Forskningsmetodik!!!

Idag åkte jag till Jennie där hon och jag och Petra började med vårt arbete i forskningsmetodik...  ja de är ungefär lika roligt som de låter:) Men vi tre sammarbetar så bra ihop!  Vi kan liksom debattera utan att nån blir sur osv, vi kompliterar varandra tycker jag!!!

Så nu hoppas jag att Anneli blir nöjd över vårt arbete så vi snart kan va färdiga:)

Massa kul och Trerätters middag!!!

På lördagen så vaknade jag och begav mig ner på vatten gympan tillsammans med Marlie, skönt att komma igång med träningen igen!
Sen åkte ja hem och gjorde mig i ordning för micke och jag bestämde oss att ta med Tuva till Junibacken!! Vi tog tåget in så gick vi på Mc Donald´s och åt lunch och tuva blev ansikts målad!!!

Sen tog vi oss ut på djurgården.
De va kul till en början, sagotåget är så fint gjort tycker jag... men sen vet jag inte, jag är inte bara imponerad, de är trångt, mycke barn och föräldrar som totalt  skiter i va deras ungar gör!!!!
Sånt kan verkligen driva mig till vansinne, som tex tuva vill åka ner för rutchkanan men kan inte för de är barn som ska klätra upp!!! Nä de har vi gjort en gång nu och de räcker gott och väl!!!

Sen är de iofs en sak som jag gillar där och de är deras sovenir shop... de finns så mycke man skulle vilja ge sina barn där, böker i mängder och spel och roliga gosse djur... nä men min dotter tar en lilla gubben gosedjurs och sen ska hon gå och betala:)
Sen begav vi oss hemåt... en aningen slut alla tre!!! Men väl hemma så lagade min underbara man en trerätters middag åt mig, med toastskagen till förrätt och oxfile till varmrätt och chokladfonue till efter rätt, sen tror jag att ja va på väg att spy;) men de va en super bra dag!!!!

Fredagsmys!!!

I fredags hade jag en sån toppen eftermiddag!!! När Marlie slutat jobba så kom hon och hämtade upp mig så drog vi till kista!!!

Vi började med att äta lite gott, jag vald självklart sushi:) de gör ja typ jämt för de är då man har till fälle då ingen i min familj gillar de inte ens Marlie;)

Vi gav oss även ut på ett omöjligt uppdrag!!!!! Att hitta BH, båda två hatar att köpa detta plagg!!! De är oskönt och de sitter aldrig bra.... men vi var båda i behov av det:)
men vi blev inte så kolka på det men jag kom ändå hem med två nya bhar!!! och de har funkat än så länge:)

Sen bunkrade vi upp med massa bio godis, för de får man när man ska på bio!!!!! Och vi hade köpt biljetter till en film som vi inte ens lagt titeln på minnet, men nu ska jag aldrig glömma den titeln, för den filmen hade allt de jag vill ha Kärlek,skratt!!! och även lite tårar!!!!
Den va så bra så nu ger jag er tipset gå och se
Love and other drugs!!!!!Så bra film!!! Den står på min filminköps lista nu!!!

Mina underbara......

Klasskamrater, de värmer i mig att ni är så måna om mig, de värmer hela mig!!!!

Jag har gått i funderingar på att sluta, för jag känner mig inte helt laddad längre, tappat motivation och blir bara arg så fort jag är i skolan. jag hoppas de vänder men just nu ser de natt svart ut!!!!

Men när ja va i skolan igår och de kom ut att jag hade mina funderingar på att sluta så kände jag att de va fler som verkligen vill att jag ska stanna och de känns ju alltid bra....!

Tack alla kära vänner för att ni finns, de är pga  er som jag fortfarand eorkar ta mig till skolan!!!!

Fram för allt tack Jennie och Cissi för attt ni finns!!!

Bio mys!

Imorgon ska jag och Marlie åka till Kista och äta en god middag och sen gå på bio. De ska bli så skönt att få en riktig tjejkväll. De finns ingen som kan pigga upp mig som hon kan!!!!
Just nu skulle jag inte klara mig utan henne och min man. De finns för mig i vått och torrt, de gör allt för att få mig att må bättre!!!!

Vill att ni ska veta att jag älska er mest av allt!!!! Utan er skulle jag gå under!!!

Så less!!!

Blir så jävla less på folk runt omkring!!! Jag är den som förösker va all till lags försöker ställa upp för alla, men va fan får man för det?!?!?! Jo de ska jag tala om för er skit och sura miner och elaka kommentarer, ska fan sluta va snäll och hjälpsam!!! Varför ska jag de finns ju fan intre en jävel som finns där när jag behöver, de finns ingen som stötar mig när jag har de tungt!!!

Ja när livet är svårt så ser man ju vem som är en riktiga vänner, och de är dom jag kommer hålla hårt i er andra kommer jag skita er, känner ni er träffade så skiter jag i det!!!
Men kom inte till mig när ni har de tungt för jag orkar inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Räkningar!!!

De är väl typ de tristaste som finns!!! Man blir så deppig på alla pengar man betalr för trista saker, de tråkigaste är ju lån och hyra, eller som radiotjänst!!!! är inte de den tråkigaste räkningen ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men de är ju samma sak varje månad. de är ju bara att finna sig i att de är så här!!!

Är alldeles tom!

Är alldeles tom i hela huvudet, kan inte ens tänka klart, alla tankar går i ett virrvarv.... och alla försöker komma med goda och bra råd, men vet inte om de gör mig mer förvirrad. Men klart jag itne ska göra nåt förhastat... de är inte min grej, sen får vi se vad de leder till... kanske stanna kanske gå!!!!

Men tills vidare så ska jag försöka gå till skolan och göra de jag ska, så om jag bestämmer mig för att stanna så har jag inte så mycket att ta igen!!!!

Ge mig bara lite tid och klara tankar så kommer de nog på rät sida igen!!!

Nu är de klart!!!

Igår va Jennie här och vi skulle plugga men fram för allt så satte hon in mitt löshår!
Tycker de blev super bra!! Är jätte nöjd men de är super ovant!!
Så får vi se om jag har de så här långt hela tiden:)


Har jag valt rätt???

Ja de är ju den stora frågan, vet inte om jag vill plugga färdigt, just nu har jag tappat gnistan totalt!
Jag är inte motiverad överhuvudtaget!
Redan under praktiken undrade jag om de verkligen va det va de här jag ville göra, jo de är klart att jag tror jag passar för yrket men frågan är om de passar mig???
Just nu är de speciellt en lärare som driver mig till vansinne!! Hon är totalt värdelös! Hon får inte fram de hon ska säga, pratar omsammanhängande, säger fel,säger konstia saker, och blir arg när man ställer ifrågandesättande frågor!?!?!? De gör att jag bara blir ännu mer omotiverad, särkilt när jag vet att jag har henne i de flesta lektioner den närmaste tiden!!!!

Så frågan är stanna eller sluta?????????????

Äntligen klar!

Jag har väl egentligen inte jätte koll på om jag gjort rätt men jag har i alla fall fixat mina broschyrer!!!! De här är resultatet!


hur ser de ut??? ja förutom att bilden inte hamnade åt rätt håll:)


En alfons och en pipfia!!

Just nu håller mina barn på att driva mig till vansine och jag vet att jag knappast är ensam men just nu är de grön jävliga minst sagt!
Så fort man ber Jonathan om nåt, spelar ingen roll vad så heter de " ska bara" ja vår alldeles egna Alfons Åberg!!!! Vilket är rätt irreterande, mer än man kan ana!

Sen har vi den lilla, hon har tydligen glömt bort hur man pratar!!! Allt är pek och pip!!!  Eller prata bebis språk, finns de nå värre!!!! Jag älskar att min barn blir större och kan prata och att man kan göra saker tillsammans då vill jag inte att de ska gå tillbaka i utv. och bli bebisar!!!

Och sen att hon aldrig kan sitta still!!! Börjar undra om ungen har ADHD!!!! Härom dagen "satt" vi och titta på film och ungen står lite på huvudet, studsar upp och ner, flyger fram och tillbaks, jag blir alldeles mat av bara att titta på henne:)

Men de är klart man älskar sina små för vad dom än gör men ibland kan de få mig att vilja slita håret ur huvudet... och när de jobbar i Team så gör de ju inte saken lättare!

Min underbara änglar:)

Världens bästa Marlie!!!

Idag fyller världens bästa 24 år!!! De finns få som står mig så nära som hon, och de finns få som jag älskar så mycket som hon!!!
Så jag hoppas verkligen att hon får en toppen dag idag på hennes födelsedag!

Grattis hjärtat hopps du får din dag av LYX!!!!!!


De finns få som jag har så kul med som dig, Älskar dig hjärtat!!!!

Har lite ångest!!!

På tisdag ska vi ha gjort två broschrer om karies och gingivit, samt så ska vi göra roll spel om detta och detta ska redovisas redan på tisdag... och helt ärligt har jag inte riktig koll vad de är vi ska göra... men ja får väl se till att komma igång i helgen med det!!!

Men har ångest att jag inte kommer att hinna och att jag inte riktigt vet vad de handlar om, är rätt svårt när man inte vart på den lektionen!!!!

Önska mig lycka till!!!!

Äntligen!!!

Så va terminens första tenta skriven... så skönt. Dock tror jag itne att de gick nå vidare tror jag. Va alldeles vimelkantig och slut, men jag hoppas att jag i alla fall kan få ett godkänt, jag va där och skrev i alla fall!!!

Hmmm inte enligt plan!!!

Nä va inte min plan att få både halsfluss och bihålsinflamation lagom till tentan!!! Men har ändå bestämt mig att skriva den, vi ha mina två chanser till omtenta om de går åt skogen. Men jag kan lova er att jag kommer nöja mig så med mit G för de är vad jag kommer få den här tentan och de kommer jag va nöjd med.... bara jag klarar den, men förstår om jag måste göra om den.... för just så lite har jag pluggat!!!  Har inte haft en tillstymelse till ork. Va ett under att jag tog mig ner till dr idag. Jag finner fler och fler anledningar att ta körkort!!!

Men vill tacka min underbara mamma som gått med på att hämta mig och sen köra mig till tentan!!!För annars vet jag inte om jag hade klarat att ta mig dit, är alldeles yrslig  när jag står upp. Men imorgon är de bara att bita ihop för då ska de skrivas Hygien- och Smittskydds tenta!!!

Så håll tummarna för mig då!

Till dr!

Nu är de snart dags att börja bege sig till dr... vet faktis inte vad jag hoppas på, bakterier eller virus?!?!?! Bakterier får man antibiotika för så försvinner det! men man slår ju typ allt annat i kroppen så risken att åka på nåt annat är rätt stor!
Och så har vi virus, segdraget, men man är inte lika "sjuk";)
Men nu vill jag hur som hellst bara bli frisk!!!

Känner mig små stressad!

På fredag har jag en rätt stor tenta i Hygien och smittskydd, och börjar få lite ångest för igår pluggade jag inte och tveksam att jag kommer orka med att plugga idag!
Hur fan kommer de gå?? Har itne lust med att ha en omtenta!!!! De finns liksom ingen tid till det. Hur sjuk jag än är på fredag så kommer jag skriva tentan!!! De finns liksom inte nåt annat alterna tiv.
De jobbiga idag är att vi har sista lektionen i pedodonti och den tentan har vi nästa fredag!!!!!

Va fan ska man bli sjuk för!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Dagens Bästa!!!!

Min man de finns ingen som har en man som jag!!! Han gör allt för mig!!! Han tar hand om mig när jag är sjuk och han fixar allt här hemma! Skönt att ha en underbar man att luta sig mot när man själv är smått nedbruten!!!

Hjärtat du är de bästa som finns!!!Älskar dig mest av allt!!!!!

Bloggtorka!

Kanske inte så frivilligt men tiden räker inte till... har massa i skolan och sen tar ju familjen sin tid!
Så jag har lisom ingen tid att sitta vid datorn. Men lovar att jag ska försöka bli bättre!Passar på idag då jag ligger hemma på soffan och DÖR!!! Är så sjuk, näsan rinner konstant och halsen värker så man inte kan svälja... kan de inte bli sommar nu så man slipper va sjuk!
Får se om min hjärna kanske kan klämma in fler inlägg under dagen:)

Hårförlägning!!!

Idag har jag nog bestämt att jag ska fixa hem lite hår som min kära vän Jennie ska få sätta i, vet att de kommer göra sjukt ont i ett par dar men de är de nog värt, är så less på att ständigt gå med upp sprayat hår. Hårbotten är helt förstörd av all spray!!!

Jag hoppas de blir bra!!!


En riktigt festkväll!!!

I fredags fick jag äntligen min utekväll. Har vart så sjukt partysugen så länge!!!
Räckan och person hade 30 årsfest på sportbaren i kungsängen. Jag och micke sattsade verkligen på en utekväll! De blev en hel del dricka och en hel del dans:) Vi hade så sjukt kul, va trevlig stämmning!
Men däremot när min mamma va snäll och hämtade oss så börjar Micke gnälla lite att han mår illa... så när vi just passerat bro, är mamma tvungen att stanna för han måste spy!!!!!!!!!!!!!!!
Sen slutade de med att han somnade på badrums golvet... om inte de är en helkväll så vet ja inte;)

Första skoldagen till ända!

Idag va vi tillbaks i skolan, va faktis skönt att få börja igen. Fast samtidigt som man satte sig i den där bänken igen så kom den här ovisheten tillbaks... den här lilla stressade känslan och känslan att man har noll i tid!!!!
Och kollar man igenom schemat så avlöser tentorna varnandra på rad igen... men de är bara sätta sig in sig i de igen.

 Man får ju lite styrka att få blädra igenom sina tentor som man gjorde innan praktiken, den ena med alla rätt och den andra så hade jag endast ett fel, så nu hoppas man ju att de flytet håller i sig, absolut inget jag räknar med, för inför hygien tentan har jag inte samma fördel som dom som fått vara i sterilen.... men ja tror jag har hyfsad koll ändå!

Så nu är de bara tuta och köra;)

Första gången!

Idag så drog jag och Marlie iväg för att träna, nu är de dags:)
På ena sättet va de sjukt jobbit, man tycker de är lite pinsamt för man är ur form, man har ingen kondis för fem öre!  Sen va de ju jobbigt att faktis röra på fläsket..... men de är absolut inte sista gången vi tränar...nu ska vi göra en livs förändring, Ja kan väl egentligen bara prata för mig själv men tror jag kommer ha min kompanjon vid min sida till slutet;)

Nu är de bara käåmpa vidare... de blir träning redan imorgon igen!!!

Tillbaks.....

Tillbaks till vardagen... imorgon är lovet verkligen slut!!! Fattar inte, tiden bara flög iväg... fattar inte:(
På ett sätt är de skönt att komma in i vardagliga rutiner och nyttigare vanor. Men de har vart mysigt att få va hemma med barnen... Tuva och jag har fått lite egentid vilket har vart super mys... men tror alla mår bra av lite rutiner.... framför allt tuva.... hon tror inte att hon behöver gå på dagis längre, så länge har hon vart ledig:)

Men imorgon gäller det, dagis för tuva och skola för mig och jonte... så nu blir de susa kudde... hoppas jag i alla fall.

Min dotter har blivit stor!

Hon fick massor med barbie i jul klapp, och en häst och bil med släp och de har vart så uppskattat, så nu har hon oc jag rensat hennes rum för att sälja av lite leksaker för att hon ska kunna köpa ett barbie hus och möbler istället:)

Tiden går så fort... ut med fisher price och in med barbie!


En början.....

Idag har jag gjort slag i saken.... har köpt nya träningsskor!
Känner att jag gjort ett extremt bra val:) I dom här kan man inte misslyckas;)

Blocket!

De finns få saker som jag hatar så mycket som att sälja saker på blocket.. men va fan gör man då??? de är ju ett måste!
Hatar att prata med alla ideoter, som velar och dom som tycker att vi bor långt från uppsala...men va fan ring inte på våra annonser då!!!
Varför råkar man alltid ut för dessa knäppskallar???

Men håll tummarna nu att mina annonser går bra, har ju redan sålt vår lilla tv:)

Äntligen!

idag började det, One tree hill!!!! Gud va jag älskar denna serie, fast idag va de rörigt:( och lite sorligt, eller jag tycker de hänger mycke sorg i luften.... kan inte riktigt sätta ord på de hela men alla den glädje som fanns i sista avsnittet i säsong 7 fanns inte i det här:( skit trist... kan inte alla bara få va lyckliga, kära ja så där socker sött som verkliga världen inte riktigt är, tragiska saker har man väl nog med i verkliga livet... vill se mer kärlek och lycka i one tree hill !!!! Nu hoppas jag på en posetiv vändning till nästa söndag:)
                                                   

Nya tag!

Imorgon är de åter måndag och de är ju lite nu allt går tillbaks till vardagen, alla börjar jobba, skolan börjar, ja vardagen är tillbaks.
På ett sätt är de super skönt men trist på ett annat!
Men nu ska vi ta tag i våra liv, nu ska de bli förändringar!
Först och främst ska jag försöka ta tag i min hälsa, vikt ja allt sånt där, vet att de har sagt så många ggr. förut.
Man tycker inte att de ska va så svårt, men de är ju inte så enkelt! Man måste helt enkelt göra av med mer än vad man stoppar i sig, super lätt, eller är de så lätt????
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ inte för mig! Men nu ska jag åter ta mig i kragen och försöka förbränna lite av mitt Fettoberta fläsk!!!!

Så nu börjar mitt nya liv igen och hoppas verkligen att jag kan hålla i det!Nu fan ska jag greja detta!!!

Snöyra!

Idag gav vi oss ut på gården för att åka pulka men familjen Hallbergs! De va plusgrader och faktis inte hellt lätt att åka pulka, men däremot så gick de kanon att bygga snögubbe, Mattias ville bygga en snödam men de gick inte för sig för mig!!!

 Så nu presenterar jag min och Mattias snö gubbe Torsten Hallberg-Ländström, för de va just jag och mattias som la våra själar i denna gubbe, barnen brydde sig inte jätte mycket:)

                                    

Och detta mästerverk kan nu begrundas av alla våra grannar eftersom de står mitt på kullen i lekparken:)

Jobblördag!

Idag va de dags att jobba, men de som va posetivt för Marlie skulle jobba med mig, då kändes de så mycke lättare. Fast sen kom jag på att jag sagt till Linda att jag skulle jobba ute med leffe och de lockade väl inte lika mycket kan jag lova. Men väl på jobbet så hade lasse tagit in morgan!!!Så kan de bli om man inte pratar med varandra!

Så idag har vi typ suttit och fikat större delenav dagen för de har vart super lugnt! men ser fram emot att vi ska få jobba ihop hela sommaren, men undra om folk kommer palla med oss:)


Snö lek!!!

idag har de vart världens snö kaos!!! De ha kommit massor med snö.... men ja och tuva har mest suttit inne hon har lekt hur bra som hellst och jag har försökt att få ordning på vårt hem!!!

så efter maten klädde vi på oss, för att gå ut och leka i snön, bygga gubbar och lycktor... men de set sig ju när de va lös snö:( men åktes pulka och massa snö änglar gjordes....så slängde vi oss i de jätte djupa snön, de tyckte tuva va hur kul som helst:)

Min lilla snö ätare!!!

Smör älskaren!!!De bästa på smörgåsen är smöret;)

Blir smått tokig!!!

Igår låg jag och "planerade" hur jag skulle kunna förbättra saker och ting här hemma bla förvaringen för den är under all kretik i de här huset... så där så de driver mig till vansinne!!! man kan liksom aldrig få bra ordning så man hittar de man ska ha och att var sak har sin plats, för vem fan har sommarkläder i v-rummet i en låda i tv-bänken... inte ok. och jag är så less på att bo på de här sättet!!!
Så jag hade en plan att sätta alla garderober i vårt sovrum, visst de kommer bli trångt men va fan vi sover ju bara där inne!!! Men när jag är halv vägs inser jag att jag tagit alla mått utan ett rätt viktigt ett....höjden, dom har olika höjd och då menar jag inte typ 2cm utan 10cm olika....ja blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De som kom idag:)

Idga hämtade micke ett paket som jag beställde på Hm innan jul.
Och för en gångs skull ska allt då stanna kvar här hemma!
Tuva fick en ny jacka som hon kan ha tex om vi ska åka och handla men mest som vår jacka! ett par nya Uggs. jonte fick en ny tröja, som han troligtvis kommer slarva bort men va fan gör man?!?!? Själv fick  jag trosor, ett par låga uggs och Jeans thigts... måste ju ha kläder till skolan!!!


Här är dagens skörd:)

Hm är min bästa vän:)

Jag är nog inte som alla andra... i sluten av sommar satt jag här hemma med vinter kläder till barnen... ja och idag så har jag klickat hem sommarkläder till barnen:)

Varför då... jo för är de nåt jag lärt mig med Hm är att om man ska köpa de som är billigt så väntar man så tar de slut.. enkel mattematik:)
De är de jag älskar med HM att man kan hitta söta/snygga kläder till inga pengar alls!!!

Idag har jag klickat hem detta

      Dom här till Jonte 30kr styck..helt ok tycker jag!

          
50kr/st är inte farligt med dom trycken :)


Lite nya trekvarts thigts för 50kr/st.


Söt sommarklänning för 50kr.

Kommer säkert bli lite mer sommarkläder.. men de fick räcka såhär för nu tyckte jag:)

Min knäppa dotter!

min dotter har en rätt rolig ide för sig. Hon kommer hem och ska byta om till klänning... om hon fick bestämma så skulle hon alltid ha klänning!

Såhär såg hon ut 5 minter efter hon kom hem idag:)

Kan nån tala om för min dotter att de är minusgrader ute:)Nu kan jag avslöja!!!

Har burit ganska länge på en stor hemlighet... en glad sådan.
I sommar kommer jag bli MOSTER igen!!!! Min stora syster Ulrika och Hennes Jonas ska få en liten bebis... en pojke har jag ju gissat på men hoppas på nåt sätt på en liten tjej... eftersom jonte har sebban behöver ju Tuva nån som kan ha henne som idol;)

Bara så ni vet så är ja så glad för er skull... äntligen får jag gulla med bebis, får ju passa på när man inte kan få egna längre:)


Familjen Haleen- Nyberg ska bli fyra:)

Uttråkad!!!

jag hittar inte min motivation till att plugga!!! Den är som bort blåst... skulle hellre ligga på soffan med en godis skål och kolla på en bra film men jag måste plugga... men de är sååå mycket. och inte särskilt intressant i mina ögon heller, bakterier och svampar och virus lockar inte mig... och har svårt att bedömma hur mycke vi ska plugga in, en del sitter ju redan efter praktiken men räcker det???

Vart ska jag hitta min pluggmotivation!!!

Gnäll!

Många gnäller på vinter och snö... men jag tycker de är super mys med snö... jag har heldre snö än en slaskig regning vinter.. de är ju inte så vi har sommar året runt bara för vi inte har såna här vintrar, så jag fördrar detta alla gånger:)
Ja tycker vi kan anamna vintern istället:) I helgen ska jag ta mig ut och åka pulka med min familj... får roa mig med det istället:)Min studie ro!

Man ska sitta bra och ha bra ljus och så vidare, ja jobbar inte riktigt så... ja sitter i soffan. med datorn eller böker i knät... med tvn på... de funkar för mig visar det sig:)

Och de som ev kanske stör mig är röran som blir, man kan ju inte ha ordning överallt:)Min alldeleds egna studie hörna:) Där trivs jag som bäst:)


Hatar mitt internet!!!

Skrev ett inlägg...längt, och va fan händer ju internet lägger ner:( fan va man blir less då... ja som redan haft lite blogg motgånga...inte haft lust eller ork att blogg och när man väl gör de går de åt pipan!!!

Man blir så less!!!!!!!

Vill bli frisk!!

Nu är jag less på att må som ett utskitet äppelskrutt!!! Jag vill bli frisk!!! Nu får de va nog, jag har typ de mesta man kan ha, virus, utslag, munsår, och magen är inte som den ska.... när ska de va nog????

En delad resa!!

Jag önskar att jag kunde skriva att vi haft de kanon, men ja de har vi men i rakt igenom.

Vi har haft super väder, inte alls så kallt som folk sagt till oss och vad vi läst.Så de blev mycket sol och bad.

Men de som va trist va att den poolen vi trodde skulle va uppvärmde va de inte, så trist!!!!!
Men vi klarade oss ändå. vi bada även i havet och så massa fina fiskar såg vi!!!

Men de som va sämst va maten!! Vi har fan inte ätit på en vecka!!!Posetivt är att vi inte heller blivit jätte dåliga, ja inte under resan i alla fall, men på planet hem, blev både ja och micke lite krampiga imagen:( men de reder sig nog om nån dag:)

Men summa kardemumma så är vi glada att fått sola och bada men är samtidigt jätte glada att få komma hem:)Semester!

RSS 2.0