Min stora kille!!!!

Imorgon fyller min älskade Jonathan år, han blir 14år, var fan tog dom vägen?? jag fattar inte. Tycker inte de va länge sen jag och Johan åkte hem från BB med vår söta lilla bebis!!! Men tiden har runnit ifrån en och känns som man inte hinner med. Om fyra år är han lika gammal som jag va när han kom till världen:)

Får se om han lyckas somna i natt. Han har vart så spänd över sin födelsedag, de är han alltid:) så just nu lider vi nog alla över att han inte sover på nätterna:) Så förhoppningsvis så kan han sova gott i morgon natt:)

Och på torsdag så har vi kalas för familj och vänner, de ska bli super mysigt:)


Rädsla.....

Igår va vi en sväng på ikea och köpte lite små saker, och på vägen ut möter jag en människa som väcker skräck i mig. Det gick kalla kårar i hela min kropp och hjärtat va på väg ut ur kroppen på mig. Den här personen har gjort mig så otroligt illa på alla sätt och vis man kan tänka sig. Men de är så otroligt många år sedan så kan tycka att allt borde vara över och förbi, men icke tydligen! Men hur länge ska man frukta och va rädd för en människa, och vad fan beror det på!

En sjuklingdag!!!

Tuva har faktis vart väldigt pigg för att nästan haft 40 graders feber!!! Vi har gosat framför filmer, sedan har hon lekt i massor med sina Barbies medans jag har rensat garderober, organiserat om i köks skåpen och tvättat två tvättar:)
Ja man får ju roa sig med det man kan:) Sen har man suttit en del vid datorn och " förnster" shoppat:) letar efter massa bra fynd:)
Nu rullar skrållan på tvn och jag sitter och laddar för att gå och skura badrummet, inte kul men som sagt ett måste. Fan de är inte glamigt att va mamma;) Men men man överlever!!!


Nä de är väl dags....

att rycka upp sig, inte va så låg. Försöka de hela bakom mig, skita i det helt enkelt och gå vidare. Försöka se ljuspunkterna i livet, och den största är ju min familj, finns ingen som är så underbar som min man, finns dom som kan försöka men de blir bara bleka kopior;)

Idag sitter jag hemma med mina barn i regnet, tuva hade 40 graders feber igår men idag är hon nästintill feberfri!!!

Men jag blir lite rastlös av att sitta hemma, va gör man när de bara regnar, jo jag städar, tvättar och rensar och organiserar:) roligt nä men de är så jag är, jag kan inte hjälpa det:) så skingrar man lite tankar. Nä nu ska vi gaska upp oss och försöka se de lilla ljus man har!!!

Regn och åter....

Gissar att de inte bara är ja som är less på regn, de är grått och trist ute, i viss mån kan jag tycka att regn kan vara rätt mysigt, men nu har de väl vart lite väl länge:(
Kan väl åtminstone va uppehåll på midsommar afton, jag önskar och hoppas....nu håller vi tummarna!

Ett evigt mörker!

Just nu känns de som jag står i ett evigt mörker, de känns som att jag aldrig mer kommer se ljuset. Jag hatar den här känslan, vill bara att den ska försvinna, önskar att jag visste hur jag skulle få den att försvinna. Känner mig nästintill död inombords, jag kan knappt skratta eller gråta, bara en känsla av tomhet!!!

Känner mig totalt maktlös över mitt eget liv, känner mig trampad på av allt och alla!!! Vill bara att känslan jag har i mig ska försvinna. Känner mig totalt ensam, ensam i mitt eget mörker.

Jag vill finna min styrka inom mig, men vart???


Blir så snurrig!

miljonER tankar snurrar i huvuDEt, va fan ska man göra,de enda jag kan säga är att jag är grymt besviken,kan inte säga att jag är så förvånd. Sen känner jag en aningen hat, man ställer upp och ställer upp, men för vad...ja just det ingenting har det visat sig. Att man inte skäms!!!! Just nu känner jag mig totalt maktlös, finns inte så mycket att göra, känns så sjukt jobbigt!!!! Vilka allternativ har man, ja som mamma säger man är alltid förloraren, och just nu känner jag mig som världens största Loser!!! Loser med stort L!!!!! Självkänslan har helt klart fått sig en trön!!!! Just nu känner jag mig totalt nedslagen, tur man har nära och kära som försöker stärka en och ge sitt stöd, Micke du är de bästa som finns!!!!!

Man får sig en tankeställare!

Ibland händer de saker i livet som verkligen får en att stanna upp och fundera på sitt eget liv, hur bra man faktis har det. och hur fort man kan mista allt!!!! Vi tar lite livet för givet, vi går runt och tror att vi är osårbara! men så är de ju faktis inte, allt kan va borta inom korta sekunder och vi har ingen makt att ändra på det!
men att de ska behöva hända tråkigheter runt om en för att man faktis ska värdesätta allt man har?!?!?!?

Vill bara säga att ni finns i mina tankar!!!<3

Blir lite matt!!!

Den här veckan är de sista i skolan innan man får sommarlov, men ja en annan ska ju jobba i stort sätt hela sommaren, ett måste! Men trodde att den här veckan skulle bli lite halv soft, men ack så fel man fick, två inlämnings uppgifter!!! Åhh va jag är otaggad, känns inte alls kul. Just nu är ja så less på skolan, känns som hjärnan gett upp, den har ingen lust längre!!! ja vill inte alls men man biter ihop och går vidare. Visst de är bara en tremin kvar efter den här man ja är så omotiverad!!!
 Om man ändå fick lite tid att återhämta sig men de får man ju inte!!! om man ändå fick va barn igen och ha ett underbart sommarlov!!!! Tänk va bar man hade det!!!

Idag är det dags!!!

Just nu är min syster Ulrika och svåger Jonas inne på KS och ska göra kejsarsnitt då bebis låg i säte, och man går och väntar på helspänn, va är de som växt där inne:) i den här familjen så tror vi på pojke förutom Tuva hon tror bebis är en tjej:)
Snart kommer vi få veta:) och jag hoppas allt kommer gå bra!!! och att dom snart får komma hem så vi får gosa på underverket:)

RSS 2.0