Bantning....

på sommaren är inte helt lätt. Man vill äta gott jämt och man vill ha läskande och goa glassar.,sen de goa alkoholhaltiga dryckerna vill man ju ha....men de går inte ihop med att gå ner i vikt, men jag kämpar på, försöker hålla koll på kalorierna. Så får vi se vart de leder. men jag kommer unna mig vissa saker vissa dagar. Och jag ska försöka komma igång med träning men just nu när jag jobbar så orkar jag helt enkelt inte!!!

Men alla mina nära och kära, hjälp mig att kämpa:) hjälp mig klara av de här, för de ska gå!!

Livet leker.....

Ibland är livet bara bra, allt flytter, så kände jag när jag kom hem idag, efter en arbetsdag som kanske inte alls gått så bra:)
För hemma låg det lite post till mig som gjorde mig glad. dels så har jag fått tillbaks pengar från a-kassan då jag betalt för mycket då jag studerar:)
Och sen så låg det ett kuvert från kommunen... domen om taxi hade kommit, och vi fick den beviljad!!! Så skönt va som en sten föll från bröstet som har suttit där sen lappen lämnades in. De gör att min stress över körkort inte är lika farlig, jag kan ta det med lite ro:)

Ja ibland så är de dom små sakerna som gör en glad:)

Rättvik:)

På tisdag morgon ska vi ge oss iväg upp till rättvik, gud vad jag längtar:) ska bli så mysigt att få komma iväg. och att få umgås med min underbara vän Maja!!!
Äntligen blir det av:) Och sen ska vi hitta på lite roligheter för barnen med, sommarlandet i leksand och sen ska vi så klart kolla in hur man gör dalarhästar:)

Nu räknar jag ner dagarna till vår semster:) Nu hoppas vi bara på bra väder:)

De ständiga dåliga samvetet....

Mamma samvetet... känner att jag inte räcker till, just nu hinner jag inte ett skit. Har inte pratta med Tuva sedan vi lämnade av henne hos farmor:(
Jonte har sommarlov och har typ suttit inne sedan skolan slutade, han är själv om dagarna vilket han hatar... men jag och micke måste jobba:( Hatar hatar hatar att känna de här dåliga samvetet....
Och sen vad lägger jag mitt sommarlov till, jo att jobba, inte för att jag vill, inte för att jag tjänar massor med pengar utan mest för att överleva!!!

Nu går Micke på semester om 2 dagar och de känns så skönt att Jonathan slipper va själv mer och han kommer bli med tvingad till stranden osv:)

Men trots de så våndas jag av mitt DÅLIGA MAMMASAMVETE!!!!

Ibland blir jag galen!!!

Älskar verkligen min man över allt annat!!! Men jag kan bli galen på honom ibland, som hans "sur" perioder, Han blir som en surig grinig gammal gubbe!!! Va man än säger eller beter sig så han som en  citron och jag klarar inte av det!!! Visst kan vi alla ha dåliga dagar, men de här manliga pms-andet står mig just nu uppe i halsen.

Nä hjärtat de är inte roligt, och ber om ursäkt på förhand för att jag spytt lite galla på min blogg, men just nu har jag inget val!!!


får lite panik....

Känner att jag inte hinner med allt jag kulle behöva. Jag jobbar till 6 på kvällarna, och när jag kommer hem så hinner man typ ingenting, nä knappt träffa mina barn!!!! Och idag kom de över mig att vi har massa uppgifter i skolan som skall göras, och jag har inte ens fixat den boken!!!! Jag skulle lagt ut mina läroböker på tradera men de har jag itne heller hunnnit, skulle behöva storstäda men nä de har inte heller hunnits med.
Ja den va de det här med körkortet! Hinner jag plugga på det?!?!? NÄ inte mycket va, är alldeles för trött på kvällarna så ögonen bara trillar igen när jag öppnar dom böckerna!!!

Varför kan inte dygnet ha mer timmar?!?!? Eller kanske att  min kropp skulle orka mer! Hur fan ska man göra för att hinna med, eller att räcka till. för just nu känner jag aatt jag famlar i en tidszon som inte tillämpar mig och min familj. Men de kanske blir bättre när dom har semester när dom inte stys av tiden lika mycket som jag gör.....

En anningen sliten!

Längtar så efter min semester som jag har nästa vecka, längtar så!!!! Även om de bara är en vecka så kommer den så välbehövligt, är så sliten!!! Ska ha en underbar vecka med min underbara familj, vi ska ha så kul, och ser fram emot att träffa Maja!!! Längtar så efter min vän, så kul vi haft tillsammans genom åren, men nu har jag inte vart i rättvik på snart åtta år!!!!! fattar inte vart tiden tar vägen!

Vi ska hitta på massa roliga saker:) åhh vad jag längtar.... nu är de bara 4 arbetsdagar kvar!!! ja fyra för min del då jag satte upp mig på ett lördagspass:(

Nedräkningen har börjat på första semestern på 4 år!!!


Kärlek...

Det finns en person som betyder otroligt mycket för mig, nån som jag delar allt med. Hon är helt klart en av mina närmsta vänner. Fast på sista tiden har jag kännt att vi glidit ifrån varandra, vi har inte den kvalitetstiden vi en gång haft, visst så har saker och ting förändrat och de är väl bra på ett sätt, fast  jag kan ändå känna en otrolig saknad efter de som vart. Men är glad för henne att hon är glad och lycklig för de är hon värd!!!


Vill att du ska veta att jag älskar dig massor!!!

1kg!

Jag har väl tagit tag i viktfrågan lite smått, kommer inte köra stenhårt nu under sommar och semestern men jag jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig. och tanke är ju att jag ska träna lite oxå. Är lite sugen på att pröva Zumba. Är det nån som prövat, vad tycker ni??? är de värt det???

Ett kilo på en vecka, inga höjdar siffror men får väl säga att jag är nöjd!!!

Saknad....

Igår åkte Tuva hem till farmor, för hon skulle få åka med henne och Johanna till Uddevalla. Så imorse bar det iväg. och dom kommer vara borta minst till fredag. Och de blir så tomt utan henne här hemma, men är glad för henne skull att hon får va ledig och göra roliga saker med farmor.
Så hoppas jag dom har fint väder så hon får bada i havet:)


Övningskör......

De går väl sakta men säkert, i helgen har jag kört en hel del, jag tog mig i kragen och körde till barkarby!!! Trodde jag aldrig, tycker inte de är super kul de här med körning men som sagt de är ett måste!!!

Skulle behöva plugga litge, men jag hittar inte orken på kvällarna. Är helt färdig, men funderar på köpa bonniers trafikskola, så kanske de  blir lite lättare:)


                    

RSS 2.0