Hiss & Diss

HISS

• one tree Hill, finns ingen serie som är bättre än den:)
• att de är första december imorgon:) vilket menas 23 dar kvar till jul!!!!
• evig kärlek!!!!

DISS

• Fettoberta, är förbannat less på henne men hon vägrar släppa mig ur sitt grepp!!!
• sjukdomar, i alla former, men just nu alla dom som lagt beslag på min familj!!!
• att de ser ut att bli en grön jul!


Förkylningar.

Ja blir så less. Så fort vintern kommer så blir familjen snorig hostig och alltid sjuka!!!!!

Vi har barnen hemma tills dom är feberfria och är i bra skick innan de går tillbaka till dagis och skola. Men va fan hjälper det. Dom och i synnerhet tuva blir sjuk hela tiden!!!!! Nu har hon vart två dar på dagis och så kommer febern igen!!!!! Ja tror jag blir tokig!!!!!


När är de nog??

När ska de vara nog i livet. När har man gått igenom nog??? Eller när ska livet få vara bara bra?!?!? Har inte vi haft tillräckligt? Med galna ex, barnlöshet, fertilitesklinik, en tung graviditet, Aspergers, Endometrios, operation, knasiga arbetsgivare, arbetslöshet, astma ja när Ska listan vara slut då detta bara är en bråkdel?? Ja tycker min familj gått igenom tillräckligt nu!!! Men icke, nu är jonte under koll för vikt!!! Och Tuva ska kollas för hon har blåsljud på hjärtat. Vet att alla tycker jag jagar upp mig men jag tycker jag har rätt till det, blir super nöjd om de visar sig va just ingenting men om man går och intalar sig att de inte är nåt fel så visar de sig att hon behöver operation osv då skulle jag ramla totalt, och de känns som med vår otur så lär ju de komma nåt otrevligt snart:(
Ibland under jag om de vilar en förbannelse över mig:( för de kommer alltid massa negativt när jag tror att de ska va nåt posetivt!!!


Hjärtat!!

Tuva har vart lite halv krasslig ett tag och förra helgen så fick hon utslag brevid munnen och de va inte ett vanligt utslag så Micke åkte till dr med henne.

Väl där så kollade han upp henne lite bl.a. Lyssnade han på hennes hjärta där hörde han ett blåsljud, när hon va bebis hade hon samma problem men de sa dom försvann, eller?!?!?
Ja hoppas för allt i världen att hon har ett helt hjärta för mitt skulle gå sönder om de inte va så!!!!!! Hur mycke prövningar ska man klara av här i världen?????


Vikt?!

Normalt brukar jag skriva om viktmedgång men denna gång är det viktuppgång som är mina tankar. Sonen har vart hos sköterska och mätt sig och vägt sig och de siffrorna va rätt oroande. Han är 163cm lång och väger 44kg!!!!! Enligt beräkningar så har han 5kg undervikt!!!! Vi gör allt för att han ska äta och gå upp i vikt men de enda positiva som sköterskan såg va att han inte gått ner i vikt sedan sist.

De driver mig till vansinne och de oroar mig som fan!!!vem sa att livet ska vara lätt!!!!


Lördag

Idag är de lördag. De är den bästa dagen på hela veckan!!! För då är alla lediga!!!! Är så himla underbart!

Man får riktig kvalitets tid med sin familj!! De gillar jag:)


Snart bara två veckor kvar.....

Fattar inte att ja snart bara har två veckor kvar på min praktik!!! Sex veckor har flugit förbi!!!! Förstår inte vart tiden tar vägen tyckte nyss att de va måndag men de är redan underbara fredag imorgon:)


Nytt jobb.

Idag har jag äntligen fått besked!!!! Jag har fått jobb, dock bara ett vikariat på ett halv år. Men de är en början.

Fick en okej lön och kommer troligen börja i januari:) fast nu måste jag säga att man är Lite nervös. Hoppas jag inte tagit mig vatten över huvudet. Men de återstår och se:)

Skönt att ändå veta att man går ut skolan med ett jobb. De gör att allt slit ändå varit värt:)


Läskigt.

Igår kväll härjade de en galning i båtar område. Han har haft sönder dörrar fönster hos flertal grannar och sen tagit sig in hos ett par och knivskurit mannen i hemmet, kvinnan lyckades överbemanna mannen med en flaska så han kunde gripas. Men just nu känner jag mig otroligt otrygg i mitt eget hem. Som tur va att ingen va hemma när detta hände för vem fan vet vad som kunde hänt då!!!

Just nu skulle jag vilja flytta här ifrån!!! Trodde vi bodde i ett säkert område men visade sig att jag har fel!!! Sjukt obehagligt!!!


Sorgsen.

Just nu känner jag mig mesta dels låg och förvirrad. ja känner att livet är ett enda kaos. Allt runt mig är en enda stor röra och känns som vad jag än göra så blir de värre.

När ska livet bli lätt???


Ullared.

Jag är så otroligt sugen på att åka till ullared!!!! Och skulle egentligen behöva de oxå. Barnen behöver kläder och andra saker samt hade de vart bra att shoppa lite julklappar men men man kan ju inte få allt:(

De är lite jobbigt att de ligger så långt bort! Och att man inte har dom där extra slantarna att sätta sprätt på. Men får väl se vad som händer i vår eller sommar;) för nu lär de inte bli nån resa.


Vågar man hoppas?!

Vet inte hur jag ska tolka allt?!?! Mailade igår med chefen där jag sökt jobb och då sa hon att jag ska ringa henne på måndag..... Och har väl funderat lite på det där. Om beskedet va negativt borde hon väl skrivit det redan igår eller??? Hon vill att jag ringer upp henne på måndag. Inte ber man personen som inte får jobbet att ringa upp eller är ja ute och cyklar?!?! Men våga hoppas gör jag inte:( en hel helg med dryg väntan!!!!!


Hiss och Diss

HISS!
• Gratis saker- kom hem med massor av kul från mässan igår:)
• barnbidraget!!!- kom i rätt tid, har sällan vart i sådant behov av dom som just ny:)
• Min man!!- Finns få på vår jord som han, ett hjärta av guld!!!

DISS!!!

• Personer som sätter sig för sina barn, som skiter hur dom mår och bara ser till sitt eget bästa!!! Nämner inga namn men har en sån alldeles för nära.

• Helg- dissar mer att den går alldeles för fort. Idag är de fredag och poff så kommer måndag. INTE okej:(

• Att jag fortfarande inte vet om ja får jobbet eller inte. Tycker inte man ska vänta i två veckor på svar:(


Vinter och sjuka barn!!!

Ja nu börjas de hosta och rinnande näsor. Bristande sömn. Ja allt sånt här som kommer med den underbara vintern. Är så less på allt va sjukdomar heter. Men Tuva blir äldre och de innebär mindre sjukdomar!

Ja hoppas verkligen att de kommer bli en mild vinter och då menar ja både vädermässigt och sjukdomsmässigt;)


Magont!!!

Är så less på känna den här stressen. Håller gå sönder som människa! Ja klarar mycket men nu tycker jag att ja suttit på bänken tillräckligt.

NU vill jag ha ett besked!!! Pallar inte mer!!! Är så stressad så ja kan snart inte tänka klart, men verkar som vad jag hoppas på bli min framtida chef fortfarande är hemma med sina barn:( så ja får väl helt enkelt sitta och vänta vackert som vanligt!!!!


Mässa

Imorgon bär de av till mässa i Älvsjö. Ska bli kul att få lite kvalitetstid med Jennie. Och sen få strosa runt och kolla om de finns nåt roligt:) gå på lite föreläsningar. Hoppas vi får en bra dag:)


Väntan

Ja hatar att vänta, nu vill jag ha ett besked vare de är bra eller dåligt! Ja orkar inte gå runt i ovissheten. Och destå längre tiden går så tror ja på ett negativt besked. Skit trist men är inget ja kan göra åt nu:(


Ett skrivet ord!

Ibland tror jag den här världen är på väg ner i avgrunden!!! Vi isolerar oss mer och mer från vår omvärld, vi umgås vi Facebook och sms!!!
Är de så vi ska ha det??? För vet inte hur många gånger man hamnat på kant med folk bara för de skrivna ordet kan tolkas fritt!!! Vissa saker beror de på hur man säger det.

De tragiska är väl att ja själv kommer just från en sån familj, vi skriver och vi missförstår. Vi antar att vårt rätta budskap kommer fram! Men gör de det???

Ja undrar vart är vår värld på väg????


Min underbaraste

De finns ingen som är så underbar och bra som min man!!!! Ja är så glad att du finns vid min sida!!!! Är glad att du finns i mitt liv. Just nu är du de enda som håller ihop mig!!! Du är den som får mig att försöka se de positiva i livet även om de är svårt just nu!!!

Älskar dig mest av allt min underbara man!!!


Drömmar som inte går i uppfyllelse.

Ja har en känsla av att detta inte kommer sluta bra. De står väl inte skrivet i mina stjärnor helt enkelt!!!

Känslan i kroppen är ett stort svart mörker..... Ett stort eko!

Håller andan.......


Vart jag mig i världen vänder.........

Ska livet någonsin bli som
Man tänkt sig?! Just nu känns det inte så. Hela livet känns upp och ner vänt!!! Allt är en ända stor röra!!!! Vill inte att de ska vara såhär. Känns som ett stort mörker! Vill bra att allt ska lösa sig till de bästa.

Just nu känner jag mig mest kluven med jobb och personer i min omgivning. Känner mig totalt värdelös och missförstådd.
Man försöker ställa upp för alla och va en bra människa men när ska de löna sig för min del????

Just nu snurrar världen men ja hänger inte med!!!!


Stolt och tacksam!!!

Idag är ja så otroligt stolt över min son. Han har vart med i en tävling där dom själva programmerar och utför uppgifter med en robot byggd i lego. Han va så otroligt duktig. Med den scen skräck han har ställde han sig på scenen och körde roboten!!!

Dom va super duktiga och gick hela vägen till kvartsfinal, nog mer än nån av dom hade egentligen räknat med. Och sen skulle dom hålla föredrag för domarna om tekniken och där hade dom förberett ett power point men ljudet gick inte igång så då fick min älskade son hålla föredraget själv, och han gjorde det super bra!!!

Är så glad och tacksam för alla nära och kära som kom och hejade på vår älskade Jonathan!!! Han va jätte glad för allt stöd och påhejjningar han fick!!!!!


Ställa klockan

Att man är tvungen att ställa klockan en lördag är inte kul! Men ibland har man inget val. Som imorse stod min klocka på 6,00!!! Endast för att Jonathan ska iväg och tävla i lego leigh. Dom skulle va på skolan senast tjugo över sju så de va ju bara stiga upp! Så vi får hoppas att vi får sovmorgon imorgon.


Känner på mig......

Att jobbet inte kommer bli mitt:( ja skulle fått veta idag men fick ett mail
Att hennes barn var sjuka så hon skulle ringa min referenser på måndag och då lär ja fått veta hur de gått. Men har en känsla att de inte kommer bli så:(
Hade vart jätte skönt att fått veta innan helgen så man slapp gå i ovissheten. Men de är väl bara vänta och se vad som händer!


Snart bara 5 veckor kvar

Ja på tisdagen den 15 dec går jag ut skolan fattar inte att vi snart är
Där. Ja räknar ner varje dag. Varför vet jag inte riktigt. Har gillat att gå i skolan fast ska bli skönt att ha de ständiga kraven på att man ska prestera på topp och de gör en utmattad.

Så nu är de fem veckor kvar. Ska bli så skönt:) så nu håller vi tummarna att jag får jobbet oxå;)


Sjukdomar!!!

Jag blir fan tokig!!!!! Vaknade tokförkyld och hostan har smygit sig tillbaka!! Är så less att man inte kan få va frisk!!! Ja hade hoppats på att ja skulle slippa vara mer sjuk just nu. Ja ville verkligen ha en praktik period utan massa sjukdomar. Men bara bita ihop och kämpa på!!!!


Tiden

Jag fattar inte vart tiden tar vägen?!?!? Snart har jag gjort halva min praktiktid!!! Fattar de inte. Ja hinner inte med. Veckorna bara flyger förbi!!!!

Fatta om fem veckor slutar jag skolan!!! Vart tog de 1,5 året vägen då jag pluggat. Tyckte de va nyss man satt där helt ny och spänd över hur de skulle gå:)

Ja va säger man tiden går fort när man har roligt:)


Trött

Ja fattar inte att man kan va såhär jäkla trött!!! Är trött på morgonen trött på kvällen. Har ingen ork alls!!?!? Varför är de så och aka man gå genom hela livet och va trött???? Önskar man kunde vakna utvilad nångång!!!!


Utvecklings samtal

Idag va jag på samtal med jonathan och jag är så stolt över att va mamma till honom. Han är en sån duktig kille!!!

De har ett projekt i skolan där de ska programmera och utföra vissa uppdrag på tid med en robot och Jonathan ska köra den tillsammans med två klasskompisar i en tävling på lördag och skulle de vinna så får dom åka och tävla i USA. :)


Olidlig väntan.

Ja hatar att inte veta. Ja hatar att vänta. Ja har inte de tålamodet just nu. Vill bara veta!!!!

Fast är nervös på vad ja än får för svar!!!! Får ja de inte så får ja panik för man inte har ett jobb än! Och om ja får det hur fan ska ja klara detta"/ just eftersom dom oftast anställer tsk med mer erfarenhet!

Nä nu vill jag veta!!! Fast ev kommer ja få vänta tills nästa vecka innan ja får svar!!! Hur ska ja palla?!?!?!


Vissa får en att fundera!!!

Ibland förstår jag mig inte på vissa människor. att man kan bete sig på vilket sätt man vill. Att man kan kasta skit fast man inte har en aning om va som egentligen vad saker och ting handlar om. Och att man kan vända på en femöring från snäll till djävul!!! Att man kan hota och gapa och skrika fast de bara gör saken värre. Jag förstår helt enkelt inte!


Scooby doo!

I fredags så svängde vi förbi på Willys i bro på Väg hem från kista. Och då hamnade vi bland deras lådor med filmer och vi hittade en varsin vi ville ha:) ja tog en med två filmer, Grease 1&2:) Micke hittade nån film för 20:- och tuva tog Scooby doo. Och nu har den där j***a filmen rullat sedan vi kom hem på fredagen!!!!! Och helt ärligt så tycker jag dom filmerna är så sjukt tråkiga och helt enkelt värdelösa. Så ja hoppas för allt i världen att hon ledsnar på den snart.


Blogga på mobilen.

Älskar att de kommit en App till
Min bloggsida som gör att jag kan blogga på mobilen:) så nu kan jag göra mina trogna läsare glada igen. För sen ja skaffade min iPhone så sitter jag typ aldrig vid datorn och då slutar de med att de inte skrivs i bloggen, men nu så nu kan jag ändra på det:)


Anställningsintervju.

Idag har ja vart iväg på min första intervju. De va spännande men samtidigt sjukt nervöst!!!!! Ja visste heller om ja va så intresserad av jobbet när ja väl kom dit! Men efter intervjun så känns de som ja vill ha det:) så nu får man hålla tummarna och de kommer behövas eftersom de hellst vill ha nån mer lite mer erfarenhet"/


RSS 2.0