Mitt nya liv!

Idag hade jag tänkt att jag skulle ta tag i de vi kalla för vikt!!! men har ingen lust ingen ork och nä ja skiter i de just nu, vem fan bryr sig, de här är ja de är bara leva med i alla fall för just nu, ja tar tag i de nån annan dag, men inte idag! Men de ska hända... för fettoberta vill inte bo kvar här, de vet jag!!!!

Sjukdom!!!!

Ja de är sånt som tydligen inte vill försvinna här ifrn, tuva är sjuk ja är sjuk och micke är väl inte helt hundra han heller, men han har i alla fall jobbat idag. Tuva hostar som fan igen!!!!Så vi är uppe en massa på nätterna och nu vet ja snart inte vart ja ska ta vägen.... ja hostar och har feber ja med, verkar som skiten inte gör annat än att går runt runt. och de känns som att vi inte lämnat huset på hela februari!!!! Fast stämmer ju inte riktigt men de är så de känns:)
Så nu hoppas jag att när jag börjar min praktik så kommer vi hålla oss friska, dels så micke kan jobba för annars blir vi asfattiga!!! Och att ja slipper massa frånvaro från praktiken!!!

Praktik!!!

På måndag är de dags för en ny praktik period på ÅTTA veckor!!!! Kan inte påstå att jag ser fram emot det, för ja hade väl inte super bra på min förra praktik, men ja man kan väl bara hoppas på att man får de bättre!!!
Jag ska vara på tibblekliniken i kungsängen där typ hela min familj går!
Jag hade hoppats på att praktiken sklle legat senare, är liksom inte motiverad över huvudtaget om jag får säga så.... ja lovade ju att inte hoppa av förens andra praktik perioden och nu är den här så vi får se hur de går:)
Håll tummarna för mig!!!

Skittrist!

Vädert är trist, sjukdom är trist, vintern är urtrist, just nu är skolan trist. De är trist att helgen försvann så fort!!!
När ska de bli kul, ja vill ha kul!!! är less på tråkigt och trist, vill ha roligt!! och vill ha vår!!! för vår är kul!!!

Snälla kan nån göra så ja får lite kul, känner att ja behöver de just nu för just nu tycker ja livet är lite trist!!! sen får ni tycka tt ja gnäller men vet att de är fler än ja som känner så!!!


Nya vitvaror!

I torsdags så gick vår torktumlare sönder! Är de inte sugit, skit tråkiga utgifter. Och de är klart att man inte behöver en torktumlare, fast vi bor så jävla trångt och har liksom inte den platsen att torka typ sängkläder och handdukar!
Så vi bestämde oss idag för att vi ska nog ändå köpa en ny. Och så funderade vi på om vi skulle köpa ny tvättmaskin på en gång, för den har vart lite knasig ett tag den med, så de är väl bara en tids fråga innan den oxå går sönder.
Så bestände oss för att ta ett paket pris på både två!
Så nu har vi beställt Eletrolux tvätt och torktumlare, och så skönt för de va fri hemkörning och instalation samt att de tar våra gamla med sig:) och ett årsförbrukning på tvättmedel fick vi oxå:)


Mys söndag!

Idag har vi haft en slappar dag, vi har väl inte gjort jätten många knop. Vi har tittat på film, legat på soffan. Vi har lekt doktor och fängelse...ja fråga mig inte va barnet får allt ifrån!!!
Tycker så synd om mitt minsta hjärta, hon är för sjuk för att göra saker men för frisk för att va hemma... hon har över 39 i feber men har massor med energi, men ja de blir väl så när man typ inte vart på dagis på hundra år!
Och micke och jag har slappat och myst sen jag kom hem igår, är så mysigt att komma hem när man vart ifrån varandra för man får en ny gnista på nåt konstigt sätt:)

Inom snar framtid ska Tuva i säng och då ska ja soffmysa med min käresta;)

Självstudier!

Alltså den här veckan vill ja inte va med, vi ska plugga på lite lagar osv. ledsen men tycker de är sjukt tråkigt och vi har typ uppgifter varje dag!!!! Och de ser ja inte fram emot.
Ja vill göra nåt kul och intressant och de vill ja säga att detta hör inte dit!!!
Men ja de är väl bara att bita i det sura äpplet och göra skiten:(

Städtripp!

Igår gick ja upp kvart i 4 för att åka med min bror till Töcksfors för att hjälpa honom att städa ur hans lägenhet.
De är 40 mil enkel resa, så de tog sitt lilla tag att komma fram. Och fick en hel del träsmak i rumpen:)

Men väl frammme satte vi fart på en gång, den va ju inte jätte stor lägenheten men de tar ju alltid tid att flyttstäda. Men efter 2,5 timme va vi äntligen klara. Så då va de bara hoppa in i bilen och åka de härliga 40 milen hela vägen tillbaka, fast först stannade vi i de stora köpcentrumet i Töcksfors och köpte godis i deras gigantiska godis affär, köpte bara godis för 86 kr;)

Vid fyra va vi hemma igen, de va underbart att komma hem igen!!!

Varför har flyttat in!

Allt är varför, hela tiden är de varför, varför gör de sådär, varför gör man så, varför varför varför...hela tiden, min lilla plutt vill veta allt:)

Så sitter vi och titta på pocahontas och hon frågar varför om allt, "pappa varför gör pojkarna så" "pappa varför ser dom ut så" och Micke svarar så gott han kan, tills han snörat in sig i sina egna svar, som tex att indianerna bor i amerika och de andra bor i england vilket ledde till en ytterliggare varför fråga:) "varför är de så", "de får du fråga gud"!
"Mamma
Varför är de så"!!!! Ja så nu vet ni vem som är GUD;)

Min lilla Tuva!

Alltså ja vet inte va vi ska göra med vår lilla skrutt, nu har hon fått feber igen. Ja känner mig totalt maktlös, hon hann gå en vecka på dagis innan hon blev sjuk igen, hon har oxå börjat hosta konstant igen!!!!

Som förälder känns de så jobbigt när en små änglar är sjuka, för man vill ju göra allt för att dom ska bli bra igen... så va gör man när de blir sjuka gång på gång på gång!!!! För de är verkligen så de vart nu sista tiden!!!!

Snälla kan nån göra så min plutt blir frisk igen!!!


Filmer!

Härom dagen så hyrde Micke och ja tre filmer på Godishjärtat. Vissa bättre och vissa sämre. Vi såg Grown ups, vampyrer suger, och letters to juliet!!

I onsadags såg vi Grown ups, den va väl helt ok, blev en hel del skratt!!:)


I torsdag så slog vi på vampyrer suger!!!! och vet ni va den suger;)


Så idag så hade vi en mysdag jag ochmin älskade man, vi myste upp oss i soffan framför letters to juliet!!! En jätte fin och romantisk film, riktig chick flick! Jag gillade den, men ja är ju en sucker for romans!!!


Kan rekomendera den första och sista filmen!

Vanligaste status på fejjan!!!

Lite lustigt på ett sätt men inte på ett annat. De vanligaste statusarna på Facebook den sista tiden är antigen sjukdom eller att vi vill ha vår!!!!

Ja är bidragande till båda dessa statusarna. För vi är ofantligt less på att vara sjuka här hemma, hostor som inte ger sig, snoriga näsor som inte slutar droppa!!!
Och med de så vill vi ha vår för vi tror ju att snö och vinter är bidragande i dessa sjukdomar!!! Även om de inte är så så vill jag ha vår för nu är jag less på snö och kallt. Sen hade jag en fundering imorse, fördrar vi kallt men sol och fint väder, eller runt nollan och snöfall!!!!!????Ja du jag kom i alla fall inte på nåt bra svar, för ja vill inte ha kallt men jag vill inte ha mer snö, så kort och gott ja vill ha VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Löning!

Idag är de löning, är så grymt skönt, äntligen sitter de lite kosing på kontot!!! De finns fan ingen bättre dag, man betalar alla räkningar, fyller kyl och frys med mat och sen är allt frid och fröjd, ialla fall tills pengarna börjar sina på kontot, ja ni alla vet va jag pratar om!!!!
Och man sitter och räknar ner till nästa lön... idag hittade ja hem hemsida som gör de åt dig:)
http://löning.se/index.phpTrött och sliten!

Jag vet ju lite varför , tuva har vart dålig länge, men de börjar vända och va händer då???Jo ja själv får världens hosta och är ständigt på väg att tappa rösten.
Vet inte de bara känns som ja är på väg rakt in i väggen!!! Är ständigt trött!!! Har vart skönt att haft två lediga dagar och även på fredag, för ja behöver vila upp mig. V10 börjar praktiken och då funkar inte de att må så här!!!!
Ser fram emot våren så man kanske blir lite piggare!!!!

Att inte borsta tänderna!

Vi har i uppgift från skolan att vi ska samla plack!!! hur kul är de, inte alls kan ja säga, att inte bortsa fänderna är inte kul, man känner sig så ofräsch!!!! Jag borstade tänderna sist söndag kväll och fan va ja saknar det!!! de här är inte kul, tungan går som en tok över tänderna hela tiden!!!!!!
fan va skönt de ska bli att få tänderna polerade i morgon!!!

Sjuka barn= mindre pengar!

Allstå de är sjukt hur mycke pengarna  de försvinner när man är hemma med sjuka barn!!!! Nu när jag pluggar så är de ju Micke som vabbar och de märks så klart i löne kuvertet!!! Så nu får fan inte Tuva och Jonte bli mer sjuka för då kommer vi gå på knänen!!!!Hur kul är de när man sitter och oroar sig för att mars lönen innan februari lönen ens har kommit!!!
Ja de är livet på en pinne när man har barn!!!

Sommar!!!

Alltså nu vill ja ha sommar.... varför kan man inte få den viljan igenom!!! Nu är ja färdig med snö och vinter!!! Är less på det. och va kommer idag jo mer snö!!!!!!!!!!!!!!!! Får man gå i ide!!!!!!!!!!!!!

Älskling.........

Igår hade vi en slappar dag efter jag jobbat och vi va över hos Marlie och Mattias. Tjejerna lekte och jag och Marlie satt och kolla Hemnet medans micke och matte satt och spela på sina telefoner... jo ja vet skit socialt men as skönt... men så börjar vi fundera på middag osv, så marlie ska tilltala våra män och de lät såhär:
-Älskling och Mattias...., tror jag aldrig skrattat så hjärtligt på länge, för den minnen hon gjorde va oslagbar, och micke hävdar på fruediansk felsägning;) önske drömmar kanske.
Kanske inte lika kul i text men de va hur kul som hellst då....

Sportlov!!!

Jonathan har sportlov och ja måste säga att jag är rejält avundsjuk på honom!!! Själv är man bara ledig i två dar innan de drar igång igen...
Men vet att när man själv va barn så älskade man när sportlovet kom!!! Fan va bra man hade det, ledig flera ggr per år,va får man som vuxen, jo om man har tur så får man 4-5 veckor.
Ibland önskar jag fan att man va barn igen!!! Man kunde slappa och typ pilla sig i naveln hela dagarna, tänk om man kunde det!!!

Ångest!!!

Ja idag har jag och micke vart och gått handledar kurs för att jag bestämt att de är dags. Ja dags att ta mitt körkort!!! Hade tänkt hålla de för mig själv men har väl insett att de är omöjligt. Men jag kommer göra de på mitt sätt och vill inte ha åsikter om det....
Och de får ta den tid de tar. De som känner mig vet att jag hatar att åka bil och är totalt livrädd!!!
Och de är en stor del till att jag faktis inte har tagit det innan!!! Men har väl insett att de är dags nu och ett måste för att få tillvaron att gå ihop. På sommaren är de helt ok att gå med tuva till dagis osv men vitern är de ett ständigt pusslande och nu har jag fått nog!!!!
Så ni får väl önska mig lycka till!!! För inom snar framtid så sitter jag bakom ratten här ute på vägarna, nåt som gör att ja får sån ångest!!!!


Inte engligt plan!!!

Blir så frustrerad när de inte går som jag vill, idag är jag ledig och då fick jag den briljanta ideen att åka ner till tatueraren här i bålsta och se om han hade tid idag eller boka in mig på en tid för att göra min Jonathan tatuering.
Jaha väl där så har han stängt idag!!!! Mehe, så kan man ju inte göra när jag äntligen fått tummen ur!!!!
Jaha då får ja väl ta tag i de nån annan gång,hmm jo vet ju hur de lätt blir, typ aldrig!!!

Man få inte säga FAN!!!

Micke och ja står och pratar om vad kommer jag inte riktigt ihåg. men jag säger i alla fall
-Hans(som i han)!
-Man får inte säga fan!!! Säger tuva lite argt till mig
-Men ja sa inte fan ja sa hans
-Men man får inte säga fan. insiterar tuva.

Hon har ju så rätt min dotter, men bli anklagade när man är oskyldig är inte kul;)

Astma spray!!!!

Ja de va ju inte helt lätt att få henne att andas på de sättet som vi ville, vi prövade både med och utan den man har för mun och näsa!!!
Ja de kanske kräver lite träning!!!! Man kan ju liksom inte andas åt henne, så hur fan lyckas man med attt få ungen att andas som hon ska!!!! Åh så trodde man att alla problem blir lösta av att hon fått inhalatorn men icke!!!


Hur svårt kan de va!!!!!!

OnePiece!!!!

De är ett plagg so är lite på tapeten överallt. Och ja va ska man säga, de är inte ett särskilt snyggt plagg. Vi såg en tjej på Arlanda som hade en sån på sig när vi åkte till egypten, de syns på tv osv..... vilket fick mig lite att fundera på. Själv tycker ja de är sjukt fula, men på nåt sätt lockar de att köpa en, för finns de nå skönare att ha på sig än mjukiskläder!!!
Fast vet inte ens om jag skulle kunna ha den på mig här hemma:)

Men den ser ju bra gosig ut!!!!!är lite sugen på köpa en som ja kan skrota i hemma!!!

Min kära lilla Tuva!

Nu börjar vi komma på rät sida med saker och ting, känns de som i alla fall!!!
Micke va ju in med henne på akuten då hon hade svimmat men väl där innen så förklarar dom att de inte utreder om man bara svimmat en gång!!!!! Men de tittade och undersökte henne, och de verkade ok allt i hop.
De trodde att hon kunde svimmat pga infektionen eller att varm dusch och hög feber blev för mycket..... så vi vet inte varför och vi hoppas vi aldrig mer behöva uppleva de igen!!!! Men om de gör de har vi blivit tillsagda att vi måste ringa 112 på en gång även om honkviknar till efter en kort stund!!!
Och igår va vi på barn spec, i enköping och fick utskriver astma spray!!! Så skönt att nån tog tag i de oxå så vi kan börja sova som folk här igen hoppas vi!!!

Parodontitentan!!!

Idag fick vi tillbaks Parodoti tentan som vi skrev för snart tre veckor sedan, och de va så skönt, för jag fick verkligen en kick i självförtroendet, för de visar sig att jag hade alla rätt och fick VG på den tentan, de kändes så skönt då hygien tentan inte gick lika bra:/

Nu sitter man bara och väntar på besked på Endodonti tentan, för den mina vänner gick inte bra!!!!
Fast får jag godkänt på den så kommer jag bli lika glad som för mitt vg idag;)

Att mista någon!!!

Ikväll tittade jag på sofias änglar, så sjukt bra program tycker jag, slutar alltid i tårar, tänka va de finns de som har de jobbigt där ute i världen!!!
Ikväll fick jag mig en rejäl tankeställare!!! Tänk om de skulle hända en själv, hur skulle man orka?!?!?! Hur finner man livs glädjen igen??? Jag kan inte ens börja föreställa mig de, jag har typ bara mist min Mormor, Jonathans farmor,mickes morfar osv. men ingen som stått mig super nära, vet inte hur jag skulle överleva nåt sånt!!!
Är så djupt imponerad över dessa människor som orkar resa sig i dessa situationer!!!!!!!!!!!!!Sofias änglar tidagar kl 20!!!

Maktlöshet!!

Ja så sitter jag här hemma och bara väntar, väntar på svar, har skickat sms, men ja de har han ju inte svarat på ännu. Vet inte ens om de kommit in ännu!!!!
Så nu sitter jag här och ska fördriva min tid i väntan på att de ska komma hem!!!eller i alla fall få nåt form av besked!!!!
Känner sån maktlöshet, de finns liksom inget jag kan göra, kan inte påverka de minsta, kan inte hjälpa varken Micke eller Tuva!!!!
Utan jag sitter här i soffan och försöker komma på nåt att fördriva min tid med medans jag väntar!!!!
Ja man ska väl iofs försöka sova men de är ju typ ett skämt, lär ju knappast hända!!!
För allt jag tänker på är min lilla flicka som är på akuten i Uppsala!!!

Tandhygienist!

Jag satt idag och funderade lite, man ska kanske ta en funderar på att faktis vidare utbilda sig, då så klart till tandhygienist, frågan är bara, plugga klart till tandsköterska eller hoppa av och hoppas på hygienistutbildningen istället?!??!?
eller ska jag plugga klart jobba ett tag, så kan Micke plugga nåt emellan, så kan jag fundera på det ett tag. Har kikat lite och de som jag i sånna fall behöver plugga upp Matte B! Inte riktigt mitt favvo ämne men de skulle väl kanske funka!
Ja nåt att fundera på!

Läskigt!!!!

Tuva har vart kraslig upp och ner i typ 3 veckor.Och vi har badat eller duschat henne varje kväll för att den fuktiga luften hjälper henne sova bättre.
Så ikväll kommer hon ur badet och gråter och säger att honbhar ont i magen, så lägger hon sig på soffan och blir knäpp tyst. Så jag tittar på henne och de ser ut som hon sover.... fast ja får inte liv henne, jag ruskar och skriker på henne men hon reagerar inte alls!!!! Lyfter upp henne, hon är totalt lelös!!!!Skriker till Micke att han ska göra nåt men han yr mest omkring och vet väl inte riktigt vart han ska ringa!!!ja  ruskar och ropar på henne, ingen reaktion, så jag blåser i munnen på henne, då börjar hon vakna till!!!!
Bland de värsta  jag vart med om!!!!

Så vi tog tempen och då hade hon 39,0. men vi la henne för hon sa att hon va trött. så har vi ringt både 1177 och ambulansen och båda tyckte vi skulle åka in... och då va de lika bra att göra det, så nu är Micke och Tuva på väg inte till Akis och jag håller tummarna att de går bra för dom!!!!!

Mammas ängel va skulle vi göra utan dig!!!!!

Matta

Jag är så totalt less på min matta i vardagsrummet, jag har en form av hat kärlek till den. Älskar dess utseende form och storlek men hatar att den ständigt är smutsig!!!! Så jag skulle så gärna vilja köpa en ny, men de finns ingen som riktigt har de jag vill ha för en rimlig summa!!! Jag skulle vilja ha en rund stor rya hellst röd så klart men de jag hittat är lite små eller så är de alldeles för dyra!!!!
Ja de är inte lätt att va jag:)

Tatuering!!!!!!

Fan nu vill jag fixa min Jonathan tatuering!!! Tycker väl att de är lite dags för det, men vet inte riktig när jag ska hitta tiden! Jag har väl rätt klart för mig hur den ska se ut och vart den ska sitta!!! Men när är ju de som är den stora frågan!
Ska väl försöka masa ner mitt arsle till tatueraren någon dag och boka in tid och kolla upp vad den går på!
Fan nu måste jag ta tag i de här, så sonen får en tatuering på mammas kropp, så de blir rättvist!!!!

Blond bloggare!

Jag satt och surfade runt på lite olika bloggar, tycker de är kul att läsa olika bloggar,kända som okända, de enda som är viktigt är att de fängslar mig.
Och nu va de en som fick mig att läsa, men de fängslade mig på ett dåligt sätt. Denna  bloggare ligger i toppen på blogg listor, men va visar hon för förbild för våra ungdomar i sverige?? Banta på barnmat och man ska va smal som ett skelett och blond och brunbränd!!!??? Är de allt vi ska va idag, små barbie dockor som spatserar omkring.
Jag blir livrädd när jag läser denna blogg, är de sånt ideal min dotter ska växa upp med???
Jag blir livrädd när man ser vart världen är på väg!!!!

Tvn!

Jag undrar om alla n i som har barn har samma problem som vi har. Vår tre åriga dotter tror hon äger vår tv, hon är boss över vad som visas på den alltid!!! Och ibland kan jag känna att jag inte bryr mig men ibland går de faktis saker som en annan vill titta på men då ska de bråkas en hel del!!!
Som när hon står och leker och inte alls tittar så tycker jag att jag kan få slå på nåt som jag vill titta på, men tror ni hon håller med, nääää icke sa nicke! Hon ska titta på sina filmer dagarna i ända!!!
De är inte så hon får sin vilja igenom men ibland känner man att de kan kvitta att titta på de man själv vill för då ska man tjafsa med henne i typ en halv timme och då har man ändå missat halva eller hela programmet!!!


Disney!

Tuva har funnit en form av kärlek till Disney filmer, vissa gillar hon mer än andra. Prinsessorna går ju så klart klockrent hem hos fröken!
Och nu har vi börjat samla lite lätt på Disney klassikerna! Själv älskar jag de flesta disney filmerna, vissa tycker jag iofs är skit, men nu väljer vi såklart de som vi orkar titta på om och om igen:)
Igår fick ringaren i Notre Dame följa med oss hem för att roa sjuklingen. De roliga att hon älskar esmeralda men inte quasimodo.... hon säger hela tiden, vill inte titta på den där killen, men hon vägrar byta film, hon är bra rolig hon!

Men de tråkiga i kråksången är att vissa filmer är sjukt svåra att få tag i , de där som man själv faktis oxå vill ha:) som lejonkungen, lilla sjöjungrun, askungen.... tur tradera finns men då måste man punga upp en hel del pengar. Men sånt är ju livet!


så för hoppningsvis ser vår samling ut såhär snart:)

Alla Hjärtans dag!

Idag är en dag för alla våra hjärtan, då vi ska visa varandra lite extra att vi älskar varandra!
Jag försöker iofs visa min man att han är den bästa varje dag, men kanske inte alltid lyckas:(
Idag har vi faktis en mysdag tillsammans för vi är tre sjuklingar här hemma!!!! Så vi ska ha en gos dag i soffan.

Tänkte laga en mys middag till mina hjärtan idag, men vad ja de har jag inte bestämt än!
Jag hoppas ni får en toppen dag med era kärlekar idag!!Älskling du är mitt allt!!! Älskar dig mest av allt!!!! Du är den enda för mig!!! Love you to the moon and back!!!Och mina älskade änglar, Älskar er så mycket att de inte kan sätta ord på det!!!

Puss på er alla där ute!!!!!!!!!!!!!

Eat Pray Love!

Igår så hyrde jag och Micke två filmer, först såg vi SALT som de flesta sagt vart bra, men kan tyvärr inte säga att jag är nått större fan! Men ja den funkade väl.

Men sen slog vi på Eat Pray Love, och jag tycker den va jätte bra, den hade en baktanke, den fick en att tänka lite på sitt eget liv, hur vidare man är nöjd eller inte med sitt liv och vad de är man kan förändra.
Jag är iofs väldigt nöjd med mitt liv i stort men visst kan man hamna i svackor ibland, har haft en just nu en riktig studiesvacka men nu har jag börjat hitta tillbaks igen, men än är jag inte jätte motiverad!!!Men ja lovar de kommer.

Men jag kan i alla fall rekomendera Eat pray love!!! De va en jätte bra film!och inget gör väl en film bättre än när den är tagen från en sann berättelse.
Less på sjukdom!!!

Fan va jag är less på sjukdomar!!Vi är fan inte annat än sjuka nu för tiden, ständigt är de nånting, och tycker de vart så sen jag började skolan!!! Vet inte om de är för att jag inte får va sjuk! Att man inte har tid att va sjuk!!!
Nu har Tuva fått feber var och varannnan dag och nu har både jag och Micke fått feber... nu vill ja ha vår så vi blir av med all skit!!!!

Ja har inte tid med de här!!! För man har så mycket i skolan så man släppar dit sig i vilket skick man än är i!!! Och de är ju inte alltid bra men va fan ska man göra?!?!?! Jag håller på bli smått galen!!!


1 år sedan!

I dag va de ett år sedan jag låg på operationsbordet!! Ett år sedan jag opererade bort min livmoder, varför kan man ju undra. Jo för att kunna leva ett drägligt liv, för att bli av med min sjukdom som höll på ta död på mig. Tror ingen kan förstå hur dålig jag faktis va, hur dåligt jag faktis mådde!!!

De va ett tungt beslut att ta, ett beslut att mina barn aldrig skulle få fler syskon av mig! Att jag aldrig mer skulle kunna föda flera barn, att beröva min man av de oxå!! Men ångrar jag mig??? Nä inte än, vem vet de kanske kommer en dag då jag längtar efter en liten, men även då vet jag att jag gjorde de enda jag kunde, de enda för att överleva!

Idag är jag mycket bättre, inte helt bra men jag har bra mycket flera bra dagar än dåliga. Jag kan ha ett samliv med min man utan att de slutar i tårar för mig av smärta!!! Jag är nöjd över mitt val, idag lever jag ett relativt smärtfritt liv med ett få tal katastroff dagar men de kan jag leva med!!!


Emitionellt virrvarv!!!!!!!!

Jag blir tokig!!! Hatar att de ska va såhär, Stanna eller gå?????? Kämpa eller ge upp???? vinna eller förlora??? Ja va har man för val???Just nu är ja så klyven....vet inte in eller ut!!!!!!!!!!!
Ja blir galen!!!!!!!!!!!!!

ja nu sitter man här ensam med sina tankar och blir inte klokare för det!!!!utan nog mer förrvirrad!!!!

En mysig eftermiddag!

Igår va jag hemma hos min stora syster Ulrika, för att reda upp en massa konstiga missförstånd och uppförstorade dispyter!!! Och de va skönt att vi bara kunde sitta och prata i lugn och ro, vi pratade mycke skola........ båda har de väl lite tufft, men vi kämpar på båda två.
Sen fick jag middag och fick åter igen uppleva Jonas ordvitsar:) tur han har mig som skrattar åt dessa skämt, då syster inte är lika road som jag:)

Endodonti!!!

Alltså är de nåt skämt eller, får inte skiten att fastna!!! Jag har traglat detta i ett par dar nu, men de fastnar fan inte!!!!blir tokig!!!! Inte bara att man ska kunna de man ska gärna veta innebörden!!!!!!!!!!!!!!!
Ja de blir väl första tentan jag kuggar!!! Men mne ja får väl göra om den sen!!!!


De är inte kul just nu,skolan är tråkig just nu, men hoppas att morgon dagen ska göra en ändring, då har vi PTR, och de ser ja lite fram emot:)

Stormiga känslor!!!

Under den senaste tiden har jag haft lite tufft, vart en emitionell berg och dal bana!!!! De beror på lite olika faktorer som skola, barn familj och andra faktorer!
Men på ett sätt har jag väl börjat vända, fast i fredags brast jag bara ut i gråt, varför har jag egentligen ingen aning, de va faktis lite läskigt att känslor bara kan välla över en på de sättet.

Men de känns som jag är på väg att vända. Sen finns de fortfarande saker som är oupplösta, vilket jag hatar men de känns som de finns inte mycket jag kan göra åt just denna sak, och kanske får inse att allt kanske inte kommer bli tipp topp, allt kanske inte blir som förut.....

Men känns som jag är på väg upp, och de finns vissa personer som står mig nära som har med  de att göra, min underbara man, Min bästaste Marlie, och Jennie!!! Utan er hade jag inte klarat av den sista tiden, Micke har stötta mig i allt, skola ,barn ,hemoch annat onödigt tjaffs, Marlie har släppat med mig på träningen vilket har hjälpt till enormt, man får ur sina aggretioner då,samt att hon gör allt de roliga med mig!!!! Sen min underbara Jennie, som stöttar och peppar i skolan, ja lovar gumman jag ska inte lämna dig, jag ska fortsätta kämpa på!!!!
Tack underbara ni, tänk om världen hade fler som ni då skulle nog världen se annorlunda ut!!!
Älskar er!!!!!!!!!!!!!!!!

Spontan partykväll!!!

igår efter vi vart i kista så fick ja sån lust att festa loss lite, gå ut och dansa. Och de va en jag visste hade samma känsla, efter ha berabetat Marlie lite så bestämde vi oss för att gå ut... ja skulle jobba idag så vi skulle inte dricka så mycket och mest gå ut för att dansa:)

Hmmm de blev inte riktigt som vi tänkt:) men sjukt kul hade vi, vi tänkte att vi va ute lite sen tid så vi stannade i bålsta och gick på rilles... där de va rekomenderat 30 och vi hade så sjukt kul, bror min kom även dit vilket va kul:)

Men vår lugna kväll såg vi inget spår av... vi båda är rätt slitna idag, men jag tog mig till jobbet och har vart igång hela fm:) så nu har jag legat på soffan sen jag kom hem!!!

Men hade en sjukt kul kväll!!!!!!


Imorgon blir de en mysdag!

Vi ska gå på bio hela familjen!!! Vi ska äta lite lunch och sen går vi på nya Disney filmen Trassel. Tyvärr ser vi inte på den i 3D för Tuva är för liten för det.
Men ska bli super kul att äntligen kunna gå hela familjen på bio:) förr har de mest vart med jonte vi gått men nu kan vi gå allehop!De löste sig till slut!

Jag slipper åka till spånga på min praktik utan jag får gå tillbaks till Bålsta FTV som jag va på i höstas, så jag hoppas de blir bätre denna gång:)
Men nu känns de i alla fall okej:)

.....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Känner mig svart inombords!!!! Känns som livet är ett enda stort mörker, kändes som jag va på väg upp men sen kom  nån och drog undan mattan på mig!!! Ja vet inte hur mycket mer jag pallar!!!! Jag vill inte ha de såhär!!! vill bara dra täcket över huvuet och ligga där tills livet blir bättre!!!!

Irreterad till Max!!!

Idag har vi fått våra praktik platser, mmm va nöjd jag blev, eller inte. Jag har fått spånga!!!!!!!!!!!!!!! Hade 5 olika val och spånga va inte ett av dom. Jag går hellre tillbaks till bålsta ftv istället!!!! Så nu ska jag fundera hur jag ska göra, ja jag har ju börjat med ett rätt argt mail till läraren... hon får tycka va fan hon vill om mig!!! Hon har inte ett rätt någongång!!!! För cissi som bor i Hässelby har fått Kungsängen som va mitt andra handsval, just för de va en ftv, så jag trodde inte jag fick ta det!!!!!!!!

Nä de är stor risk att ja hoppar den här skiten!!!! Är så less på hjärndöa lärare!!!!!!!!!!

RSS 2.0