Vart tog sommaren vägen???

Fattar inte att vi snart går in i höst månad, fan snart dags för min födelsedag!!!! Men vart tog sommaren vägen, den försvann i ett nafs!!! Känns som jag missat hela sommaren man har sovit gått till jobbet hem softa i soffa sen sova igen, dagarna bara vandrade ifrån en..... och nu är den över, på ett sätt gillar jag hösten, man har okej anledning att sitta inne med gott samvete, man får börja tända ljus och de är ju mysigt. Men nästa sommar då vill jag ha riktig semester med min familj, minst tre veckor skulle va skönt och gärna sammanhängade:)

Nu börjar allvaret....

Imorgon är de dags för skolan igen, käns kul på ett sätt men tugnt på ett annat. Ser inte fram emot fördjupningsarbetet osv.... men träffa alla trevliga tjejor är ju kul.
Och sen känner jag mig helt färdig fortfarande, är trött ständigt och har absolut ingen ork!!! Men nu är de nya tag som gäller, ser fram emot när vi är klara!!! Den 15 dec slutar skolan och då är man förhoppningsvis tandsköterska och förhoppningsvis har man ett jobb:)

Hemma igen!!!

I lördags förra veckan så jobbade jag min sista dag för sommaren och ja skulle få en vecka ledigt innan allvaret började igen. Då kände jag attt jag behövde komma bort, ja är så trött och sliten att jag kommer inte palla med, så med lite pusslande så bokade jag och micke en sista minuten till grekland:)

nu ärvi hemma igen, efter en vecka med sol och bad och god mat, är rätt skönt att komma hem, som man säger borta bra men hemma bäst!! Men är så tacksam att vi kunde komma iväg för de va just vad jag behöver. Men imorgon börjar allvaret, jag ska plugga innan jag tar igen en veckas praktik och micke börjar jobba. Så nu är de bara vänta tills nästa års semester:)

sova själv!

I morse så åkte Micke och Marlie med tjejerna till småland för att gå på ALV, Vilket innebär att jag är helt ensamen hemma, visst är de skönt med egentid, men när de kommer till att sova så är jag inte lika kaxig..... är otroligt mörkrädd och kan verkligen skrämma upp mig själv!!!! Så nu när sovandet närmar sig saknar jag min man ännu mer:)

Funderar....

Har haft starka tankar på att lägga ner min blogg eller i alla fall ta en blogg paus, men vart ska jag då skriva ner alla mina tankar??
Faast på sista tiden har bloggandet absolut kommit på sista plats, ja hittar inte alls tiden och sen när jag väl sitter här så har de hänt så mycket att ja inte kan få ihop ett bra inlägg, ja snacka om i-landsproblem;)
fu nu står jag här, blogga eller inte??

RSS 2.0