Funderingar!

Idag körde jag för sörsta gången på motorvägen. De va inte nåt konstigt alls, tyckte de gick jätte bra, och jag trodde jag skulle hålla mig i högerfilen hela tiden, men nä till och med omkörningar gjorde jag. Men de va lite som fick mig att fundera på en sak, vi som övningskör ska ju ha skylt på bilen för att upplysa bilister om att vi just övningskör. Men de som jag märker är att folk vill gärna stressa en genom att ligga och trycka en i baken, även om man håller de fart man ska ha!!! Så jag funderar ibland om de inte skulle va bättre för oss som kör slapp den där jävla skylten då den mer verkar trigga människor än att dom gör körningen lättare för en!

Men men sånt är väl livet, de kommer jag väl få leva med tills jag har mitt jävla körtkort, men jag ska i alla fall inte "hämnas" på dom som övningskör då!!!

Tenta!!!

Ja imorse va det tenta dax igen, trodde de va lugnt har lite lovat mig själv att inte stressa upp mig, men fan de skulle jag ju inte trott, va typ den svåraste tentan hittills!!! Jävla skit kommer säkert få skriva om den, och ja jag vet att jag sagt så förut men denna gång känns de så illa!!! och jag va inte ensam om att ha den känslan, men men nu får man vänta i två veckor och se om man fixat elller om man ska skriva om den!

Men det som va skönt va att de va den sista tentan på utbildningen!!!! Visst har vi skriv uppgifter som skall in men de är skönt att alla tentor är skrivna!!!!

Att ge för mycket av sig själv!

Jag  försöker lyssna på min kropp och min själ, och faktis lyssna på deras signaler. Jag försöker lära mig säga NEJ! Jag har nämligen en förmåga att sätta andras liv före mitt och de är slut på det nu, jag känner att mitt och mina är de som är viktigast och de är dom som faktis ger mest tillbaka.
 Jag känner att jag försöker va den bästa människan man kan men är de ett måste att jag måste ge av hela mig själv??? Nä nu får man ta att jag säger nej! De är det enda jag kan göra för att jag inte ska springa rakt in i väggen.

Vi får väl se hur det går för NEJ är nämligen de svåraste ord jag vet!!!


Pluggar på!!!

Imorgon är det tenta dags igen, är inte alls så förered som jag kanske borde vara, men ja har fan inte haft tid!! Fattar inte vart tiden tar vägen! Men jag tror säkert de går bra ändå, det måste det annars kommer ja och Jennie inte få lägga anestesi på varandra och just nu är de nog henne jag litar mest på:)

Så va de höst!

Ja nu kan man inte förnecka de längre hösten är här, de är snart bara en månad kvar tills man fyller år, känns en aningen tungt!!!!
Men jag tycker ändå de kan va mysigt med höst, man får tända ljus man får krypa upp i soffan med en gosig filt och dricka lite varmt te:)
Snart kommer färgerna utomhus förändras och vi närmar oss med stormsteg den kalla vintern!!!

RSS 2.0