Sjuka Barn!

Finns de nåt värre än när ens barn är sjuka?? Nä inte för mig, jag sover skit för jag ligger hela tiden på helspänn för att höra dom osv, man lider med dom när dom har ont, eller som nu tuva hostar så ingen av oss kan sova, hon har ont i halsen och fått feber igen!
Hon hade feber av och till hela förra veckan och nu hostan, och inte fick hon gå på dagis på hela veckan för de är så kallt ute! Så även om febern försvinner så kommer hon va hemma, och jag är verkligen för att amn ska va hemma tills dom är helt bra, tyvärr finns de allt för många som inte gör så och dom skulle jag kunna ge en käftsmäll för de är vi som sköter oss som får skit på skit medans dom kan lämna sina barn utan att bry sig!!!

Men ja va kan man säga livet är inte rättvist! Jag lider så med min lilla sjukling!

Va fan ska man göra?

Mottivationen infinner sig inte och  jag är deppig och låg, och mamma sa upp sig från vv och då gjorde jag de samma för inte vill jag gå själv och då kan jag spara på dom pengarna!
Nä kommer nog så att jag kommer inte köra på direkt nåt stenhårt nu, utan jag ska nog försöka hitta motivationen efter årsskiftet, inte för att de ska unnas varje dag men orkar inte med de med vikten just nu, tycker faktis att de räker att jag slutat röka och ska försöka hålla mig ifrån det, så får jag ta vikten sen!! Suger men man är ju inte mer än människa, och just nu är denna människan ur form, så man får ta ny tag vid ett senare tillfälle!


                            

                                Så man kan säga att just nu vinner FETTOBERTA!

Mörka tankar!

Just nu känns de mesta nattsvart:( jag är inte alls på topp, känner mig sur grinig och allmänt depp!
Och hur kul är de, jag ser inte glaset som halv fullt utan som halv tomt!
Allt är sugit och trist, sen att vi är sjuka och att bilen pajade hjälper ju inte direkt.
Tur att jag har en man som står ut med mina mörka sidor!

Matlista!

Varje månad så gör jag en matlista för hela månaden, visst inte alltid så roligt men otroligt praktis och bra för ekonomin, för så länge man håller sig till den!
men just nu har jag sån ide torka, tycker mat är skit tråkigt! Man ska äta nyttigt och man ska äta hellst billigt och bra!!! Men nu suger allt vad mat heter, De är helt tomt uppe i hjärnan!

har ni massa bra tips så får ni gärna komma med dom:)


6 år!

I dag är de sex år sedan jag och min underbara man blev ett offentligt par:) Fattar inte vart tiden har tagit vägen! Helt knäppt åren har bara flygit iväg och vi är lika kära om inte mer idag:)
Vi är så otroligt lyckliga tillsammans! De finns ingen annan för mig, han är den jag ska bli gamal tillsammans med, han är mitt allt, jag fungerar inte utan honom. Jag hoppas alla här i världen får uppleva sån kärlek i sina liv, de är så underbart!!!
Hjärtat du är min för alltid och jag älskar dig mest av allt!

Idag har de hänt:)

Idag har Julen flyttat hem till oss på riktigt, till och med julgranen har kommit upp,lite tidigare än jag hade tänkt men vi va en sväng på IKEA idag och Tuva får tag i en julstjärna som hon vägrar släppa och jag blestämde att vi skulle ha en Röd julgran i år.
 Och väl hemma så vägrade Tuva inse att vi inte skulle ta fram granen innan Lucia, så ja varför inte,vi tog fram allt på engång:)
Vi får passa på att njutan nu för vi kommer ju inte va hemma under jul:)Förra årets gran:)


Blir lite stolt!

Igår satt vi och tittade på Toy Story 3 hela familjen, och i slutat på filmen så skiljs Andy från sin älskade leksaker, och då sitter min 13 årige son och fäller tårar för han tycker de är så ledsamt.
 
De är så de värmer i hjärtat:) Känns skönt att man uppfostrat ett barn med empati och känslor! Och tryggheten att de är okej att gråta,speciellt inför andra:)

Han är ju bara för go min son!


Rökning!!!

Kvällsöppet med Ekdal ikväll tar upp rökning bland ungdomar, och där bland annat så lägger dom skulden på bloggare om att de är så stort antal ungdomar som röker!
Är de rätt att lägga "skulden" på bloggare? eller ska alla  ta ansvar för sig själv? eller är de föräldranas fel att barnen röker?
ja de är lätt att pecka finger, men jag själv började röka utan mina föräldrar vetskap vidd 15 års ålder, men slutade när jag träffade sonens pappa för han hatade rökare, men när vi började glida ifrån varandra så började jag igen, dumt ja verkligen, sen rökte jag till vi försökte bli med tuva, sen förra sommaren så började jag igen och har nu slutat igen, inte för nån annas skull eller för att jag är gravid utan för min egen skull!!!

Jag tycker att var och en ska ta ansvar för sig själva jag skulle aldrig lägga min rökning på mina föräldra eller tex syskon som rökt under min uppväxt utan valet har ju helt klart vart mitt, jag har själv betalt mina cigaretter och ingen har tvingat mig.

Sen kan man ju bli utsatt för grupptryck, men är de bloggrnas fel? ja de här kan man ju debattera fram och tillbaks i alla evighet, men va säger du? vems fel tycker du att de är om en ungdom röker?
Dess idoler, föräldrar, kompisarnas eller deras eget?


                          

H&M+Lanvin

De har nog inte undgått nån att HM har samarbete med diverse designers under årens lopp, Nu va de Lanvins tur, och som alla gånger tidigare va de en succe´. Allt är typ slut sålt de finns ju ett par herrsaker kvar och kappan för kvinnor den är de i stort sett rensat!!! Fatta alla som står ute i denna kylan och köar för att få tag i dessa kläder! Till HM pris sägs det, men är 2000kr hm pris nja både ja och nej om du frågar mig, de är ju inte deras vanliga priser, men om man gissar vaad dessa kläder brukar gå för så gissar ajg att de är ett kanon pris, men vet itne om just denna kollektion va in min smak, men här är en del av mina favoriter:)


Men nu skulle jag intw kunna ha några av dessa plagg, men drömma får man ju:)


Gray´s Anatomy

Åhh vad jag älskar den serien! Men jag tycker 1 timme är för lite:( jag vill se mer!! och de slutar alltid när de är som bäst!!!Jag vi ha mer jag vill se mer!

Ledig!!!

Åhh nu får jag va ledig torsdag och fredag, ska bli så skönt, jag är helt slut, är inte helt hundra men jag kämpar på, sen ska jag jobba på lördag 9-14.
Jag ser fram emot att få lite jul ledigt snart, bara tre veckor kvar på praktiken,halvvägs:)
Sen är de snart dags för våran egypten resa, längtar så otroligt mycket:) sol värme och bada med min underbara familj.

ÅÅÅÅÅhhhh vad vi längtar!

Saknad!!!!

nu har vi haft praktik i snart tre veckor, även om jag tycker att de är jätte roligt så kan jag inte riktigt slita mig från tanken att jag saknar mina vänner i skolan, och alla roliga lektioner:)
Att plugga har vart så mycke roligare än jag hade tänkt mig och att man faktis kan hitta nya vänner i min ålder:)
Saknar framför allt min andra hälft Jennie, känns så tomt utan henne:( sen cissi, de finns få som kan få mig att skratta så:)
De va kul att jag fick träffa Anne i veckan så man får prata lite plugg:) så på ett sätt längtar jag till Januari när allt kommer bli som vanligt igen:)

Bara så ni vet tjejer, jag saknar er massor!!!

Jippi!!!

Jag har grejat både Radiologi tentan och Pedodonti tentan, fan va skönt, men hade faktis lite förtränkt dom:) Vilket kan  va till min fördel så man inte stressar upp sig en massa:)

Nu kör vi!!!!

Nu är jag på G fast jag inte riktigt hittat min motivation så kör jag på  ändå, nu kör jag på ren ill vilja, de lönar sig att va envis ibland:)
Har skaffat mig en Wii Fit bräda som ajg har roat mig med, och Jonte bara älskar den:) och de va ju kul att se:)
De gör de hela lite roligare och man förbränner ju ändå, tro mig man kan bli riktigt slut om man gör rätt grejor:)

                                 

Power Walk!

Ikväll så tog jag och Marlie en snabb och lång promenad, va helt svettig när jag kom hem:) men ännu har inte min motivation infunnit sig:( men nu ska jag ge gärnet och hoppas att den kommer i sinom tid, för just nu känns inget kul varken träning eller mat:(
Fast nu är de bara att bita ihop! och köra järnet!!!och hoppas på att min vilja kommer  ikapp:)

                                                

Ja vill ja vill ja vill!

Jag vill ha min telefon nu!! Hur kulär de att köpa ny telefon om man inte får hem den:( de värsta är att jag inte har nån större aning om när den ska komma! Vill ha den nuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Men de är väl bara att vänta gissar jag!!!

Kylskåpsmagneter!

Jag tycker de är typ de värsta som finns, visst de fyller  en viss funktion fast en jag inte riktigt kan anama, för jag hatar att ha saker uppsatta på kylskåpet:)

Men vissa saker får sitta där som ett kort jonte gjort där de är ett hjärta så har han skrivit mamma:) men annars brukar vi sällan ha saker uppsatta där.

Jaag lider lite med min mamma för jag vet att när jag va borta typ på lindas land när jag va yngre så köpte jag magneter till henne:) Men tänk om hon kände lika som jag, fast de tror jag itne för de åkte i sopporna först nu när jag själv propsade på att hon inte kunde spara på allt som vi barn gjort eller så:)

Men vart har min anti het mot kylskåpsmagneter kommit ifrån för tror bara de är jag som tänker så ja och min själsfrände Marlie;) för hon är väl den enda som har lika tomt kylskåp som jag:)

Men nu till mitt dilemma!!! Mina barn älskar danonino drickyogurt, så de blir ett par förpakningar på en månad, ja och nu så får man ju TVÅ MAGNETER I VARJE FÖRPAKNING!!!! Och dom vill ju såklart min dotter ha på kylskåpet, livet är inte bara lätt när man pedant och har barn:)


                              
                            Tänk om de slutar såhär!


Treåring säljes!

Nä riktigt så illa är de kanske inte men hon kan verkligen driva en till vansinne, som idag när vi går hem från dagis så ska hon absolut åka vagen och visst de är klart hon får för de är ju en bit hem. Men hon sitter och tar på hjulen och stoppar ner fötterna så då säger jag till henne att fortsätter hon så kommer hon få gå!!!!

Då hör jag att hon säger nåt men hör inte riktigt vad så jag stannar och frågar vad hon sa
- passa dig mamma, får jag till svar. Vistte är de underbart med barn, ja ibland så:) men de slutade med att hon faktis själv mant gick ur vagnen:)

Så jag tror jag behåller henne själv trots allt:)


är så trött!!

De är fan slitigt att gå upp så här tidigt på morgonen varje dag, och mörkt och kallt är det, de värsta är ju att jag itne ens kan gå lägga mig på kvällen som andra dödliga kan utan jag sitter uppe till elva för att jonte ska ah en chans att somna!!!! Ja vet att de låte´r knäppt men ahn blir rädd om han ska sova själv och vi inte är vakna och då får jag ändå inte sova för då har vi honom springade hos oss!

Så har jag ju vart så smart att jag hämtar juhem tuva och när jag slutar tidigt så vila då är ju inte på frågan heller:) men de är väl så när man är vuxen, kanske därför vi är så suriga oxå:)


Vaccinera sig!

Idag har vi varit och tagit första vaccin sprutan. Tuva blev helt hysterisk hon va skit arg! Sen sa hon att sprutan gjorde illa henne:( mammas lilla plutt.
Sen har vi fått lite griller i huvudet, ska vi ta dukoral eller inte.
Syrran och Jonas tog det men de blev dåliga sen har vi en annan syster som va där med sin familj som inte tog nån vaccin och dom klarade sig galant, så va fan gör man?!?! jag blir galne. ulrika tycker de känns som dom slängt pengarna i sjön och de är ju just de3 jag inte vill känna, för det bli1600 för oss i vår familj så de är ju inte några små slantar!!!visste jag att de funkade så hade jag tagit de direkt men nu är jag så klyven som en vedhög!!!

Kan nån sprida ljus över mitt dilemma?


Praktiken!

De är andra veckan för praktiken och jag tycker att de är skit kul, intressant och jag gillar verkligen min plats:)
visst är de mycket att ta in men de är kul. Sen är de roligt att se hur de funkar på en klinik med många behandlare, dels för man ser hur olika all a vill ha det, sen märker man av rang indelningen:) att alla tandläkare sitter tillsammans och sköterskorna håller sig för sig, är inte de lite lustigt:)

Nu får jag ta mer eget ansvar nu och de gör de hela mycket roligare.Imorgon är de rotbehandlig igen, ska jag få plocka fram allt, men vet i fan om jag kommer ihåg allt, men de lär visa sig imorgon:)

Finns inte här!

Just nu finns inte min motivation överhuvudtaget!
Jag har vart rökfri i en och en halv vecka och de suget har lagt sig en hel del faktis, de svåra är över:) tack och lov. Men hittar ingen motivation till att kämpa med min vikt, jag vet att jag måste och har gett mig fan på det men sen att orka och hålla sig ifrån allt de goda:( ja de är en helt annan fråga och just nu är de inte på topp, har försökt träna så mycket jag orkar men de är ju så tråkigt just nu!!!!! Värker i hela kroppen,bläääääääääääääääää de är inte roligt livet just nu, ja i alla fall inte den delen som tycker jag behöver gå ner i vikt!

Men ja de är väl bara att kämpa vidare!

Extrahera!

Idag fick jag va med och se när tandläkaren extrahera(drog ut) en visdomstand, va riktigt coolt att se:)
Och fort gick det:)
Tycker faktis praktiken är skit kul, nu har man ju kommit in de lite mer än första veckan! Så nu får man hjälpa till lite mer, men assa lär jag inte få göra jätte mycket denna praktik omgång, bara lite lättare, men de är iofs förståligt man är ju helt "grön" så man måste ju få lite mer erfarenhet!

Ser fram emot imorgon då de ska rotbehandlas:)

Cykla eller inte?!?!

De är inte bara med glädje jag välkomnar snö och vinter. För de ställer till en del problem hos mig. Nu under praktiken så har jag tider så jag har tänkt att jag ska fixa att både lämna och hämta i alla fall alla dagar utom 2.  Men min tanke va ju att jag skulle cykla eftersom de tar typ 5 minuter men att gå tar typ 25:( och de suger!!! men nu tror jag vågar ta cykeln nu då de mesta snön töat bort på gatorna!

Så jag hoppas de inte kommer mer just nu, de kan få komma lagom till jul då praktiken är över:)

                                                              

Världens bästa man!

Visst är de fars dag idag men då ska jag oxå passa på att hylla min man för att han är en sån underbar pappa inte bara till våran dotter utan också till min son Jonathan, han ställer upp i vått och torrt för den killen, är så glad att dom kommer så bra överens och har gjort sen dag ett!!

Tack hjärtat för du är en sån underbar man och pappa!!!! vi älskar dig!!!Pappa med sin lilla plutt!!!

Farsdag!

idag ska vi hylla och fira våra stora hjältar! Våra pappor. Jag har världens bästa pappa, han finns och ställer upp, han ger beröm när de är befogat och han ger kritik när de behövs:)
 Har alltid varit pappas lilla flicka och kommer nog alltid att va det:)

Men vill bara säga att jag älskar dig till månen och tillbaks pappa!!!!


Har gått så bra!

Är så stolt över min lilla plutt. nu har hon verkligen slutat med napp. Hon kan nämna den nån enstaka gång, men absolut inte så hon blir ledsen, så vi är så stolta över henne!!!

Man tror att de ska vara så mycket värre än vad de är men de är typ två tuffa dagar sen går de över!!! Man måste bara ha lite is i magen och lite envishet:)

Så nu hoppas vi på att tänderna rätar ut sig som dom ska:) Och med facit i handen hade jag önska att vi hade tgit tag i det här när hon va mindre innan de blev en vana, för de har inte sugbehovet så länge:) men nu gick de ju bra ändå:)

Motivation!

Går de att köpa på burk tror ni??? Jag ska klara de här men är så oladdad! Sluta röka och banta samtidigt är inte de roligaste vet inte riktigt vad jag tänkte! Men ikväll är de en vecka sen jag tog sista ciggen och de här ska jag greja, för då är de gjort sen och då kan jag focusera på vikten:)

Men idag är de farsdag och då ska vi faktis synda lite:) men sen ska de tas i med hå+rdhanskar vare sig motivationen finns eller inte, nu ska FETTOBERTA veck!!!!!!
Wish me good luck!!!! De lär behövas:)

Och har ni bra tips om att få igång bristande motivation så berätta de för mig behöver er hjälp:)

Shoppat!

Idag gav vi oss iväg för att Dels så skulle jag förnya mitt telefon abonemang så jag kunde få en ny telefon:) Så nu har jag beställt en Iphone 4:) de va inte den jag tänkt mig men de va typ ingen pris skilland på den och 3gs:en så va fan vi kör på den nya lite bättre telefonen:) Micke blev lite avis ,men de får han leva med hihi, de sugiga va att den kommer på posten då den va slut i butiken
:(.
Men snart är den min:)

Men de som va så skönt va att vi hittade vinterskor till Jonathan vilket inte alltid är de lättaste, de är som fodrade gympa dojjor med lite skaft då såklart, han är ju inte den som leker super mycket ute och han hatar klumpiga skor, så dom här va perfekta, han va skit nöjd:)

Ja vi shoppade loss,jonte fick tom sin julklapp,fick bestämma den helt själv, bara för tuva fick en belle docka(som hon vägrade släppa) i förtidig julklapp, och då sa vi att hon får för mindre på jul, och de va så han oxå gjorde, men han va nöjd sen säger han till mig, men mamma jag firar ju ändå med pappa så jag får ju ändå julklappar:)

Vi har sagt attt de inte blir så mycket eftersom vi ska till egypten på juldagen:) och de verkar gå hem hos barnen:)

Så nu är nästan alla julklappar klara är typ frida kvar:)

Men själv köpta jag inte ett smack,fast jag behövde en del saker men är inte de typiskt oss kvinnor vi fixar till våra familjer men skiter i oss själva????

skön promenad!

Både jag och Marlie har väl tänkt att börja leva en lite mer hälsosam livs stil;) men ingen av oss har väl riktigt vilat hoppa på tåget;)
men de är ett måste, jag kan ju bara tala för mig själv men de här är inte kul längre,
inte utseende mässigt, visst är de kul att se bra ut men jag är så stark i mig själv att jag gillar mig i vilken stl eller form jag har,
fast jag tänker på min hälsa och framtiden med mina barn osv, därför måste jag göra en för ändring!!!

så idag eller snarare kväll:) begav vi oss ut på en långpromenad på typ en timme va uppfriskande och väldigt mysigt, för vi har typ inte pratat på en vecka,helknasigt;)
Vi pratade om allt mellan himmel och jord,som vi alltid gör:)
Och de känns så skönt nu när man kommer hem för nu kommer inte den där chokladkakan jag köpt va lika illa som den skulle vart annars;)


Nu ska de bli föränding:) Ska hitta tillbaks till mitt gamla jag;)Ibland blir man lite arg.

De finns människor här i världen som kan få mig att verkligen höja på ögonbrynen. Att man inte kan se till ens egna fel och brister att man begär saker utav andra fast dom inte har den rätten.

De kan verkligen reta gallfeber på mig, ibland kanske man får sätta sig själv åt sidan och se till andras bästa fast man kanske inte vill!!!

De kanske flera här i världen ska tänka på!

Stamma!

Jag lider så med Tuva, efter sommaren har hon börjat stamma:( hon hackar sig på ord inte stavelser, alla säger att man inte ska oroa sig och inte stressa inte fylla i. Men man lider ju så med henne och sen så kan barn va rätt elaka, har fått säga till barn i vår närhet ink hennes bror att man inte får skratta åt henne, de är inte snällt och de får henne att må ännu sämre!!

Vissa dagar är bättre än andra men andra dagar är fördjävliga, då stammar hon hela tiden,tycker så synd om henne och de är inget man kan göra mer än att vänta ut henne!
En fröken på dagis sa att de kan bero på nåt med andningen, önskar de  va nåt jag kunde  göra för henne! Men vi hoppas på att de ger sig med tiden de brukar göra det!


                          

                            Älskade unge!!!

rolig lista som jag hittade på syrrans blogg:)

4 TV-program jag ser:
1. Greys anatomy.
2. Alla filmer som tuva vill se på,fast man kanske inte alltid är så sugen.
3. One tree hill
4. Just nu tittar jag på film med hjärtat:)

4 saker jag gjort idag:
1. Städat
2. tvättat
3. Handlat
4. Myst med min familj

4 saker jag längtar efter:
1. Julen
2. Egyptenresan
3. en cigg!!!!
4. en mys helg med mitt hjärta!

4 saker på önskelistan:
1. En bättre kropp
2. få va frisk
3. Att jag slipper att göra nån omtenta!
4. Pengar, kan man aldrig få för mycket av!


skräckfilm!

varför tittar man egentligen på skräckfilm? va är de som får en att bli så rädd??? för vi vet ju att de inte är på riktigt:) jag är grymt sugen på att gå på bio och se paranormal activity 2:) fast vare sig min man eller marlie är särskilt sugen gissar jag, ingen av dom kommer absolut inte sätta sin fot på en biograf för att se den:) men jag vill ju se den nu:)

Varför vill man utsätta sig för sånt???
är de nån som sett den? är den värd att gå och se eller får jag lov att vänta tills den kommer på dvd??
                                

                                 Nån som känner sig sugen;)

Vart tar tiden vägen?

De är redan den 12 november, snart bara en månad kvar tills julafton.
De ska bli så skönt med lite ledig och får komma bort lite:) skönt med sol och bad.
Men hur hinner man nånting??? fan dagarna bara fösvinner!!!
Och nu när jag har praktik känns de som att dagarna går ännu fortare!!!


Va gör man när tiden springer i från en?!?!?!?

Roligt:)

Idag så hade min handledare egna patienter så då fick jag hjälpa till, hjälpa att suga, sen fick jag fluorlacka själv vilket va skit kul, att inte bara stå på sidan och titta på!
Sen fick jag beröm för igår så hade vi en pojke som fick tandställning och då tog jag tag i hans hand och sa åt honom att han fick klämma alltt han hade, medans hans pappa bara satt:( och de tyckte hon va super bra att jag fanns där för honom, vilket va skönt att höra att man gjort nåt bra:)

Funderar på mitt hår!

Jag är i stort behov av att klippa mig och i morse när jag skulle göra mig i ordning till praktiken, då måste jag ju ha uppsatt hår och då insåg jag att de inte bara är roligt med de jobb jag kommer att få, och hur kul är de med bakåt slick hela tiden och så började jag fundera på om jag skulle passa på att klippa lugg!!!!!! Undra om de skulle vara en ide???? Då känns det inte lika stramt:)

                                        

                                         Nåt i den här stilen:)

En dag har snart gått!

Än så länge har de gått bra, jag tänker på de i samband med måltider osv, men än så länge är jag helt rökfri:)

Första praktikdagen!

I dag va min första dag på bålsta folktandvård, va så spännande:) En salig blandning människor:) alla super trevliga. Sen att jag får gå med Tsk som assisterar Jonathans tandläkare tycker jag va lite komiskt:) för de va de jonte tyckte jag skulle göra och så blev de så:)

De va mycket att ta in, allt snurrar runt i pallet på en:) men de är bara roligt!

                                                          

En tanke!

I helgen är de alla helgonahelgen! Och de är dags att skänka en tanke till de döda, själv har vi vart och tänt ljus till min Mormor och Mickes Morfar, visst så har jag en farmor och farfar och morfar som är döda och visst finns de i mina tankar men jag va alldeles för lite för att minnas dom.

Men denna helg får en att tänka på just dom som vandrat över på andra sidan, känns så tragist men tyvärr är ju de livets gång.


                             

Vila i frid!!


Mitt nya liv!

I morgon börjar de på allvarligt, nu finns de inga undanflykter! Jag ska fimpa och börja ordentligt med Viktväktarna igen, de har legat lite i skymmundan av alla tentorna.
Men nu känner jag att jag måste satsa på mig själv, bli bättre på ta hand om mig själv.
Nu finns de inget som är inbokat mer än jul och egypten:) och då ska jag unna mig men annars ska jag göra allt för att komma ner i vikt så jag känner mig bekväm de är de enda som spelar roll, siffror än inte intressant utan jag ska hitta en bekväm stl i mig själv!

nu kör vi på riktigt!!

Blir galen!!!!

Idag har jag jobbat, trots jag inte va helt hundra! Och de va väl okej men sen finns de saker som driver mig till vansinne! Som gubbar som bara är allmänt griniga på allt här i världen och hur trevlig man är så är de fortfarande lika sura! Seen så har vi dom som tycker de är kul att gnälla på priset och de som försöker byta grejor utan kvitto, skulle vilja se dom gå in på typ lindex och göra så...men de gör man inte men tydligen är de ok att göra de hos oss. Men de som retar mig mest är 5 i nissarna som kommer in på gården 5 minuter innan vi stänger och ska ha massor och går och drar fötterna efter sig!!! Som idag tog de nästan en halv timme att få iväg en gubbe och när han väl ska betala ja va gör han då jo ifråga sätter PRISET!!!!sånt kan verkligen reta upp mig!

Tuva är super duktig!!

På måndag är de en vecka sen hon slutade med napp, och nu två kvällar i rad har hon inte ens frågat om den på kvällen och inte vart ledsen alls!
Är så glad att de gått bra så nu hoppas ajg att hennes tänder kan korrigera sig själva:)
Tänk va skadad man blivit nu när man börjat plugga:)

Har tappat min motivation!!!

Fan de suger nu är jag inget annat än trött och godis sugen, jag har inte tränat på över en vecka dels för att jag itne känner mig hundra sen vill jag inte annat än äta massa gott goti gott gott!!!
Fan att man inte kan motstå när man har en svaka!!! Jag ska ta tag i det igen men just nu känner jag att jag har ingen ork, är totalt slut och alla dessa tentor gör att motivationen försvinner ännu mer men på måndag börjar min praktik och de gör även min nya liv med, ska sluta röka och kämpa på med vikten!!!

Men idag orkar jag helt enkelt inte!

Hon är så duktig!!

Igår sov Tuva utan napp för första gången:) och måste ändå säga att de gick super bra, hon va lite ledsen till en början men sen blev hon tyst och då trodde jag hon somnat men sen hörde man lite härlig skön sång:) men strax efter nio sov hon, så de gick bättre än jag trodde, sen får vi väl se hur de går ikväll. men är så stolt över henne:)
Hon är inte våran bebis längre utan våran super stora tjej!!!

Halloween fest!!

I lördag hade vi pyjamasparty, alla kom utklädda i pyjamas av alla dess former, vilket va super kul att alla gjort en ansträngning:)
Vi hade förberett lekar, lite tips runda, vi körde lite jag har aldrig:) och sen skulle vi samla ihop lite grejor som micke hade skrivit upp på en lista och sen till slut körde vi lite Twister:) vilket tog fram tävling djävulen i de flesta:)
Men jag är nöjd mitt lag vann ju:)
De va en hel lyckad kväll tycker jag själv:)Vinnande laget:)

Hur tänkte jag?!?!?

Idga va vår dotter så duktig, hon stoppade sina nappar i ett kuvert som va adresserat till TOMTEN. Sen på väg till dagis så åkte vi förbi postlådan där vi stoppade kuvertet:) Då slog de nog henne vad hon gjort, så lite putande med underläppen blev det, men då påminnde jag henne att tomten kommer ju komma med klackskor, så då sa vi hej då till napparna och cyklade vidare och samtidigt säger hon
- mamma då kan vi köpa nya nappar
jag förklarade att då kommer tomten ta tillbaks skorna och de ville hon ju inte.

När micke och Tuva kom hem va hon på toppen humör:) hon rusade in och blev så glad över sina disney klackskor:) och de va ju skönt:)

Nu återstår ju bara natting för första gången utan napp, vi håller tummarna. men hur tänkte jag tenta och sluta med napp går ju inte riktigt hand i hand gissar jag men men de är ju lite pedodontins fel att jag kommit på denna knasiga ideen:)


RSS 2.0