Lite rea shopping!!!

Älskar när Hm har rea!!!! Så då passade jag och shoppa loss lite, dels för de såklart behövs men sen kan man ju inte motstå ett bra klipp;)
Linne - SvartLinne - Ljus turkosShorts - TurkosShorts - Grön
Jonte fick lite nya linnen och ett par shorts till!!!

Linne - NaturvitNattlinne - Turkos
Till Tuva:) och sen shoppade jag lite smått till mig själv!!!
Shorts - KorallTreggings - SvartArmband - Ljusblå
Och sen shoppade jag en topp som inte va på rea;)

Så nu är vi rustade för sommar:)

Trodde de va över!

Trodde när sommar och sol stod i anntågan att vi skulle slippa allt vad sjukdom heter, men icke, jag ha dragit på mig nåt jävla skit!!! Har feber, och näsan rinner som en droppande kran!!! Har fan gjort slut på en toa rulle på mindre än ett dygn på de jävla snorande. Känns som hela skallen är fylld med snor!!!!! Så less!!!!!

Känns som.......

Just nu känns de som att världen vilar på mina axlar. Livet känns lite allmänt tungt! De är så mycke just nu, både skolan privat och på jobbet. Och de känns som jag står med kroppen i vatten och huvet är på väg ner under vatten ytan! Och just nu vet jag inte hur jag ska ta mig upp!!!
Känns så tråkigt att skriva om sånt här men känner att jag måste få ventilera nånstans, för utåt sätt visar jag ingenting mer en min glada yta, men just nu är de bara en fasad! 


 

Ja de blev rött!

I fredags bestämde ju jag och marlie att vi skulle färga håret:), de skulle blivit brunt med ljusa slingor, men de blev ju inte riktigt det;)
utan resultatet blev som sagt rött i slut ändan!
Veronika Ländström

Ja tycker de duger:)

Brunett eller blond?

Har blondiner roligare eller??? Ja Har starka funderingar på att slinga håret, är lite trött på de mörka men vet i fan om de är så bra:) Micke är väl inte jätte förtjust i tanken, han föredrar brunetter, men ja känner för att ha en lite sommrigare frisyr:)
Ja vi får väl se hur beslutet blir! Va tycker ni????

Va kan vi begära???

Har funderarat lite på en sak, på grund av olika anledningar..... Va kan vi begära av våra föräldrar i vuxen ålder och vad förväntar sig dom av oss???
Ja har en väldigt öppen kontakt med mina föräldrar, vi kan prata om de mesta. Ja skulle aldrig ta dom för givet och vi har ett ge och tagande i min värld.
Men vilken relation ska man ha till sina föräldrar som vuxen, och på vem ligger ansvaret? Är de bara vi barn som ska ta kontakt eller ligger de på båda???Ska bara vi besöka dom eller kan dom komma till oss???
Känner sig föräldrar som en barnvakts service eller tycker dom om att umgås med sina barnbarn???
Och hur ser våra föräldrar på oss??? som vuxna eller som barn????

De finns en person som aldrig kommer läsa detta ilägg men önskar att den skulle kunna fundera på dessa saker!

Räkningar!!!

De är kan verkligen få ens bästa humör att försvinna, hur kul är de att de känns som pengarna försvunit redan innan de kommit in på kontot!!!!
ibland känns de som man bara betalar för att bo, och de känns inte så kul, men va fan ska man göra då?!?!?!?  De känns så deprimerande. klart man har så man klarar sig men vill att de ska gå mer än runt, men de är väl så när man är fattig student! men skulle vilja ha massor med pengar på spar kontot som man kunde göra spontana roliga saker, men ja vi kommer väl dit vi med nån gång!

Tänk om man kunde bada i pengar!

Ibland är världen lite liten!

Att man öppnar dörren för nån som kanske inte riktigt varit värd de i mina ögon, men man försöker glömma de som vart och gå vidare. Men nu är dörren stängd och den personen är inte vatten värd i mina ögon!!!
Visst kan man begå misstag men nu får de fan va nog, och trodde personen ifråga att de inte skulle komma fram så hade han fel, för ibland är världen mindre än man tror!!!Och inte för allt smör i småland kan få mig att ändra åsikt om denna person! Fega fanskap! hej då då!

Tapeter!

Sitter och småkikar på tapeter till en liten fond vägg till hallen. Men ja skulle vilja ha nåt riktigt snyggt och udda! Men ja hittar inte riktigt de jag är ute efter, är de nån som har några bra tips????

Allt på en gång!

Ibland eller ja rätt ofta så blir de sällan som man tänkt sig. Vi fick en lapp i brevlådan från en mäklarfirma om man ville sälja eller ha kostnadsfri värdering. Och vi har ett tag pratat om att värdera våran för att ev få bort vårt topp lån, skulle va rätt skönt:) Så vi kryssade i och igår stoppade ja lappen på lådan. Ja och såklart så har ja lyckats tappa min deo i handfatet och gjort världens sprika och de är ju just vad man skulle vilja ha när nån ska komma och kolla värdet på ens lägenhet...nä de blir sällan som man tänkt sig. Så nu blir de till att byta ut de mot ett nytt, tur så finns de blocket:)

Om sanningen ska fram.....

Ja de är klart de handlar om sommarens sommar plåga i musik väg, men än så länge har den inte blivit en plåga för mig, kan inte hjälpa de men jag älskar den låten. Kanske inte riktigt den mest barnvänliga låten:) men va fan gör man:)

Nu känns de att sommaren är på väg på riktigt:) åhhh va jag längtar...om sanningen ska fram;)

Semester!

Vi har börjat titta lite på vad vi ska hitta på i sommar, men sommar i sverige är inte bara billigt måste jag säga, inträde två dar vardera på kålmården och astridllindgrens värd blir typ 4000 för oss och då är  de bara inträdet, suck! Är de nån som har  nåt tips? Vi är även inne på leksandssommar land och nusnäs och såklart skulle vi ju Campa i rättvik:)
Eller är de bättre att ta en resa?
Ja kan man säga att man blir en aningen galen på sånt här!

Hmmmmm

Igår började de nya livet, nu är de roliga över, de kan inte fortsätta såhär längre. Har inga som hellst mål mer än ja ska gå ner! och funderar en del på vad man ska stoppa i sig och inte:) Sen gäller de ju att röra på sig oxå!!!! Men den motiva tionen är oxå som bort blåst!
Men ja vill inte ha kvar Fettoberta jag är så less på henne nu!!!! Så ge mig all posetiv uppbakning ni bara kan för ja måste och ja ska!!!! Men just nu känns de som just den biten är en liten uppförs backe!

Är inte så road!!!

Nu har de gått en vecka sen vi va tillbaks i skolan och nä ja är inte bara road av de, idag satt jag och höll på somna på lektionen, är de fullt normalt. Nä jag finner de inte så kul just nu, är mest trött och har tankar på annat!
Men de kanske dags att skärpa sig! På torsdag har vi tenta i protetik, men har inte plugg motivationen på skruvad. sen att de är 5 veckor plus denna kvar till sommar lovet gör ju att motivationen tryter ännu mindre! Ja men får bita ihop nu så man får allt gjort innan sommaren så man slipper göra saker på buffert veckan för tycker de räker med att ja har praktik att ta igen"/

Jaha så gick de med det....

Jag skulle ju bättra mig påa tt blogga kan ju säga att gått sådär! Sex dagar sen sist"/
Kan inte rå för att inte tiden räker till, de finns så mycket jag vill göra och så mycket som jag måste hinna med men ja tiden räker inte till  till allt! De är bara inse att man är människa och de sällan blir som man tänkt sig!
Men de ska ske en bättring;)

De är så man vill spy!

Idag hade jag hemma studier vilket lede till att jag satt framför tvn en stund, ja ok i stort sätt hela dagen.
Och så kom ju oprah vid ett tiden, och de kan man ju öga lite på. Då handlade de om två tvillingar som blivit sexuellt utnytjade av sin storebror sen de va 5år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och en gång kom deras andra bror på vad storebron gjorde och först försökte han väl hindra honom men när de inte gick så gav han sig på dom oxå, så nu hade de två bröder som förgrep sig på dom+ dera ett år yngre syster!
De försökte prata med mamma och sen blev de familje möte och pappan talade om för bröderna att de inte skulle göra så, men när han själv blev själv med tjejerna så började även han förgripa sig på dom. och mamman blundade totalt för allt!!!!
De är så jag vill kräkas, va är de för jävla sätt, vem fan vill ligga med sin syster eller dotter, jo ja vet att de inte är dom enda men i mitt huvud finns inte de en logisk förklaring till sånt beteende!

Till slut kom detta fram men mellan 5-13 års ålder utnyttjades dessa flickor varje natt!
Och de fick stöd och hjälp av deras grannar!!!!
Jag skulle vilja ta alla barn som far illa och skydda dom i min stora famn!!!!!

Praktiken är slut och studierna sätter igång!

Ja de är på ett sätt skönt att de drar igång igen och har längtat till det men samtidigt så känner man genast av stressen, tentor på tentor....men de va kul att träffa alla kära klasskompisar:)
Ja nu är de bara sju veckor tills sommarlovet och jag längtar inte för att jag får va ledig men va fan får ju jobba med ett härligt gäng och man slipper massa stress:)

Hatar!!!

Jag hatar allt va pengar heter, de suger när man är utan dom. Och just nu är vi väl inte direkt den rikaste på denna jord, och de är sviter från att vi och våra barn har vart sjuka hela tiden senaste tiden! Och de suger verkligen.
Och de är ju inte så man är världens rikaste när man pluggar och sen har de vart micke som vart tvungen att ta alla vab för ja inte kan missa massa i skolan och praktiken, men kan säga att nu kommer han få jobba så får vi lösa de på nåt annat sätt för så här kan vi inte ha det.

Och sen att typ varenda kotte fyller år nu fram över är ju inte heller kul. Ja livet är inte alltid lätt!

De blir bättre!

De är ett program som går på tv 3 på söndagar kl 21! Och de är kändisar som berättar om tunga saker de vart med om. Och igår var de magdalena graafs tur, ja har iofs läst hennes bok och den väkte känslor i mig som jag länge lagt bakom mig och de va även så när hon pratade igår. Visst har hon haft tusen ggr värre än mig. Men när hon pratar om hur man sakta sakta bryts ner, ner till ett ingenting, att man är en människa utan värd, utan en talan!

När jag va 15 år träffade jag min drömprins, ja de va så jag såg honom, han va äldre,han va lång mörk och otroligt charmig. Han va snäll och go och gick hem hos mina föräldrar. vi hade nästan vart tillsammans ett år så hittade jag honom i säng med en annan tjej, då valde jag att tacka för mig för ingen ska trampa på mig så är de bara, ja så va min tanke då, men med lite smör och blommor så sålde han in sig hos mig åter igen! Och de va då de vände, min prins blev ett monster!

Jag stängde mig ute från omvärlden, jag pratade inte med nån jag vägrade berätta nåt för mina föräldrar, för va skulle dom tycka va de jag tänkte,
ja höll modet uppe utåt men inombords skrek jag på hjälp!

Nedtryckt i skorna så tog jag de mesta skit han slängde i min väg,glåpord så som örfilar, knuffar i väggen, och de ständiga hoten, "lämnar du mig så tar jag livet av mig"! för konstigt nog fann jag mig i att han skadade mig men skulle jag kunna leva med att jag orsakat att nån har tagit sitt liv?!?!?!

En kväll så fick jag nog, han står och flirtar och kladdar på just den tjejen som jag hittat honom i säng med, så jag säger till min kompis att jag går, och de gjorde jag, men de är nåt jag faktis skulle få ångra, för han jagar ikapp mig och jag känner nån suger tag i mitt hår och sen gjorde jag allt för att skydda mig och tillslut när jag ligger där i snön på baken så backar han och tar satts och måttar en spark, men min räddade ängel kom och knuffade honom bort från mig, men han gastar att jag ska dö! Jag tar mig upp och bestämmer att jag ska gå hem, inte till hans lägenhet utan hela vägen hem till mamma och pappa, nu va de fan nog, men min sk ängel jagade ikapp mig och när vi står vid väg kanten och han torkar mitt blod(fast de inte ens va nån mening) så kommer pojkvännens andra kompisar och säger "att ja måste prata med honom för han sitter och gråter på åkern i bara t-shirt" och dum som ja va gick jag dit och de va jag som fick trösta honom......när skulle jag finna min väg bort????

Jo de skulle ske när min syster skulle ha tjejmiddag och jag fick inte va hemma och pojkvännen jobbade, så jag och min vän jessica skulle på bio och hon tog med sig sin pojkvän och hans två vänner, Stellan och Johan.

Ja johan skulle bli min räddning, även om vi inte va rätta för varandra så kommer jag alltid att värdera honom högt för han har gett mig jonathan och han har framför allt gett mig livet och friheten!

Och idag kan jag säga att de blir bättre.......


Nu är de andra bullar!

Nu är praktiken till ändå och måste väl säga att jag tycker de är rätt skönt! Fast de vart kul så är de skönt att va tillbaks vid skolbökerna och även återse mina kära väner. Idag va jennie här och gud va jag saknat henne, vi har ett arbete som ska va klart tills torsdag, och som vanligt hamnade vi in på alla andra spår än de vi skulle, vi har skrattat så vi har gråtit:) Ja de är skönt att va tillbaks:)

Och sen ska de bli en ändring på mitt bloggande oxå, nu kommer jag förhoppningsvis ha mer tid att sitta  vid datorn igen och då ska jag blogga i massor!!!!!

RSS 2.0