Kärlek sökes!!!

Har en tjej på snart 25 år som är singel och är en snäll, rolig och underbar tjej,som är behov av lite kärlek;)
Är ni en kille i passande ålder som känner er redo för lite kärlek så kan ni ju lämna en kommentar. ;)

Och vi har försökt förklarat att hon inte hittar den rätta i vår soffa därför gör vi ett försök här;) haha

Sorry Marlie men de är
För din egen skull;)


Bröllopsdag

Nu är det bara 35 minuter kvar till våran sjätte bröllopsdag! Tiden flyger iväg och älskar min man mer för varje dag som går.

Jag älskar dig mitt hjärta!!! Du är mitt allt!!! Jag skulle vara tom utan dig. Varje minut ifrån dig är en plåga. Du är min själsfrände!!!

Älskar dig Mikael Ländström!


Nyårslöften.

Ja nu nalkas de ett nytt år och de brukar innebära massa löften som man ständigt bryter. Men i år ska jag fan hålla mina!!!

Ja ska va en super bra mamma, en snäll och trevlig fru:) ja ska lära mig säga nej lite oftare:) sen har jag några till som jag håller för mig själv!!!;)


Flytta?!

Vi har länge sagt att vi inte är redo för hus och de kanske är sant. Men ju större barnen blir märker man hur litet vi faktiskt bor. De är trångt vi får fan inte ens plats med våra grejor. Skaffar man sig nåt nytt måste man slänga ut nåt annat.

Så vi tittar så smått. Hade ett på gång men föll oss ur händerna!
Så får vi se om vi hittar drömhuset eller drömkåken;)

För de är väl ingen som tagit skar över att vi tittar eller hur?!


Nyår?!

Jaha så va julen över och snart blir det nyårsafton. Va händer då?! Va ska man smida för planer?! För oss är ju dagen lite speciell då vi faktis firar bröllopsdag!

Förra året va vi i Egypten och satt och längtade efter att va hemma och kanske fått festa lite, men nu sitter man här mindre än en vecka kvar och har inga planer alls.

Va hittar ni på på nyår????


God jul

Vi har haft en super mysig jul tillsammans med syster med familj och mamma och pappa. Vi har ätit jätte gott och alla var nöjda med sina klappar. Tuva älskade sitt dockskåp.

Men de va nåt som saknades, ett stort tom rum, Jonathan, tycker inte om att han inte är med mig på jul, men så är
Det när man inte lever med den andra föräldern. Men jag har känt en saknad av han hela dagen!!! Och jag hoppas att han haft en bra jul med sin pappa!!!

God jul på er alla vänner !!!


En saknad

Ibland infinner det sig en tråkig saknad i mig. Saknaden av en bebis, Saknaden av att få va gravid en gång till. Älskar mina barn jag har mer än någonting annat på denna jord och är ändå nöjd men ibland rinner tårarna ner för kinderna för att saknade av ett till barn finns i mitt hjärta. Men så kommer de aldrig att bli. Och de är ett val jag kommer få leva med! Ett val jag kämpar mer och mer med. Min hjärna vet att de va ett bra val men hjärtat mitt är inte helt övertygat!!!


Tillsammans är vi starka!!!

Livet har varit lite motigt på sista tiden. Ja har haft det en aningen tufft med mig själv och tuva har inte varit annat än sjuk, tom Jonathan har varit en del sjuk och de blir tungt ekonomiskt. Och att de är jul hjälper ju inte till"/
Och min älskade man gör allt han kan för att ställa upp för mig och vår fina familj!
Det som är de bästa med oss att svårigheter gör oss starkare. De ger oss en samhörighet och ger vårt förhållande en styrka.

Tillsammans är vi oövervinneliga!!!!


Jultomte

Hur kommer de sig att man alltid kommer på så sent att man inte fixat nån tomte?!?!
Och de hjälper inte att man har en man som hatar att va tomte, han tycker han spelar så dåligt;)
Och själv suger ja på va tomte prövade en gång när jonte va liten vilket slutade med att han sa" hejdå mamma";) när jag gick:)

Ja hoppas att vi löser de innan jul!!!!


Grattis mammor!!!

Just nu vill jag bara lägga ner allt vad jul heter. För just nu har de bara medfört tjafs och bråk och lass med missförstånd!!!! Och de dryga är att ja får städa upp en röra som inte ens är min från början!!!!!!

Och allt detta har gjort att min julglädje är DÖD!!!!
Och dom som känner mig väl vet att jag älskar julen!!!! Älskar allt med den! Paket, mat, julmusik och sällskapet. Men nu är allt borta!!!!

Tack!!!!


Examen!

Som ni säkert redan vet så tar jag examen på torsdag:) och de har skapat en frågeställning fira eller inte?! Vi har diskuterat de här hemma. Ja är rätt kluven. Min man tycker väl att de är värt att fira men jag känner att de kanske inte är en sån stor grej"/
Marlie hade fått frågan på jobbet om vad hon skulle köpa i examenspresent till mig och när hon inte tänkt köpa nåt höjdes de lite ögonbryn.

Men min fråga är de verkligen nåt att fira?!?!

Är de verkligen en stor grej?!?!


Vatten över huvudet!!!

Ja har nog tagit åt mig nåt som jag inte kommer palla med. Har inga problem med att jobba på massa olika kliniker men de som kommer äta mig innefrån är resorna!!!! Kommer bli så sjukt långa resor. Med bussar och tåg som inte passar osv!!!! De kommer driva mig till vansinne att va ifrån min älskade familj så mycket. Men men bara bita ihop. Ja har ju ett jobb!!!


När Verkligheten kommer ikapp.

Idag har de kommit ikapp mig att jag ska börja jobba och allt vad de innebär. De är på gott och ont, de är bra pengar för oss men på samma gång är
De massa tid ifrån min familj. Speciellt om jag får pass i Uppsala. Idag har jag pendlat dit för att gå kurs och de går allt annat än fort.

Kommer ja klara dehär??? Kommer de va värt det???


DISS

Idag har jag inte mycket att hissa så ja håller mig till att dissa!!!

• ja dissar sjukvården i vårt avlånga land, man får liksom ingen hjälp. Och de känns som om dom inget hittar så hittar man bara på allt"/ sjukt!!!

• vinter och bilar- att vädret tar så hårt på våra stakars bilar, gör att dom inte startar osv. De suger!!!

• sjukdomar- vintern har inte ens kommit igång på riktigt och vår lilla familj har fan inte vart annat än sjuka:( nu får de sluta!!!!!


Sömn

Är de inte konstig att man kan klara sig på otroligt lite sömn, är inte kroppen underlig.
Har sovit i typ 4 timmar på 2,5 dygn då tuva fått krupp och nu har även feber skjutit i taket igen!!!
Har vakat över henne och alla hennes andetag.
Känns som mamma instinkten gör art jag orkar, de får en att funka som supermamma!!
Imorgon så måste vi uppsöka dr. Enligt 1177. Och vi håller tummarna att andningen inte blir värre för då blir de res till akademiska och de vill vi inte.


Snart är de över......

Nu är de inte länge kvar innan jag går ut skolan. Kan inte fatta att de gått 1,5 år!!!! Vart tog tiden vägen.
De är med blandade känslor. Ja kommer inte sakna läxor och tentor. Men jag kommer att sakna de tjejerna som man kommit nära, dom som man träffat varje vecka. Sen börjar ja få lite panik över om jag kommer passa som sköterska, kommer ja gilla de här jobbet?! Och kommer jag klara av det?!?!?


Trött!!!

Ja är så förbannat trött, trött på va sjuk, trött på att va så jävla deppig, trött på va nego!!! Ja är trött på skit trist väder, trött på att de aldrig blir som man tänkt sig!!!

Kan nån skicka mig lite extra styrka?!?! Nåt som gör mig till super kvinnan jag vill vara!!! Nåt som kan göra mig PIGG!!!!


RSS 2.0