Min underbara men knäppa Dotter!!!

Igår så ringde Jonathan sin pappa  och Tuva vill ju inte va sämre hon så hon tar upp sin prinsess telefon och ringer "saga" och "marlie" normala bran brukar typ ringa sin mormor eller farmor eller så nä inte våran dotter, så hon går i sin lilla bubbla och "pratar" med saga och marlie ett bra tag:)

Och idag satt jag ute och hon kommer ut och helt plötsligt säger hon" men saga" så vänder hon sig mot mig och säger att saga gått in till pappa och Marlie:) fast saga och marlie är inte i närheten nånstans:)
De är lustigt att hennes"molgan" är en livslevande saga:) Som hon tydligen även leker med fast hon inte är här:) De kallar jag vänskap på hög nivå:)

                              

                               Vänner för evigt!!!


Jonathan har åkt:(

Han ska va hos johan nu nästan tills skolan börjar, han kommer iofs nästa helg vilke ska bli skönt. Är så jobbigt att va utan sina barn, fast de kan va skönt ibland att ladda sina batterier. Men de blir så tomt när han inte är här!
Men de är skönt att han får lite pappa tid oxå! Sen verkade det som att de skulle åka till Krösa-Maja i dalarna och de verkade han verkligen vilja. De va ju vår plan att oxå hinna med,tyvärr har jag ju jobbat hela sommarna och de har liksom inte funnits tid, men vi ska oxå hinna med de om de så blir till hösten:)

Så nu hoppas jag att han får de toppen hos pappa!

                         

Är så less på sport!!!

Först va de fotbolls VM sen har de vart golf och nu friidrott!! De dryga är att de tar upp hele tv tablåerna!!
Så sjukt irreterande i min ögon, så nu sitter man och zappar mella kanalerna men de går fan inte ett skit:(

Goa Unge!

Idag kom Tuva ham från farmor, de är nog de längsta vi vart ifrån henne! Saknat henne massor skönt att ha henne hemma igen och tro verkligen hon saknat oss och alla hennes leksaker oxå. För hon har verkligen lek med allt idag och dagit fram allt ur hennes rum:)
Visst hade en helt barnledig helg suttit fint men de gör inget för hon är en så go unge så de är bara kul att ha henne hemma igen.
Så nu har hon vart på astrid lindgrens värld med farmor oxå:) och de är pippi för hela slanten här  hemma:)

                               

Skönt att höra!

Jag blir så glad när jag hör att Jonas och Ulrika är nöjd över min och Helenas insatts på brölloopet och att de uppskattar att vi slitit både innan och efter!!
För då är de liksom värt det.
Men står ändå fast vid att de va den enda gången jag ställer upp på att va toastemadame:)

Finner inga ord!

Jag känner mig totalt utbränd, är ständigt trött och helt slut i kropp och själ! Hinner liksom aldrig återhämta mig. Och nu efter bröllopet känns de nästan som nån drog ur proppen ur mig. De känns somjag har kolsyra i hhela kroppen och gäsper ständig och ögonen klarar knappt vara öppna.
Så jag är rätt nöjd över att jag tagit en vecka ledigt innan skolan  för annars vet jag inte hur de skulle gå, ja de vet jag iofs fortfarande men nu har jag större chans att få va lite pigg och utvilad innan skolan drar igång!

Griniga gamla gubbar!

ojojoj va jag är less på just såna, jag stöter på ett par per dag, de gnäller och surar för minsta lilla och de har stora problem at de får hjälp av oss tjejer! Ja de är på jobbet detta uppstår, idag så kom de in en man och hans kompanjon, de frågade om de inte fanns några män på företaget då de hade lite frågor!!!! Men va är de för skit jag kan väl hjälpa de att välja fog lika bra som en med snopp!!! Men men trodde världen har gått framåt mer än så men tydligen inte.
Så jag är glad att jag inte är född pojke, för då skulle jag växa upp och bli en surig gubbe och vem fan vill de!!!!

Arbetsmoral!

Ja många tro säkert att den är låg hos mig men de har de fel i, att jag inte haft jobb är inte mycket man kan rå för! Men nu jobbar jag och har gjort de hela sommaren fast min underbara familjhar haft semester!!!
Suger som fan tycker jag men men va gör man inte. Men jag kan bli så irreterad på folk som har jobb och är så arbetsskygga, man kan helt plötsligt bara försvinna i längre stunder, att man liksom smyger undan och låter andra ta ens skit!!! Inte ok i min bok!! En annan sliter häcken av sig för inget betalt! Jag kan bli så förundrad över att såna faktis fortfarande har jobbet kvar!!!!
När de faktis finns folk som jobbar när de väl är på jobbet!

ska bli så skönt att snart få en veckas ledigt, de kan jag lova at jag behöver!

FETTOBERTA!

Fan va jag är less på henne, att hon vinner hela tiden, moivationen är bort blåst och så min livs gnista! Fettoberta har tagit över totalt, hon kör över mig hela tiden finns inget hejd på henne och bra ursäkter har hon oxå, men tittade på bilder från syrrans bröllop och vem va de som sytes jo den där jävla fettoberta över allt och hela tiden!
När jag(veronika) lyckas åter få nån form v energi så ska jag besegra henne, fetto berta ska begravas, långt bort!!!!!
Så jag behöver så mycke stöd jag bara kan få, ser fram emot att vv ska öppna snart igen så jag kan komma på banan igen, för de här går inte,är less på se utt som just en fettoberta!

Bröllop!

Vaknade upp vid 7 och då va de bara ta tag i dagen de va massor som va tvuget att fixas! Slängde i mig lite frukost sen hoppade jag i duschen, för att ine stressa med det i sista sekunden!
Sen fixade jag Ulrikas hår, blev rätt bra om jag får säga de själv:) Vi fixade brudbuketen, ja sen va de smink som gällde ulli fixade sig själva och jag tog tag i mig själv. sen va de dags att snöra i henne i klänningen, fick även ta bort axelbanden för de satt inte som hon ville ha dom!
                                

Sen va de dags för vigseln, den va sper fin, tårarna kunde inte hålla sig borta när Ulrika kom gåendes tillsammans med pappa till melodin till top gun:)

sen började mitt och Helnas uppdrag, att vara toastemadame! Brudparet verkar va nöjda med de vi har gjort och de ör mig glad och för de skulle jag göra allt, men om nån frågar mig igen så kommer svaret bli nej, för på ett sätt känns de som jag missat min syster stora dag! Jag flängde och plockade, jagade folk, lagade tårtdekorationer osv, fick liksom inte riktigt den tiden att få ta del på samma sätt, hade liksom fullt upp med mitt uppdrag!

Men jag är så gald att vi hade tur med vädret och att allt gick bra och önskar dom alla lycka!

                             


                                   


Har inget att ha på mig!!!

Idag är de måndag och på lördag gifter sig syrran och jag har fan inte en aning va jag ska ha på mig har lite förslag men inget som känns perfekt och de va ju de jag ville ha! Men de verkar fan omöjligt vet inte om jag är för petig?!?!?!?Va fan ska man gör och tiden springer ifrån mig jag har ingen tid kvar så jobbar man ju så sent, men de blir väl ev en sväng på centrum nån dag! annars får jag väl ta en svart soppsäck på mig!!!

så arg!!!

Ja de kokar inom mig, en person som står mig så nära har blivit sårad. på ett så dåligt sätt man ens kan tänka sig. de är absolut inte hon värd och de kom så totalt oväntat, de känns som personen ifrågan inte har huvudet riktigt fast skruvat.
Att man först kan hävda att man är så kär och får den andra att släppa in och faktis låta sig bli kär, men att sen ändra sig 24 timmar senare... vem gör så???

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och vet att du är värd bättre han är inte värd din tid och hela underbara dig!vet att de är svårt att släppa men ska du bara stå och vänta tills de passar honom, de tycker inte jag, de är dags att pussa andra grodor, tillslut får man sin utdelning!!!
För du är endast värd de bästa!!!!! Inte en varg i fårakläder!!!!!Bättre sent än aldrig;)

För en vecka sen va vi på grönan, vi åkte dit strax efter de hade öppnat och va tokladdade, va hundra år sen jag va på grönan och åkte karuseller!
Så nu hade jag och Marlie laddat toalt för denna dag!
Vi köpt åk band och sen va de bara att hoppa på första karusellen:)
Vi började med kvasten för de hade vi aldrig åkt och jag va lite laddad för den:)
Kul som fan tycker jag, men upptäkte även att jag blivit lite feg med åldern som sakta mygit sig på:)
Sen så ville Micke och Marlie åka extream, jag sa att jag inte vågade men de sa att den va ju inte värre en den vi just åk och ja den va ju inte farlig så jag satte mig i den, med hjärtat i halsgropen!
och kan bara säga fy fan, jag skrek inte utan de hela slutade i tårar och migrän:( och med två med ganska dåligt samvete! så sen tvingade de inte med mig i nåt!!!!
Men sen hade vi den roligaste dagen på länge:) och Marlie fick lite tillbaks när hon gick med på att gå i spökhuset, slutade i tårar där med;)
                                                     

                                                     En gång och aldrig mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Världens bästa Dotter fyller 3 år!

Igår så kom äntligen Tuvas födelsedag, som hon har längtat och väntat, på paket och allt annat roligt:) Hon ville även att Tomten skulle komma, tyvärr har ju tomten semester nu:)
Så hon fick nöja sig med paket från mamma och pappa och Jonathan.
Hon va super glad över sina paket, sen åt vi middag med farfar och Anneli och tjejerna!

Och idag fick hon åka med Gudfar och pappa på leksaks affären och välja de hon ville:) Så hon kom hem med en teletubbies, en hello kitty rockring och ett hello kitty hus:) som hon är så tolt över:)


Tänk att mammas lilla plutt har hunnit blivit 3 år gamal!Mammas stora tjej!

Sex,snoppar och annat pinsamt!

Ja va ska man säga, har man tonårs barn så har man:) idag kom Jonathan hem från sin pappa och sa att han hade ont i snoppen, så jag frågade om han tvättar den som jag sagt att han ska göra, och nä de  är han väl inte världens bäst på!
Så vi fixade ett bad så han skulle sitta i ett tag, de va ju de som funkade när de va små och fick ont i snoppen!
Men tror tyvärr inte vi har samma fram gång denna gång, utan de verkar som han har större problem än så, ska ge de några dagar sen får jag nog ringa dr för att se om de måste "fixas" till eller om de kommer ge sig med tiden, vilket jag hoppas.
Men för att förklara de hela så googlade vi tillsammans och fick liksom gå in på de lite pinsamma sakerna oxå, han finissade mest och jag försökte hålla god min:)                              

Ja riktigt så här nogrann va inte jag;)

Längtar!!!

Snrt är de helg, åhh vad jag längtar, har vart en rätt tung vecka och behöver lite ledighet och lite tid med min familj.
imorgon ska vi ha  johanna hos oss för farmor ska jobba och de är klart man ställer upp, men på lördag ska vi iväg och shoppas kläder till bröllopet, ja om jag nu hittar nåt har ju inte haft några större framgångar hittils:( men men man kanske springer på nåt guld korn ute på stan:)

Sen på söndag ska jag iofs jobba, inte så roligt men klart man ställer upp, har ju fått nästa fredag ledig så jag kan ju inte klaga:)
och de är ju bar 4 timmar de kommer nog flyga iväg!

sista helgen innan syrrans bröllop:)

grin gubbar!

Idag är jag så totalt less på alla grin gubbar här i världen och de senaste dagarna så känns de som att alla av den sorten har trampat in på mitt jobb,. De gnäller på allt och alla, pris, kvalite osv, blir så less på dom!
att dom orkar är de just så att de inte gör det, att värmen gör allla griniga, ja vem fan vet men tur att de snart är helg:)

va hände!!!

Jag har inte haft tiden för bloggen sista tiden, har försökt få in ett inlägg om dagen men den senaste tiden har de fan inte gått, tiden finns helt enkelt inte, de märks att man är heltids arbetande småbarns mamma! sen är de ju slut tampen på bröllops fixet!
så vi får se hur mycke bloggande de blir nu de närmsta dagarna!

Trivs!

Nä de kanske inte är super kul att jobba hela sommaren, men jag är ändå nöjd med vart jag jobbar, de är en riktigt rolig arbetsplats där jag verkligen känner att jag passar in och visst jag känner mig totalt korkad många gånger men jag gör vad jag kan och har ju faktis inte jobbat där jätte länge:)

Jag känner mig som en i gänget,får mycke beröm vilket alltid är trevligt:)många trevliga kunder, ja sen finns de ju en heldel knäppgökar där ute oxå:)

Så jag tycker inte bara den här sommaren känns bort kastad, här har jag möjlighet att få lite jobb under studie tiden samt så får jag sjukt mycket erfarenhet, inte bara att stå i butik utan även för min egenhobby som är inredning och renovering, jag försöker suga åt mig all kunskap alla vill ge mig!!!

                                   

hmm tonåring!

Ja de är min son de och ja de börjar verkligen märkas!
Idag upptäkte jag att han är "luden" på hackan:) så de är väl snart dax att införskaffa en rakapparat till honom.
Och sen har vi de där med hygigen:/ svett är sällan trevligt och nu är de verkligen dags för honom att börja använda deo på riktigt:)
Idag stod vi och gjorde nåt och plötsligt kom de en stark doft med svett, men jag trodde de va Micke;) men efter lite efterforskning visade det sig va min lilla plutt som nu inte är så liten längre:)

Välkommen till tonåren min kära son:)

världens finaste!

De finns bara tre som jag känner så för, oändlig kärlek, odödlig kärlek!
Min familj, de finns inga som dom, jag är så lyckligt lottad att jag har dom! de får mig att orka varje dag!
Utan dom vore jag absolut ingenting!
Ni är mitt allt!

Semester!!

Ja de skulle va grymt skönt att ha men de blir ju inte riktigt så, men min älskade familj har semester från och med idag. Så vi har väl lyxa lite extra nu i helgen!
de har vart en underbar helg vi har solat och badat i massor några smärre brän skador har de ju dock blivit;)

Har haft marlie här i helgen vilket alltid är lika mysigt:) hon kan alltid pigga upp mina dåliga dagar:)

men idag va de tillbaks till allvaret!

Skönt med helg!!!

De är iofs en hel dag kvar men jag ser så fram emot helgen! Kan bero på att förra helgen va de midsommar och de va fullt upp med allt annat. Så den här helgen är de mys på hög nivå och ett stort plus är ju att Marlie kommer och myser med oss! De känns som de va hundra år sen hon va här:)

Så imorgon blir de massa soffmys och bra filmer, ja vi hoppas dom är de i alla fall:) vi har ju en egenskap att välja skitfilmer så vem vet:)
RSS 2.0