Lång helg!

Äntligen är de lite ledighet. Är så trött. Och vi är på de barnlediga hela påsk helgen, jonte är hos pappa och tuva har åkt med farmor till sundsvall. Och de ska bli skönt med flera dagars sovmorgon:)

hoppas ni alla får en bra påsk!

Cykel söndag!!!!

Idag har vi fixat med våra cyklar ja sånt man gör när de är vår och Jonathan fick sin påsk present, en ny cykel, och är så glad och se att han vill va ute och han vill röra på sig, då är de värt varenda krona!!! Så nu kan den här familjen börja ta sig fram med cykel:)


Micke bygger byggsatts:)

Våren är här!!!

Äntligen har våren kommit med sol och värme!!! De känns så underbart, som jag har längtat och jag vet att jag inte är ensam. Och de är lite lustigt hur man reagerar på att de blir vår, man blir glad i hela kroppen, och man får ett otroligt sug att sitta på altanen med ett glas cider i handen och en god grill bit på grillen och kära vänner runt om sig, kan de bli bättre?!?!?!
Ja nu kan man inte gnälla:)

De går bra nu... eller inte!

Ja just nu infinner sig inget annat än godis sug och brist på mat glädje så vill jag bara ha snabb mat!!!!
Och ja känner mig så totalt misslyckad. men just nu känns de som jag bara kämpar och inget händer!!!
Och då ger ja upp, vill ha jätte resultat!!! Och tyvärr hjälper ju inte mina hormon tabletter till och de suger som fan!!!
Nä kan nån köpa mig lite motivation på burk, ja eller tub om man så vill;)

Bloggtorka!

Nja inte riktigt utan mer brist på tid. Fattar inte vart dagarna tar vägen, tiden rinner ifrån en!!! Har snart bara tre veckor praktik kvar, kändes som en evighet när vi väl skulle ut men nu är de ju snart slut, med delad glädje och sorg! trivs sjukt bra ändå, visst finns de vissa saker man skulle kunna ändra på men sånt är livet.


Och nu har man så mycket som man skulle vilja få ner på pränt men de skulle ju bara bli rörigt så de är ju ingen ide!!! så jag ska försöka bli bättre på att blogga, men tyvärr inget jag kan lova just nu!

Nä nu ska jonathan bli friserad innan han åker till pappa imorgon!

RSS 2.0