Tradera!!!

Jag tycker de är så lustigt med folk som handlar saker på tradera, ja inte att dom gör det för de gör jag med, men jag är lite så att jag lägger inte hur mycket som hellst på saker som kommer därifrån. men fick i uppdrag av min mamma att sälja lite gardiner hon köpt till sitt vardags rum, som hon upptäkte att de inte alls passade tapeten hon satt upp i v-rummet. Men ny pris på gardinerna är 179 kr för två och jag har lagt de i tre olika annonser, men när man får mer än man gett för de från första början tycker jag är super lustigt:)))
Men de är ju en bra affär för oss:)

På måndag börjar allvaret!!!

Ja då kommer jag börja min praktik, känns lite delat, skit trist att jag och min familj inte kommer få nån semester ihop den här sommaren heller, men de känns som de här kan ge mer än Babyland gjorde.
Och så fort som tiden gått nu så kommer väl de här 8 veckorna bara flyga iväg!!!
Jag ser samtidigt fram emot att få lite kassa vana för de kan man aldrig har för mycket av:)

Och en annan stor fördel är att de är i Bålsta och man har nära hem och inte 1,5 timmes resväg enkel resa!!!

Nervös!!

Imorgon smäller det, de som ska avgöra min framtid, plugga eller inte, har inte riktigt tänkt på de men nu börjar jag bli sjuk nervös!!! Va ska de ställa för frågor? Va ska jag svara? Ja jag vet man ska va sig själv men räcker de verkligen?!?!?! Ja vill så gärna detta och är rädd att man kanske vill för mycket, att man blir för ivrig:)

jag och Micke får väl gå igenom de ikväll när vi ligger och jag ska sova för de är då de kommer snurra i huvudet. Men de som skrämmer mig mest är den sriftliga uppgiften, ska de testa min kunskap på tänder eller va 17 handlar de om?!?!!?
Sen kommer de till va fan man ska ha på sig!!!! Hur ska man klä sig för att göra ett bra intryck. Ska man klä sig basic eller klä upp sig, inte party men ändå fint, ja vilka jävla dilemman man har:)


En mus!!!

Imorse släppt micke ut Mamma katt, Hon kom senare tillbaka och han släppte in henne och tänkte väl int mycke mer på det, tills tuva kommer med nåt i handen och säger"e de" till mickes stora förskräkelse så är de en MUS!!! I smått panik tvättar han av Tuva och får bort musen, inte så fräscht:) Nu stå katt mamma ute igen med vadå jo en mus i munnen, den får inte komma in hos mig ;)

De är inte helt lätt att ha katter alla gånger:)

Min underbaraste!

De finns en person som är totalt ovärdelig för mig, finns bara en, en som sitter högst upp på min hjärtelista, de finns ingen som han, ingen som förstår mig så väl men i nästa stund kan driva mig till vansinne, Och jag älskar honom så mycket, han är de bästa stödet man kan ha vid sin sida, han gör allt för mig och jag för honom, han är mitt totala allt!!
Tack hjärtat för att du finns!

Fru och Mamma!

Ja de är inte alltid lätt att va varken fru eller mamma.  Livet är inte alltid solsken och rosor, ibland är de regn och mulet, då är jobbet som mamma inte alls lätt.
Just nu är jag ingen bra mamma, tror inte ens jag är en sån bra människa heller men jag jobbar på det, jag försöker bita ihop så barnen slipper lida, men ibland går de bara inte, man surar och fräser vilket gör att man mår sämre än innan!!!
Ja vet att de går över och att alla känner sig så ibland, men jag vill verkligen inte känna och må så här.
Jag vill orka med att vara mamma, vill va en glad mamma som strålar, en som utstrålar glädje. Jag önskar jag bara kunde hitta stigen dit, för just nu känns de som jag virrar omkring vilse i skogen.

Men till alla er mammor där ute, ni är bra, ni är de bästa för just era barn!!!! För ni är just deras mammor!! Ja vet att utan min mamma just nu skulle jag inte klara mig, tack mamma för att jag fick en break från att vara just mamma.

Sex and the city 2

De blev bio trots mycket om och män, men de blev att männen fick stanna hemma och Jag gick på bio med min Mor istället vilket va mysigt såhär på morsdag och allt:)
Jag hade inga större förväntningar på filmen i sig men ville verkligen se den, men min åsikt är att jag tyckte den va bra rolig, skrattade bitvis så tårarna rann.

Och i vissa fall blev den djup och fick en att tänka på de här med äktenskap och barn och ens mamma roll, ja lite de som tär på en själv just nu, så på ett stätt va de skönt att se andra sätt ord på de man känner!!!

Sammanfattningsvis va filmen kanon:)

Damen!!

I fredags när jag och Marlie gick i centrum så gick vi förbi Tele2´s lilla bås, och killen närmar sig oss och säger Ursäkta dammerna?!?!?!? Damerna är vi damer ja jag är väl ett fråge tecken men Marlie fan hon har ju kanppt lämnat tonåren, trodde han att vi skulle stanna och köpa av honom när han koallar oss för damer?!?!?!

Men de fick mig att fundera va fan är man då? jag är ju inte en flicka, tjej är jag nog inte heller och man kallar ju inte nån för kvinna:) men dam nä inte mycket, känner mig inte som en dam, en dam i min värld ser ut typ som prusiluskan i pippi:) Hmmm ja då tycker jag nog mer att jag är en kärring;) en sur kärring, de passar mitt humör just nu:)

Ja va är en kvinna i 30 årsåldern, va tycker mina läsare??? när blir man dam??? va fan är en dam??De känns som de är lättare med killar för de är antingen killar eller män:) kvinnor har alldeles för myck ord att välja på:) Ja de är klart de kan ju bli gubbar tillslut ;)

Vill så gärna!!!

Jag vill gå på bio de va typ hundra årsen vi va, känns så trist. hade vart skönt att få lite egen tid och sjunka ner i en bio stol med lite gott godis och bara få njuta av sin egentid!!!

Och just nu vill jag verkligen gå och se på sex and the city 2, men de lär inte hända, tuva har feber så de finns ingen barnvakt, sen har vi inte pengar till det så de kommer ju inte heller hända, vilket suger för jag skulle verkligen behöva det!!!

Få en stund och ladda batterierna lite!!! Men men de är livet som förälder!!!Sjukstuga!!!

Är så less på att vi aldrig  får vara friska!! De är fan nånting hela tiden!! Va fan ör man, när de ständigt kommer feber förkylningar och hosta mag sjuka you name it och jag lovar att vi har haft det!!! De gör ju verkligen under för både hälsa och ekonomin!!! Blir så trött!!
Tuva fick feber i onsdags sen va deb borta på fredagen, men som ett brev på posten så kom febern tillbaks idag igen, lagom när de dags att gå tillbaks till dagis, och jag som verkligen inte kan ta henne i veckan så de kommer bli micke som blir hemma!!! Vilket suger för pengarna, mamma har snällt erbjudit sig att ta henne men har inte mage att lämna bort ett sjukt barn!!!

Fan nu ska de va sommar och alla ska va friska men tydligen inte hos familjen Ländström!!!!

Äta ute!

Ikväll så blev vi bjudna på middag på Vinnan av Mickes Mormor, de va egentligen svärmor som skulle bjuda men de slutade med att Gullan tog hela notan, som slutade på typ 3000kr:D
De va super gott och va väldigt mysigt, tuva höll sig rätt mycke i skinnet oxå, hon fick ju va med sin johanna och farmor:)
Så nu ska vi sjunka ner i soffan och kolla eurovision, och vi fick med oss ett extra barn hem så Jonathan va super nöjd:)

vattkoppor, hur ska man göra?!?!?

Saga har fått vattkoppor nu och på ett sätt vore de kanon att få de överstökat på Tuva men känner på ett sätt att de inte riktigt ligger rätt i tiden just nu!!!

Hur fan ska man göra se till att hon blir smittad så hon blir av med eller?!?!? Ja de finns ju en stor chans att hon redan har de då de lekte tillsammans tidigare i veckan:) då kommer de ju ändå!!!!

De känns som jag har lite fullt upp nu och micke behöver jobba för att vi ska komma ikapp med pengar, så de är väl kanske dumt, men på ett sätt vore de skönt att ha de överstökat, har hört att ju tidigare de får de ju lindrigare blir det :) hmmmm får fundera på de ett tag!!!!

Städning!!!

Ja igår va mamma och jag iväg och städade brorsans lägenhet som han ska hyra ut i 2:a hand, fan vilket göra, de va katthår överallt:) Och vi gnuggade och gnodde i flera timmar, men de gick ändå fortare än jag trodde!!!
Vi slet på för att idag bara skulle ha fönster och golven kvar, vilket va skönt, men oj va sliten i kroppen jag är idag, och mamma likaså, men nu är de bara köra på igen såfår man ta en slappar kväll ikväll.

Tanken va att jag och Marlie skulle gå ut men Saga har fått vattkoppor så e blir inte av:(

Vilket skämt!!!

Vi sitter och kollar semi nr 2 i eurovision, men va fan är de för skit, värst hitills skulle jag nog säga är slovenien, de är verkligen inte min grej, och tvekar att de är nåns överhuvudtaget:)
Men nu är de bara att hålla tummarna för att Anna tar hoss till finalen annars kommer jag bli riktigt arg!!!!

Ett par byxor!!!

Idag va jag med syrran och Marlie på Lindex för vi hade 25% där så de skulle shoppas, inte så mycket för mig för vi har fullt i våra garderober just nu:)
Marlie står i provhytten och provarkläder och jag går och letar efter henne, hon typ sliter in mig i provhytten och utbrister i världens as flabb, jag undrar såklat va fan som hänt, då visar de sig att hon prövat ett  par byxor och skulle böja sig för att fixa till benen, var på byxorna spricker, hela vägen FRAMTILL:) vi stod där båda två och skratta så vi grät, tänk va ett par spräkta byxor kan höja humöret:)

Depp= städning!

Jag funkar lite så när jag är nere så stor städar jag oftast och fixar hemma samt helst möblerar jag om. Ja och idag har jag satt igång i Tuvas rum, de ska städas och möbleras om, inte super mycket men så där lagom, så nu står alla hennes leskaer ute i vardags rummet och hon är super nöjd med det:)
Vilket ger mig lite tid att stor städa där inne oxå:) och de behövdes, fan va de blir skitigt när sommaren står om knuten!!!

När jag är klar där inne ska jag försöka städa under soffan och ta tag i  köket:) Badrummet ska få sig en uppfräcshning!!!

Depp i sinne rent inne:)

Ni är mitt allt,glöm aldrig det!!!Mina små hjärtan!mitt stora hjärta!!!

Om ni förstod hur mycket jag älskar er!!! För evigt!!!

En mörk plats!

Ja just nu känns de som de är där jag befinner mig, mörka tankar allt så dyster och natt svart!!!
Varför får jag så varför känns livet så hopplöst, så oviktigt. Jag har folk och så omkring mig som älskar mig bryr sig osv, som jag oxå älskar tillbaks, men på de mörka dagar har de ingen betydelse, likgiltigt!!Men utan dom skulle jag inte existera alls!!!!
Jag känner mig totalt tom, de är som ett spöke som vandrar i mina skor, med ett fejk smile på läpparna, falska skratt och tomma ögon. Som att jag inte ser eller hör, varför, varför mår jag så här?!?!?
Vet att detta kommer skräma skiten ur många, men vad ska jag göra då, måste ju ventilera nånstans!!!!
De måste vända snart, för jag pallar inte mer nu!!!Nä dags för sängen, i mörkret med mina mörka tankar!!!

Sjuka barn!!!

Kan man säga att jag är lite less på ha sjuka barn, särskilt när de är hemma och är hur pigg som hellst, lite feber men pigg som en lärka, så sitter man här igen totalt isolerad från omvärlden, Så sugit när man har en massa planerat, kan inte barnen bara vara friska!!!

Så nu sitter man här och ser på samma film om och om igen!!! Är så less på det!!! de är sommar nu, barnen ska ju va friska!!!!!

Jag är slut körd som mamma finns ingen ork kvar och nu ska man roa ett sjuk unge som är full i trots!!!!! Hon driver mig till vansinne!!!Hatar att känna såhär, kan inte livet vända snart, bara motgångar hela tiden!!!!

Eurovision!!!

Jaha så drar semifinalerna igång idag, man ska väl öga lite grann på de och se va de är för skit!
Idag är det Albanien, Belgien,Bosnien,Estland,Findland,Grekland,Island,Lettland,Makedonien,Malta,Moldavien,Polen, Portugal,Ryssland,Serbien,Slovakien och Vitryssland!
Så vi får väl se om de finns nån som är trallvänlig eller om de är samma vanliga "skit":)

     

Hur gör man?!?!?

Min dotter är helt såld på dessa katter, hon springer runt och kastar bollar och idag köpte Marlie lite leksaker till dom som hon nu har fullt upp med att ros dom med, är så kul att se.
Men en tanke har slagit mig, va hände den dagen då de ska flytta kommer barnen bryta ihop totalt då när de blir alldeles tomt här hemma inga katter att busa med!!!
Va gör vi då??? Vet ju att Jonathan gärna skulle ha ett hus djur och Tuva verkar avguda katterna, men ja just det, min man va ju inte så sugen på de där med katthår och klös märken på möbler!!! Vem ska man lyssna på han som är emot eller dom två som är för och har roligt med katterna?!?!?!?
Varför ska livet va lätt :/

Klänning klänning, varför ska de va så svårt!!!!

Idag så åkte jag och Marlie till Barkarby för att jag behövde på IKEA för att försöka rädda våra kökstolar(katterna älskar Mickes skinstolar men dom älskar inte dom:()
Då bestämde vi oss även för att ta turen förbi outlet, lite typiskt oss när de regnar:)
Ja visst hittade vi ett par men va fan inget som verkligen vill följa med mig hem!!! Kollade lite odd molly klänningar, men vi är inte bara överens, framför allt för priset!!!! Tror annars de skulle kunna funka, lite coola och udda, lite som jag,haha eller inte!
Jag vet snart inte va vi ska ta oss till!!!


Har hotat marlie att jag ska köpa den här om jag inte hittar nåt snart:)

pengar pengar pengar!

Ja hatar allt med pengar, ja de är väl så när man inte har några. Känns som vi haft de tufft så länge nu, man har liksom inte kunnat unna sig ett enda dugg!!!
Jag skulle vilja unna mig saker och ting, kunna hitta på saker, speciellt för barnen!!!
Om de inte vart för försäkringskassan så hade vi suttit i en bättre sits!
De känns som allt kommer på en gång.vi har lagat bilen som kostar en massa varje månad,skönt att de är sista betalningen nästa månad!!!

Men de är tur vi har varandra så man har nån glädje!!!

4 Katter!

idag har Marlies katt mamma och 3 kattungar flyttat hem till oss, tillfälligt tills kattungarna ska säljas, dom drev väl min syster lite till vansinne dels för de sprang över till deras sur granne!!! Så idag så hämtade vi Marlie på Arlanda och sen så hämtade vi hem katterna, de har gått super bra, Jonathan har tom gått med på sova med stängd dörr för han ska få sova i fred!!! De trodde jag aldrig han skulle gå med på:)

Men tycker de gått jätte bra, va väl lite att hålla koll på när de va ute en sväng:) alla tre springer åt varsitt håll.

Micke har smällt för samma katt som jag, vilket kan bli ett problem då jag redan bestämt att jag ska lyssna på honom att vi inte ska ha nån katt:) Vi får väl se hur de hela slutar:)


leker med bollen :)


Äta på Tuvas hår är smarrigt:)

Blir lite lätt irreterad!!!

Igår när jag kom hem, hade jag fått ett brev, ett brev från sjukhuset!
Öppnar de och läser igenom det. och hur förbannade blir man inte, de har pratat med min dr som sjukskrev mig, ja den dr som sa till försäkringskassan att jag inte behövt min sjukskrivning. Åhh va fan har han gjort nu jo han säger att han tycker jag behövde den sjukskrivningen och att han inte kan påverka de försäkringskassan tycker, men om de inte vart för honom hade jag fått mina pengar och nu kan jag ju inte ens överklaga för att han sagt att han ångrade min sjukskrivning!!! En dum jävel som vänder kappan efter vinden, men de han inte räknat med är att min mamma inte ger upp så lätt, för de har jag gjort, orkar inte bråka med en sån dum jävel!!!
Får läkare bete sig hur som hellst??? Vill att han ska få en ordentlig knäpp på näsan!!!
Så tack mamma för du orkar strida för min sak!!!

Sandlåds och stol letande!

Idag slog Tuva till med och sov nästan till 8, synd att jag låg vaken mellan 3-5.
Men eftersom vädret inte va de bästa så bestämde vi oss för att åka till Barkarby, för att kolla lite, dels efter sandlåda till Tuva sen utemöbler till oss eller rättare sagt stolar, då våra verkar inte va i tipp ropp form!! Visst de går fortfarande att sitta på men de viker sig åt lite konstigt håll:(
Men den vi hittade på IKEA fanns de endast en enda kvar av, vilket sög ordentligt, och alla andra ställen vi hittade stolar vi ville ha såldes endast i set, men bordet är de ju inge fel på!!!

Sen va vi på jakt efter sandlåda med lock, men vilka priser de är på dom, visst vi hittade några i trä med lock men då fanns de ingen botten, och de känns som man vill ha. Så när vi väl va hemma satte jag mig  och kolla blocket, och vilken tur man ska ha ibland, hittade en här i bålsta för 200kr!!! så den ska micke snart åka och hämta!!! Kommer bli kanon att ha på tomten, tror hon ommer bli mer road då!!!


Lite slit!!!

Ja idag åkte man hem igen från Dalarna. Efter två dagars med slit, vi har hjälpt Jonas och Ulrika att fixa på tomten, dels för att få fram sjö utsikten vilket vi lyckats med, ja eller de är väl mest Jonas som sett till att sjön kommit fram, då han skött motorsågen.
De va kul att få komma upp och se vart Jonas kommer ifrån och sen träffa hans mamma, en jätte trevligt och go kvinna, och hon har försett oss med massor med mat och de tackar vi för:)

Men nu är jag bra mör i kroppen. Så är de skönt att va hemma hos sin familj igen, vi är inte så vana att va ifrån varandra. Men borta bra men hemma bäst!!!

resa iväg från min familj:(

Imorgon ska jag åka till Dalarna tillsammans med mamma pappa och ulli och Jonas, för att dles kolla lite hur de ser ut, leta frisör och röja på tomten, men åker hem igen på lördag eftermiddag.
Men även om man kan tycka att de är skönt att få lite egentid, men de känns så jobbigt att åka från sin familj. Jag och Micke är inte de bästa på att va från varandra, vet inte varför de är så, vi är liksom en, vi sitter alltid ihop, kommer en så är den andra med:)
Nä riktigt så illa är de väl inte, men vi gillar att va tillsammans och hatar att inte sova med honom. Att inte ha honom vid min sida, kommer sakna honom massor, han är ju mitt hjärta :)

Men snart är de lördag eftermiddag och jag får åter se min älskade familj igen!!!

Hjärtat glöm inte att jag älskar dig MEST av allt!!!!

Het het het!!!!

I dag kan man fan inte gnälla på vädret!!! De har vart super varmt. Och idag hade vi massor på schemat, Micke va ledig så vi fick passa på:)
Vi började med att Ulrika kom hit och prövade sin klänning, de gick jätte bra.
Sen planerades de blommor och klipptes gräs på både fram och baksidan. Sen har vi vart och ätit en god lunch på åbergs.
Sen hem och gjorde iordning picknick för att åka ner på förskolansdag på tuvas dagis, va trevligt men alldeles för varmt,finns ingen skugga på den gården!!!
PÅ eftermiddagen gick mest åt att passa upp tuva som va super pipig efter hon ramlat på dagis, så fort hon såg sitt sår blev de krokodil tårar, de gör mig galen!!!
Sen så kom Marlie så vi har bakat till Emil, har inte jätte kolla på till vad men de va saker som ska säljas:)
De gick sådär då vi lyckades bränna muffinsen:)
Sen har vi badat fotbad och filat fötter va väldigt nödvandigt:)
Så nu ska jag slappa lite i soffan innan de blir dusch och sängen.


Ryckning i ögat!!!

Fan, nu har de hållt på typ i två veckor de rycker i mitt öga hela tiden, de driver mig till vansinne. Kan fan inte ens koncentrera mig om dagarna, för de driver mig till vansine!!!

Och igår berättade jag de för Camilla, då frågade om hon de va under ögat, vilket de är, då sa hon att hon hört att de beror på sömnbrist, hmmm jag sömnbrist näää:) ja kan juinte annat än att tro att hon har rätt. Men hur fan gör an när man har sömnproblem, och hellst inte vill äta tabletter, jag har både problem att somna och sen att stanna i sömn är typ omöjligt, men kommer inte de ge sig ögat så får jag fan ta och knappra lite piller för och se om de hjälper!!!

Stakars liten:(

Imorse när Marlie och jag vart och lämnat Tuva så skulle vi åka och handla för vi ska baka och då ringer Marlies telefon. De är Patrik som berättar att en av kattungarna har dött, ett litet missöde, wilma råkade kläma den i dörren, men den levde när dom åkte till skolan, men den va död när han kom tillbaks.
Så jag och Marlie åkte dit direkt och där på golvet i köket låg den, alldeles stilla.
Vi bestämde oss att åka upp till svärmor och begrava den, tillsammans med alla de andra djuren som ligger begravda där uppe. så nu får den vila i frid.
Och historien som kommer sägas ill barnen är att just den katten har sprungit bort, för man kan inte tala om för en 6 åring att hon har haft ihjäl en kattunge, så de här är bäst för alla!!!

Sommar!!!

Gud vilket fint väder vi fått... är så skönt. Som man har längtat efter värmen, nu hoppas vi bara att de håller i sig!!!
Finns inget som lyfter humöret så mycke som sommar och solsken!!!
De är som man blir kär på nytt. De pirrar i hela kroppen:)
Fast de som jag tycker är så underligt är att jag är så otroligt trött, känns som jag har tygnder i ögonlocken:)

De är så skönt med sommar!!!

Praktik!!!

Min a-kassedagar sinar och jag måste skriva in mig i arbetsförmedlingens program, Jobb och Utvecklings garanti. Så jag har lite förbetet mig lite för jag har ingen lust att springa på massa söka jobb kurser osv, jag vill ju ha ett jobb.
Så jag har dragit i lite trådar, med lite hjälp från världens bästa Chricke så har jag nu en praktik plats i sommar, på Bålsta Byggvaror:)
Så i juni ska de börjas sälja skruv osv:)
Och om allt går bra och jag lär mig osv så har jag troligtvis helgjobb och sommar jobb till nästa sommar, vilket vore toppen om jag kommer in på utb. för då slipper jag oroa mig för att jag behöver leta sommar jobb!!!

Känns som vinden lite har vänt!!!

Så tacksam!!!

För alla underbara människor som finns runt omkring oss, som ställer upp och hjälper oss med barn pengar och massa annat!!
De är när man har de tufft som man märker vilka man kan räkna med, man ser vilka som ställer upp för en!!!
Ja är så glad att vi har såna runt oss.
Speciellt tack till min underbara föräldrar som finns där i vått och torrt!!

Till alla er som känner er träffade, vi älskar er!!!


En jätte rolig fest!!!

Igår firade vi Kim som fyllt 25!!! Vi va lite sena eftersom Micke va på Cippas svensexa först:)
Vi fick god pasta sallad och paj till mat, vi satt ute i de fina vädert, gud vilken dag de va!!!

Vi dansade, drack och satt ute och små pratade ända in på småtimmaren, va verkligen super trevligt.Full fart på dansgolvet:)

Mys kväll!!!

Ikväll har jag en ensam kväll, micke är hos matte och spelar tv-spel.
Då får man passa på att mysa ordentligt. Har lagt anskitsmasker, färgat håret och nu har jag kurat upp mig i soffan framför en film, de är skönt att få va lite ensam ibland:)
en riktig tjejkväll för mig själv:)

regn och solsken!!!

ja i morse va de regnfritt men när vi klev utanför dörren ja då började de regna!!!
Så regnade de till och från hela förmiddagen, men vi stod ut i parken trots piss väder!!!
Barnen va ju nöjda trots allt:) sen tog vi oss en sväng förbi centrum, och shoppade lite, men hittade inget till mig utan bara till barnen:)
Hem till oss och åt lite lunch, ja då kommer ju solen fram är inte de typiskt!!!!

Idag blir de parken!!!

Båda barnen är lediga idag oxå, men Tuva har vart hemma så mycke på sista tiden så hon behöver sysselsättas en hel del när hon är hemma för att inte klätra på väggarna, så idag på fm ska vi gå till parken med Camilla och pojkarna, jätte mys, skönt att få komma ut lite oxå, synd att de inte är tipp topp väder ute, bara de inte regnar, för Tuva har inga regnkläder hemma, maken glömde de på dagis :)

Shopping!

När Micke kom hem idag så gav vi oss i väg till Barkarby för att se om jag hittade nåt där, tyvärr va vi lite sena så  hann bara med två affärer, och hittade inte mycke där heller, varför är de så att när man letar så hittar man inget!!!
Men får ta mig en sväng imorgon och verkligen granska affärena i Lilla Bålsta centrum.
Men vi hann med en sväng på Skopunkten, där jag fick ett par svarta ballerina skor sen fick Tuva sig två par nya skor, hennes nya gympa skor blev hon helt kär i!!!Hon vägrade ta på sig sina gamla, inte ens när vi betalade de nya:)
De är som vanligt när jag ska ha nåt är de alltid nån annan som får nåt:))

Röda dagar!!!

Ja visst är de skönt med röda dagar, men idag är jag inte helt förtjust i dom!!!
Tuva vaknade vid 3 i natt och tog plats i våran säng, sen har jag typ inte sovit en blund, sen att min man jobbar för att få in mer pengar då de är lite brist vara här hemma!!
Så när han klev upp för att åka till jobbet, blev tuva helt förstörd och grät förtvivlat, skit drygt, men men va gör man, de är bara bita ihop och kliva upp och ta hand om henne!!!
Sen tog marlie och jag tuva i vagen och tog en promenad ner till centrum för att jag skulle kolla om jag hittade nåt att ha på mig på lördag, men RÖD DAG så öppnade alla affärer 11 eller ja Lindex öppnade inte alls, vilket sög ordentligt!!!
Så väl se om vi tar oss i väg imorgon.då är de ju en vanlig dag!!!

Så slut i kroppen!

I dag har vart full fart hela dagen, promenade i morse, sen lite fix här hemma, sen hämtade mamma upp mig så åkte vi hem till stefan och började städningen. Jag har skurat hela hans badrum, till och med taket, så nu ser man att de är vitt och inte gult som de va innan!!!
Mamma tog tag i spis och ugn, skönt att ha de stora sakerna fixade, sen lär de mest få vänta tills möblerna är utflyttade, fast tro de blir att vi tar fönstrena innan!!
Sen va de hem och äta middag, sen gav sig hela familjen ut på promenad, tom Jonathan vilket inte hör till vanligheten:)

Nu ska jag ta mig ett välförtjänt bad och mjuka upp kroppen.


söta små varelser!!!

Min syster dotter har 4 små kattungar som är de sötaste man sett:) tror tyvärr alla är tingade vid de här lagret, och sen kommer jag aldrig kunna övertala min man att ta hem en katt!!! Han är inte så förtjust i kattlådan och hårandet!!! Men barnen skulle tycka de va super mys!!!
Men vem skulle inte vilja ha en sån här söting!!!


De här är min favorit:)Visst är dom söta!!!

Är så sjukt tung!

Ja kroppen är så tung, knäna värker, fötterna likaså, jag ska gå ner och då måste man liksom röra på sig, men hur lätt är det om kroppen bara värker när man rör sig!
Men nu har jag i alla fall börjat, minst en promenad om dagen!!!! Och nu får de fan va slut på gottigott gott, men de är tyvärr så när man är låg och deppig eller JAG är så när jag är låg och deppig att jag stoppar i mig allt som är gott och onyttigt!!!
Men nu måste de få ett slut!!!

De har just slagit mig!

Att jag aldrig kommer bli mamma igen, jag kommer aldrig mer få ha en nykläkt bebis på mitt bröst, jag kommer aldrig mer komma få va med om en förlossning, ja de finns mycke som vart för sista gången, och just nu känner jag en viss sorg för det, de poppar upp barn från höger till vänster runt oss. De är klart man börjar fundera, visst vi va jätte klara med vårt beslut, heldre frisk än flera barn! men klart att jag säkert flera ggr i livet kommer ångra det i alla fall i korta stunder.
Men vi ser till de bästa, jag är bättre, de är ju tur det!

Va fan ska man ha på sig på stranden i sommar!!!

Ja fettoberta hör ju igentligen hemma i vassen de är jag super klar med, men de funkar inte riktigt när man har barn:)

Har några förslag, vad tycker ni???


vilken skulle ni välja???

så sitter man här igen!!!

Ja va ska man skriva om, de känns som allt som kommer ur mig just nu är skit och surigheter! Vem fan vill läsa sånt??? Vem är road av butter fia. Ja visst finns de dom som roar sig i andras olycka, men tror få av dom läser min blogg:)
Ja vill bara att livet ska få sig en vändning nu, jag vill ha tillbaks de posetiva jag!!! Hon som inte bara ler på utsidan utan även på insidan!!!
Men jag hoppas lyckan kommer med sommaren! Allt ser lite ljusare ut! Nu håller jag bara tummarna att alla drömmar går i lås, annars kommer de kännas som nån drar undan fötterna på en igen.
Och de vet jag inte om jag orkar med!!!


Känslomässigt virrvarv!!!!

Jag som de flesta vet har haft en relativit jobbig vinter och vår. Jag Har riktiga down perioder, de har vart riktigt tufft och är de fortfarande, jag vet knappt in eller ut, just nu har jag ett känslomässigt virrvarv i mitt huvud, känner mig irreterad oc h sur mesta delen av tiden, Och de värsta är att de är min familj som får lida, mest min man, känner att vi båda är sjukt less på allt, vi har vart fattiga som kyrkåttor under en längre tid, vilket suger, inte ett utrymme för nåt roligt!!!
Hoppas att min man vet och förstår att jag älskar honom mest av allt, men just nu är jag inte den trevligaste att leva med, och tyvärr är de det samma för barnen, men jag hoppas allt får en vändning nu!!!
Älskar min familj mest av allt!!!

Utbildning!!!

Första juni är de dags för intervju. Idag kom pappret hem i brevlådan, blev jätte nervös nu, dels för att vi ska fotas samt att de kommer va en skriftlig uppgift på intervjun, de gjord att jag blev jätte osäker, va ska den handla om???
Jag är en grym planerare och gillar inte när jag inte vet vad jag ger mig in i.
Hade vart kul om de hade skrivit vasd den skriftliga uppgiften skulle handla om!!!

Men nu är de bara att bita ihop och göra sitt bästa och hoppas på de bästa!!!
Vill verkligen komma in på utbildningen!!!

bröllopsfrisyr!!!

Ja den 24 juli är den stora dagen för min stora syster Ulrika, och hon har bett mig hjälpa med att fixa hennes hår, vilket jag gärna ställer upp med, de är väl de minsta man kan göra, men jag är ju inte en frisör, men man gör sitt bästa, vi har prövat nu två tre gånger. Och visst ger övning färdighet.
Nu ska vi bara införskaffa lite saker som gör att lockarna ska hålla hela dagen och kvällen på den stora dagen, hon ska ha frisyren hela dagen idag för att se hur vi lyckats med bara spray.

Men jag tycker att de ser helt ok för att va en amatör som fixat det:)Va tycker ni???

Var är våren??

Förra veckan va de iofs rätt fint väder, men de blir liksom inte nån riktig värme i luften, de är ju snor kallt!
Ja vill ju kunna sitta ute i de vackra vädret och få lite sol på sig, men så verkar de inte bli, den här veckan ser mörk ut.
jag vill ha vår nu, ja hellst sommar om jag fick välja:)

Tiden, vart tog den vägen???

Ja de här våren är de så mycket, fattar inte hur man ska hinna allt man ska göra!!!
Och ibland är de tur att man inte har jobb, för hur skulle de gå då:)
Fattar inte snart kommer maj har hunnit gå med så är de sommar och snart har Micke och barnen semester, måste fixa taxi papperna i veckan samt säga upp fritids, för nästa tremin ska Jonte ändå gå längre om dagarna så han inte kommer behöva fritids, sen får man lösa de på sommaren, fattar inte ens att min lilla plutt kommer bli TONÅRING!!!! Kan ni fatta, de va inte länge sen jag hade honom i vagn och bar omkring med honom på höften, de lär ju inte hända nu i första taget:)
Ja om dygnet ändå hade fler Timmar i sig, då kanske man skulle hinna allt de man skulle vilja:)

Nu gäller det!!

Ja vet att jag har vart sämst när de kommer till de här med vilt nedgång, man har alltid bar ursäkter och man har alltid saker som kommer i mellan.
Men hur fan ska man göra då, ja nu har jag och Marlie i alla fall kommit fram till att vi ska ut och gå om dagarna. Ta våra stavar och ut vibyspåtet!!! Sen är de slut på gott i gott i veckorna, om de ska förekomma får de bli till helgen!
Visst de kanske inte gör under men de kan inte bli sämre i alla fall!!!
Idag har vi faktis vart duktiga och tagit oss en vända i spåret, tror de va bra för Tuv att komma ut och springa av sig!
Och i em så ska vi på badkalas, funderar på om man kanske ska simma ett par längder då med:)

Jippi!!!!!

Igår mailade jag för att se hur de går i uttagningarna för utbilningen jag har sökt. I morse hade jag fått svar, Jag är behörig att söka och kommer bli kallad på INTERVJU!!!! Blir så glad, tänk om min otur vänder nu??!! Nu ska jag bara charma dom på intervjun oxå, är de värsta jag vet, men håller tummarna att detta går vägen nu!!!
Tycker att jag behöver lite flyt i livet just nu:)

ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!! Och då har ja inte ens kommit in ännu:)

Vill göra om!!!

När man inte har pengar så får jag alltid lust att fixa till här hemma, göra om eller så. Nu skulle jag vilja måla om i vardagsrummet! Är sugen på en ny soffa, tycker inte min riktigt passar in med allt de andra hemma. Men men man kan ju inte alltid få som man vill, min man älskar den här soffan så den lär ju hänga kvar ett tag till. Satt och funderade om man satte på de vita tyget på schäslongen och la dit en vit matta om soffan skulle passa bättre då??? Hmm vilka i-landsproblem man har!!!


Bara en sån dag!!!

Vaknade med världens migrän imorse! Skit kul att få iväg två barn när man har ettt huvud som dunkar och de känns som man ska spy!!Men de är bara att bita ihop, och helst av allt hade jag bara velat ligga kvar i sängen, men de gick ju inte idag, för jag hade möte på Af i Jakobsberg. Så mamma körde dit mig vilket jag uppskattar jätte mycket, vet inte hur jag klarat mig annars. Och Tuva har vart på lite pip humör på eftermiddagen vilket inte gynnat mitt huvud!!!

Skönt att de snart är lägg dax för barnen så man får krypa upp i soffan och typ dö!!!!Hoppas på en bättre dag imorgon!!!

Givande!

Idag ringde skolan och ville diskutera lite om Jonathan, att ha har svårt att jobba osv när hans fröken Lisa inte är där, vilket ställer till de lite, ja barn med asperger är inte bara lätt!!
Så vi kom överens att jag ska prata med honom, vilket jag gick in och gjorde, och de är så roligt med Jonathan, för nu deltar han i samtalen man har med honom, de är inte bara en själv som maler på, han får en chans att säga sitt oxå.
Mn jag hoppas han förstod vad jag menar och skärper till sig nu när lisa ska bort igen!

Han är verkligen världens goaste unge!!!

Romantik och sex!!nä mamma detta är nog inte för dig:)

Satt och kolla på Svenska hollywood fruar(ja jag erkänner att jag tittar på det:))
Och såg på när Suzanne Saperstein hade "date night" med sin pojkvän.
Nog för vi har de bra men ibland kan jag sakna just nåt sånt, de här spännande, romantiska och sexiga som lätt fösvinner i allt blöjbytande,nattvak och ja all de som tillkommer med små barn, ja även med stora barn.
Klart de får sina hämningar när man har sitt sovrum vägg i vägg med sin snart 13 åriga son:)
Men hur gör då vuxna med vuxna barn, slutar man ha kul i sänghalmen eller hur löser man problemet?
Än sålänge kan vi ju peta honom i säng så han lagom somnat tills vi går och "sover":)
Men de funkar ju inte i längden. Och ge upp sex, nä inte troligt, jag har ju just "fixat" de som gjort att sex inte vart de roligaste?!?!
Eller är de så att man måste ha "date night" för att få ha riktigt skoj:)???

Sovmorgon!

Mina föräldrar va hur go som hellst som tog barnen så vi fick en kväll för oss själva samt att vi skulle få sovmorgon, mmm de va ju planen men min mage väkte mig med världens magvärk vid 4.20, så ett par vändor blev de fram och tillbaka mellan toa och säng utan större framgång:)

Men sen somnade jag nog om och vaknade strax innan mamma och pappa och tuva kom hem, så då gick vi upp och åt lite frukost.

Sen åkte vi hem och jag tog tag i vårt hem, tycker inte jag gör annat än att städar men de är ständigt skitigt ändå, så de tog jag tag i samt att våra fönster fick sig en ordentlig uppfräschning. Och medans jag gjorde de åkte Tuva och Micke upp till svärfar och Anneli och hälsade på.

Ikväll ska jag fixa tjejernas paket, hoppas de blir nöjda med dom, är inte lätt alla gånger att handla paket, i synerhet inte när man är pank:(

imorgon är en ny dag och hoppas på en bra dag!

Att älska nån!!!

De finns ingen som min man, han är de bästa i världen, ja i universum!
De finns ingen som jag har så höga tankar om, de finns ingen som jag älskar så mycket.
Han har allt!

Han är mitt allt! Jag älskar honom, precis som han är just för han är den han är, den perfekta,den perfekta mannen, är lika kär om inte mer sen den dagen jag först la ögonen på honom!!!

Jag älskar dig Mikael Ländström,tills döden sklijer oss åt!!!

Avatar

Alla verkligen prisa den här filmen, till och med min svärmor verkade gilla den. Men jag är inte lika förtrollade som alla andra.
Tur att jag har trevligt sällskap när jag ser den i alla fall:)

Man tror man känner nån!

Men så är inte alltid fallet tyvärr, när man själv ställer upp och finns till, men va får man igentligen för det.
Sen att man sårar nån som är världens snällaste människa, som inte skulle göra en fluga förnär!!!
De trodde jag verkligen inte, men  men, nu vet ja bättre!!!


Bitter arg och ledsen!

Ja de är väl så jag känner mig just nu, jag visar de absolut inte utåt, de är inte min grej, jag stänger in allt och har ett fejkat leende på läpparna, för va gör man?!?!

Pratade med in handläggare på Försäkringskassan i torsdags, ja de blir ju som förväntat inga pengar!!!!
Hon har inte tillräkligt att gå på,tack vare min så kallade dr!!!

Hon höll med mig om att hon tycker att han betet sig väldigt illa, men beklagade att hon kan inte annat än lyssna på honom. De va ju rätt väntat men va fan gör man när man blir av med halva sin inkomst en månad!!!! Ja käner mig så maktlös och arg, och de ska den där J***a dr få veta, så jag har vänt mig till Patiensombudsmännen på Akis för att han ska få känna av va han gjort mot mig!!!!

Ja kommer aldrig kunna lite på en dr igen, känns som han satt kniven i ryggen på mig, och jag vet inte ens för vilken anledning, hoppas han får må som jag mår just nu nån gång!!!

Jag känner mig svag, maktlös och liten, vill bara kura ihop mig och bli 5 igen då pengar och allt inte fanns i ens värld, då man kände sig trygg och stark!!! Synd att man inte vet hur bra man har de när man är barn!!!!

Nu vill jag ha lite flyt nu vill jag att allt vänder, nu måste saker gå min väg, just nu är jag livrädd att jag inte kommer in på utbildningen, för de är just sånt flyt jag har just nu!!!!


Vill ha mitt liv tillbaks!!!!!

RSS 2.0