Damen!!

I fredags när jag och Marlie gick i centrum så gick vi förbi Tele2´s lilla bås, och killen närmar sig oss och säger Ursäkta dammerna?!?!?!? Damerna är vi damer ja jag är väl ett fråge tecken men Marlie fan hon har ju kanppt lämnat tonåren, trodde han att vi skulle stanna och köpa av honom när han koallar oss för damer?!?!?!

Men de fick mig att fundera va fan är man då? jag är ju inte en flicka, tjej är jag nog inte heller och man kallar ju inte nån för kvinna:) men dam nä inte mycket, känner mig inte som en dam, en dam i min värld ser ut typ som prusiluskan i pippi:) Hmmm ja då tycker jag nog mer att jag är en kärring;) en sur kärring, de passar mitt humör just nu:)

Ja va är en kvinna i 30 årsåldern, va tycker mina läsare??? när blir man dam??? va fan är en dam??De känns som de är lättare med killar för de är antingen killar eller män:) kvinnor har alldeles för myck ord att välja på:) Ja de är klart de kan ju bli gubbar tillslut ;)

Kommentarer
Postat av: Marlie

HAHAH Jag hade velat höra dom "Ursäkta kärringarna" :D :D Haha

2010-05-30 @ 13:58:08
URL: http://marliie.bloggplasten.se
Postat av: Ullis B

Men du e ju en brud, bruden! Det finns så många mer namn på det feminina könet.....tant, brutta, puma, flisa, frun, mön, fröken, tösen och säkert massor mer som jag inte finner jusst nu! Finns så många titlar som passar dig här som du kan använda. Försäljaren hade väl knappast lyckats om han sa: - "Vill surkärringarna köpa ngt"?

Själv är jag ju några hårstrån äldre än dig och tycker att jag är en alldeles utmärkt brutta...haha passar mig bra. Fast åldern sitter ju knappast i titeln heller :)

2010-05-30 @ 23:17:20
Postat av: Tele2

Hej Frulandstrom,Jag vill verkligen beklaga om det är så att ni kände er dåligt bemötta av vår säljare när han kallade er damerna. Vi på Tele2 vill att våra säljare ska vara professionella och respektfulla.Med vänliga hälsningarMichaela Lindell, Tele2.

2010-05-31 @ 15:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0