En helg i världsklass!!!

I helgen har mamma och pappa haft Tuva, så jag och Micke skulle få en helt barn fri helg!
De har vart jätte skönt att bara fått tagit de lugnt!! vi va på bio i fredags i Kista, och tanken va lite shopping men så klart hittade ja inte ett skit.. ingen som är förvånad!
Och på lördagen följde Mick med mig och Marlie på vatten gympan, där han fick beröm av Åsa vår instruktör:)
Sen åkte vi hem och åt mysfrukost och tittade på film, och sen stor städade vi, både ute och inne:)Sen låg vi typ på soffan hela helgen, med en massa nya filmer, både bra och dåliga!

Är så glad att vi har föräldrar som förstår att vi är på väg att gå in i väggen. vi är slut efter en vinter full med sjukdomar och annat som satt sina spår. Ni ska veta att vi uppskattar de så mycket!!!

Så lättad!!

Ja va in och kikade på våra skatte konton och kan bara säga att jag fick en stor lättnad!!!! Förra året så fick jag en rest skatt på 6000, och de kan jag säga att jag inte får i år:) och micke får oxå tillbaks så de är ju bara posetiva saker:)

En unge i minuten!

Så härligt program, vet inte vad de är med just barn födslar.Men idag led jag så ofantligt med De paret som fick sin lilla son i vecka 27!!! Tårarna bara sprutade!!! Kan ärligt säga att jag itne har koll på de andra paret! För mina tankar kretsade kring den lilla bebis som kom för tidigt och hur kämpigt de måste va!

Och kan ju inte annat än säga att man blir lite sugen på en liten bebis när man seer på sånt här, Jo ja vet att de loppet är kört för mig, kommer aldrig ångra mitt val men klart man kan få svackor ibland, som när Tuva säger att hon vill bli stora syster, de kommer jag aldrig kunna ge henne, och när man ser en nyfödd så klart bebis tarmen suger, men nä ja får leva med mitt val och se på de två underbara barn jag faktis har.

Och man kan ju hoppas att jag nån dag kan få va med och uppleva barna födande vid sid linjen:)

Underbara föräldrar!!!

Mina föräldrar är de bästa som finns, för de vet exakt vad man behöver. Efter en tung vinter med massa sjukdomar och annat tungt så ska dom ta Tuva en hel helg:) Mamma hämtar henne på fredag sen ska vi dit och hämta henne på söndag och då bjuds vi oxå på middag;)
Så jag och Micke får en helg helt för oss själva då jonte åker till johan i helgen. Älskar mina barn men i helgen ska jag ha grym kvalitetstid med min man!!! Och vi börjar med bio på fredag sen ska vi nog stänga in oss resten av helgen, vi går lite i ide;)

Tack mamma och pappa, ni är bara bäst!LOVE U!!!

Hmmm var hittar jag den?

Från i onsdags va de slut på slöhet och godis ätande. Micke och jag har tom gjort en liten deal, om vi äter minsta lilla godis blir de en straff runda i viby spåret;)
Och vägde mig i lördags igen och hade gått ner 2 kg. men tråkiigt nog är jag inte riktigt motiverad, men de är ett måste!!!
Men jag ska kämpa mig igenom de här för de går inte!!! Och nä jag kämpar inte mot några vikter som känns o uppnåliga men just nu känns allt så långt bort!!!!
Så snälla nån ge mig styrka!!! Jag ska greja de här!!!!

Vill ha vår på riktigt!

Ja ja ja vet ett ständigt jävla tjatande men nu vill jag ha vår! Är trött på kyla snö och slask! Vill ha sol värme och fågelkvitter!
Så man kan sitta på altanen, med en god drink, en grillad kött bit och bara njuta av livet! de är de ja vill allra mest just nu, ÄR SÅ LESS PÅ VINTER!!!!
Men i förra veckan såg jag videung så ja vet att den är på väg!!!

De börjar ljusna!

Vet att jag kanske inte vart den mest posetiva person på sista tiden, har väl haft en liten livs svacka då allt har vart lite piss. Men va fan har man rätt att gnälla när man ser eländet i världen, som de i japan. Hur svårt har inte dom det?!?!?!
Fast man ser väl lätt till sig själv och till ens egna problem på hemma plan.

Men jag är i alla fall glad att jag har världens bästa Micke vid min sida!!! de finns få i världen som är som han tror jag. Men de va som mina underbara tjejer sa igår, vi är varandras själsfränder. vi kompliterar varandra så bra och vi pratar om allt!!! När livet i tungt tar han tag i saker för att underlätta för mig och vice versa, och älskar honom så för att han är sån underbar pappa till båda mina barn, han gör aldrig skillnad på våra barn utan de är just våra,fast han delar pappa rollen med Johan till Jonathan:)

Ja ser fram emot att Leva mitt liv med honom och att vi ska bli gamla och grå tillsammans:)

Tack hjärtat för att du finns för mig och ställer upp och orkar med mig när jag har de tungt!!Utan dig skulle jag aldrig överleva!

Partykväll med mina "brudar"!

Igår så blev de en spontan utgång, med mina favvo tjejer! Vi hade skit kul, vi satt här innan och snackade massa skit och sen gick vi ut på Rilles och dansade en vädig massa. De va en relativt lugn kväll, så man är inte så sliten idag och de är ju skit skönt:)
Men tack tjejer för en toppen kväll:)


Saga fyller 4 år!!!

Idag fyller världens bästa saga 4 år, man fattar inte att de gått så fort. Kommer ihåg de som igår när jag kom in på Akis för att avlösa Mattias på BB. Hon va en sån liten plutt, en riktig liten sötnos. Och när micke kom in och hälsade på och satt i våran säng med saga i min sjukhus säng och sjög för henne;) Och nu är hon en sån stor tjej!!!!


(bild lånad av Marlie)Och nu har hon blivit stora tjejen!!!

Klädkammare!!!

Ja den har gett oss huvudbry sen vi flyttade in här, för kläder kan man typ inte ha där inne, får liksom inte riktigt plats, så vi har väl haft de lite som ett förråd, men i helgen fick vi nog, Tuvas rum är på tok för litet och vi ville komlitera med ett litet lekrum och de är klart att vi fixar till klädkammaren. allt skit som fanns där inne fick plats i en garderob från IKEA:) men man kan tro att de går ju fort för de är ju så litet men nä så va de inte, nästan tvärtom de va trångt och jävligt!!!!

Men nu har Tuva i alla fall ett litet lekrum för sina dockor:)

Och hon fick såklart hjälpa till att måla;)


Är ganska nöjd med resultatet!

Är så trött!!!!

Fattar inte  men jag är så sjukt trött, visst kan de ha med att jag typ jobbade sex dar i streck och sen fixade jag och Micke till ett lekrum till Tuva i klädkammaren, men idag är jag så trött, gäspat hela tiden, ögonlocken är tunga som stenar!!!! Man tycker ju att man skulle ha energi nu när de blir ljusare och ljusare men icke!!
De känns som man är på väg in i väggen totalt just nu. Snälla nån ge mig kraft och styrka att orka!!!!

En vecka i solen!

De är vad min familj tydligen önskar mig, för nu har även min goa mamma nominerat mig till tjejplanet med gry!!! Vet ju att chansen att komma med är ju minimal men vore så sjukt kul att få chansen att vinna!!!
Men de är framför allt tanken som räknas, och rörd blir jag ända in i kroppen, bara så ni vet:)

Mina tankar!!!

De närmaste dagarna och fram för allt imorgon kommer mina tankar vara med min söta rara Saga som ska opereras för sitt bråck. Har inga tvivel om att de kommer gå jätte bra, men lider med henne och Marlie och Mattias att de måste gå igenom de här. Men de är skönt att de gått fort sen de fick veta va de va  som va på tok..... för de har ju tagit sin tid att få sjukvården att förstå att hon faktis har ont!!!!!!!
Men jag hoppas att ni vet att vi kommer tänka på er och jag kommer be en stilla bön för mig själv att de kommer gå så smärtfritt som möjligt!!!!!!


Moster tänker på er!!!!!!!!!!


Electrolux!!!!

Är så nöjd med min mya tvättmaskin och nya torktumlaren!!! De är sjukt bra, sån skillnad, kunde inte va mer nöjd!!!! Och så skönt att de kom och instalerad och sen tog de gamla med sig, sånt gillar jag:)

Underbara maskin:)

Totalt omotiverad!!!

Just nu är jag inte alls laddad över att ta tag i vikten över huvudtaget, föll ju tillbaks på rökningen här en liten sväng när livet kändes lite tungt, och de har jag i alla fall lagt av med igen, tungt men de går, men nu har de i sin tur gjort att bana är de sista jag tänker på och jag är allmånt less på livet just nu och då orkar ja inte tänka vad som hamnar i munnen!!!! Så just nu vinner FETTOBERTA!!!

Praktiken har börjat!!!

Igår va min första dag på praktiken och ja känner väl att jag fick ett bra intryck de är snälla och trevliga. Och de känns som ja kommer att trivas, eller jag hoppas jag kommer att trivas. De är rätt rörigt i huvudet just nu. många intryck och många instruktioner och saker att hålla reda på, men nu assar man på en gång, och försöker va så själv gående man kan... fast har lite problem med deras dator systen, är van vid T4 men nu får man testa på carita, inte riktigt samma sak!!!!
 Men övning ger färdig het!!!!

Idag har jag gjort det!

Har äntligen vart och fixat min Jonathan Tattuering!!! Inte en dag för sent i mina ögon, passade på nu innan praktiken:)
Jag är nöjd med den:) så nu har jag båda mina barn för evigade på min kropp:)

Debatt!

Va de nån mer än jag som tittade på debatt igår, först pratade de om big brother, men alltså kom igen är de verkligen nån som tittar på de längre??? Och varför ta med Linda rosing eller va fan hon nu heter, de va ju typ hundra år sen hon va med, och visst hon har säkert fått tagit en del skit men de har ju gjort de hon ha velat, bli känd. För de är väl därför de gör det?
För hur lätt tror dom att de är att vinna pengarna??? ja de är ju inte jätte stor chans att man går hem med dom. men de kanske bara ja som ser på de på det sättet!

Och sen va de ju snack om en viss bloggare, ja ni alla vet säkert att de va Kissie som va på tapeten, jo för hur är de med bloggar får man skriva vad som hellst, har man skyldigheter? Ja mot er läsare vill säga, JA de tycker jag att man har, jag har ju inte så många läsare på min blogg, jag skriver för min egen skull och vill man läsa så är man så välkommen. Tror de mest är mina nära och kära som läser, men jag tänker på vad jag skriver, dels för ja tror inte mina föräldrar uppskattar om jag skulle framställa mig på ett dåligt sätt inte min man heller för den delen. och jag skulle aldrig vilja att mina barn skulle behöva ta skit för de jag skriver.
Men de är klart jag är gift med familj de är ju inte Kissie men som mamma så kan jag ändå tycka att ett ansvar har hon för de är lätt påverkade tonårs tjer som läser hennes blogg och de har de tugnt nog. Men visst hon står ju för de hon skriver verkar de ju som men nån som jag hade ännu svårare för va hennes bror, står allt rätt till där??? Men man vill höras och syns och bli som sagt känd!!!
Tur man är nöjd att leva i den här svensom bubblan:)


Utveklings samtal!

Idag hade jag utveklingsamtal för Jonathan, min son som är så stor och går i 7an!!!! När Jonathan började på aspen så va utveklingsamtal de värsta jag visste för de va inget som va bra, han skötte sig inte han nådde inga mål. Men nu så är de en fröjd att gå på samtal, han når alla mål, i vissa ämnan gör han mer än når målen, så till nästa år så kanske han kommer hem med vg el tom mvg;) Man blir stolt över honom, ja sen finns de ju även saker som han behöver bättra men förr gick man hem och grät för man inte såg nån ljusning men nu är jag bara stolt över min son!!!!Mammas bästa kille!!!!

Tjejplanet med gry!

Jag är nominerad!!!!! Min underbara man har nominerat mig, för han tycker jag är värd det:) Tänk va söt han är, den mest underbaraste man kan ha!!!!
Skulle va super skönt att få åka iväg till värmen och sola och äta gottt, men hur ska jag överleva utan min familj, får ju hem längta två dar utomlands när dom är med;)
hahaha nä ska ju först fåen plats på planet och de lär ju aldrig hända!!! Men han va super söt som tänkte på mig, de värmde, och de räker gott för mig:)ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA!!!DU ÄR BÄST!!!!

Hmmm

Jaha så va snart den här veckan snart till ända. Har legat sjuk hela veckan, feber och ont i kroppen och sån jävla mag knip, inte magsjuka men fördjävla ont!!! Så jag har fått jobba på med uppgifterna här hemma, inte nån riktig koll men gjort de bästa jag kunnat. får backning på redovisningen idag men va fan ska man göra då är man sjuk så är man!
Fattar inte att de är praktik nästa vecka, de har gått så sjukt fort så man knappt hunnit med. vet inte om jag är jätte laddad för de man de går förhoppningsvis bra.ÄR SÅ LESS PÅ VA SJUK!!!!!!!!!!!

Weekend resa!!!

Ja är sjukt sugen på att åka på en liten mini semester med min underbara man, bara komma bort från allt!!! Jag är lite sugen på både Ron, Paris och London! bara åka bort, äta gott och kanske se lite sevärdig heter, en mys helg för bara oss vuxna, hur själviskt de än låter!!!
Ja men de är väl bara en dröm!!!! För drömma får man!!!Ja fortsätter att drömma!!!

Big bang theory!

Idag har jag beställt hem boxen med de tre säsongerna som är släppta... så nu hoppas jag att den kommer till helgen för då vet jag vem som kommer sitta bänkad:) kanske kan göra mitt humör lite gladare!

Lyssna inte medans ja kräks lite!!!!

Ja vet inte va de är med mig just nu, men ja har lite av en nere period, tycker livet är lite trist just nu, vet egentligen inte varför men har bara en låg period, inte så ja tycker  synd om mig själv men tycker bara  livet är lite trist:( hatar vinter, är less på skolan, ja livet är väl lite almänt trist!!!!
Just nu känns de som jag har ett svart moln över mig, frågan är hur man vänder en nere period!!!
Tror bara de har vart lite mycket, sjukdomar, tungt i skolan. De är väl tur att amn har en bra man som orkar med mig just nu!!!
Nä just nu vill ja bara gömma mig under mitt täcke och inte kliva upp förens jag ser livet på den ljusa sidan!!!


16 Mars!!!!

Då börjar världens bästa serie!!! GREY´s ANATOMY!!!!!  Ser så fram emot det!!!!


Mars är full med födelsedagar!

För har juni vart den månad som vi haft massor med födelsedagar i vår familj men nu vet i sjutton om inte mars är nästintill lika full!!!
Johanna fyller 12 , Joakim och lennox fyller 1 år och saga blir 4 år!!! Och nu känns de som jag glömt nån?!?!?!
Så ja tror varje helg är de födelsedags firande:)
Så de kommer bli ett litet hål i plånboken den här månaden:)


1 Mars!!!

Känner ni våren kommer allt närmare:)  nu vill ja bara att den här jävla snön ska försvinna oxå!!!! Nu vill ja ha vår för er som inte fattat det, är så sjukt less på vinter!!! Ja vet att ja knappast är den enda som känner så!
Snälla ge oss vår!!!!

RSS 2.0