är röd dag, visst de är bra pengar och de kan vi behöva om bilen inte startar snart!!! men när man inte mår braa är det inte så kul att sitta hemma med tuva själv:( och de är för kallt för att vara ute en längre stund.

Så håll tummarna för mildare väder så vi kan gå ut och att bilj jävln startar!!!!

Julen!!!

Har funderarat en del på allt de här med Julen, man städar och sliter som fan och ska få fram ljusstakar,tomtar, granen, ja ni vet allt de där vi gör "jul" fint med!
Sen är de allt de andra som baka, springa i affärer för att hitta alla tipp topp klappar!!!
Misstolka mig inte jag älskar julen och pyntet men tycker de varar alldeles för kort!!!
Ja och om man har stjärnorna kvar för länge är man den där"lata" grannen som inte orkar "städa" bort julen i tid:)
Hur kan man göra för att julen ska vara längre???
Nu är de ett helt år kvar till nästa jul, känns tråkigt, nu är de bara massa lång mörk vinter kvar innan
våren kommer runt hörnet!!!

Skit bil!!

Ja fan va man kan bli trött, vill bara att saker ska fungera, micke gick upp i morse för att börja sin arbetsvecka.
Men helt plötsligt står han i sovrummet och kryper ner i sängen igen.
De han får ur sig är att bilen inte startar!!!!

Skit bil!!!!

Ja va gör man, vi ringer pappa och ser om de kan komma ut och hjälpa oss men inte heller de får igång den, men de åker ner till Volvo för att få lite hjälp men de kunde först kolla på den om ca en vecka!!!! men de går inte för sig vi behöver ju bilen idag hellst!!!!

Men de beställer ny tändstift för de va det dom trodde det kunde va men nu får vi se om de hjälper micke är ivär nu och får hjälpa att byta, jag hoppas för allt i världen att de bara är det, med facit i hand skulle bytt den där jävla bilen i våras när vi tänkte på det!!!

Nytt år och nya chanser!!!

Jag hoppas på detta år och tror att detta kommer bli ett bra år, jag ska i alla fallförsöka göra det till det bästa året!

Ska börja med att försöka ta tag i min vikt, vilket inte kommer bli lätt med alla hormoner jag är tvungen att stoppa i mig, nåt annat som ajg ska se till är att få min endo i scakt, om de så ska inebära operation, för så här ska man inte behöva må!!!

sen hoppas jag på att jag hittar nåt jobb om inte har  jag funderat på att plugga till hösten, har ni tips på vad jag kan bli som "stor" är de välkommet.

Jag ska försöka va den bästa mamman jag bara kan, känner att jag haft ett rätt tufft år och har tyvärr inte gjort de bästa ifrån mig som mamma men nu ska de bli ändring på det!!!


Sen ska jag försöka visa för min man att han är mitt allt och ska föröka göra allt för att han ska förstå hur mycke han betyder för mig och att jag uppskattar allt han gör för mig!!!!

Ett nytt år nya starter och nya chanser!!!

Nyårsafton!

Nyårs afton har alltid vart speciell tycker jag, de är lite en underbar dag där man går och väntar med spänning på nåt nyt en ny början, där man får ny chanser.

Jag ser det fortfarande så, men för fyra år sedan gjorde vi nåt som gör nyårs afton till en ännu mer speciell dag,
vi gifte oss 31/12-05. De va en underbar dag, om jag ska sätt mina bästa dagar på en topp lista hamnar den på topp tre, efter mina barnsfödelsedagar!!!

Den dag hade magi om nåt, snön låg på backen alla va fin klädda, Jonathan va så söt i sin kostym, och micke va så snygg!!! Ja de gör nyårs afton till en underbar dag och nu i år ska vi fira med antingen dunder och brack eller så ska vi ta oss iväg bara vi två och bara mys med tanken att vi vart gifta i 5 får, men ja de är ju ett par dagar kvar tills dess:)Jag hoppas i alla får ett magiskt och underbart 2010 för de tänker jag ha!!!!

RSS 2.0