De falska leendet är tillbaka!!!

Ja känner att livsgnistan är bort blåst. Är omotiverad till allt. Vill lägga mig som en boll i min säng och bara gråta!!!!! Enda gången ja är glad är med min familj. Är så less på mitt jobb. Ja är omotiverad att ens gå dit länge. Men de är ju bara göra. Men ja får sätta på mig de falska leendet när jag väl är på jobbet"/
Vill bara att de skall vara slut nu:(


Som ett brev på posten.

Fattar inte har tyckt att ja ändå mått ganska bra. Men känner mig lite matt i kroppen, trött och en aningen låg. Vet inte varför. Och i natt kom min ångest tillbaka. Skit jobbigt. Man vaknar upp och tror man ska dö!!! Ja tycker att de borde gå över. Nu har jag ju bara två månader kvar på jobbet så de borde ju lättat. Inte bli värre igen!


Inte ett enda öre!

Ja har funderat lite på
En sak. Vet inte om tankarna kom upp då de pratas om att de ska göras nya pengar här i Sverige. vi har ju tagit bort pengar oxå som bl.a. Tio ören och femtio ören. Men de som stör mig är att de fortfarande märks ut. Ta bort alla ören i priset mer. Tror säljarna att vi som kunder är dumma i huvudet. Om de står 23,50 vet jag ju att priset blir 24!!!! Så va är problemet?! Jo de ska ju "se" billigare ut. Ja vilket i landsproblem man kan ha men de stör mig!


Han blir bara större och större

Vi har tampas mycket med sonen sista tiden men tycker han växer in i sin roll som snart femton åring mer och mer. Man kan prata mer viktiga saker med han och man kan diskutera med honom.
Idag har han tagit beslut om att han ska va mer här och mindre hos pappa. Man såg hur de för ont i hjärtat på honom och tårarna rinner. För han vill inte göra pappa ledsen. Men han sätter sig själv först. Vilket jag tycker är bra. Han börjar bli stor min lilla plutt!


Mys helg.

Helgen bara flög förbi. Fattar inte vart tiden tar vägen. Tiden går fort när man har roligt.
De har vart en toppen helg. Fredags hade jag och mannen en riktig mys eftermiddag då barnen va borta kunde vi bara ro om varandra.
På lördagen va vi iväg till mina föräldrar för att fira min bästaste mamma som fyllde 65 i fredags. Va trevligt med massa god mat.
Sedan fortsatte vi lördags myset hos syrran. Där små tjejerna roade sig med att klippa i sina kläder.
Och igår tog vi tuvas kompis med på bio. Micke gick med dom så jag kunde strosa i affärer.
Har varit en toppen helg. Synd att den är slut bara.


Domen är lagd!

Idag va mötet med min chef och de gick ju som förväntat. Men känner mig förväntans värt lugn. Rent av lättad. Fast samtidigt lite sorgsen. Då jag nu börjar komma i det. Men får väl helt enkelt se det som en bra erfarenhet. Så nu gäller de att söka varenda jobb som kommer ut! Och hålla tummarna att man lyckas få nåt!!!


Ja fattar inte

Som alla vet åker jag en hel del buss och de ja inte fattar är värmen i dessa skitbussar. Häromdagen när de va sol och varmt som fan då kör bussen med högsta värmen på elementen och ingen ac. Höll på dö!!!
Idag när de regnar och är ruggigt då kör man ac men ingen värme. Fryser ju häcken av mig. Eller de är väl rättare sagt de enda ja inte fryser om eftersom ja värmt upp sätet;)


Helt fel ställe

Ja trodde att jag fått skavsår av min bh idag. Men de visar sig att ja fått världens största finne just under bröstet. Den har fan ett eget liv. Och gör skit ont!!!!

På bilden ser den inte lika illa ut som den är"/


Lätt att döma

Idag så skulle jag assistera en tandläkare som jag fått en uppfattning vara lite av en sur fis. Men ack så fel jag hade. En super trevlig tjej. Lätt att jobba med. Så man kanske inte ska va så snabb på döma ;)


Lusar

Igår fick vi veta att de går löss på dagis. De är bland de vidrigaste jag vet. De har fan kliat i huvudet på mig sen ja fick reda på det. Har granskat tuva och hon är lusfri.


Fundersam

Har fått veta att på fredag får jag veta mitt öde för mitt jobb. Men ja är rätt inställd att ja inte kommer få förnyat vik eller så. Tror nämligen de kommer sluta med att hela resursen kommer läggas ner så småningom. Ja hur som hellst har vi vart alldeles för obokade. Så nu är ja på jakt efter nytt jobb.


Träningsmusik?!?!

Jag vill ha tips om bra musik som man kan träna till. Vill ha de till mina små promenader. Så ja vill gärna ha musik med fart. Har ni några tips?!?!


Söndagsmys!!!

Igår kväll så åkte jag och Marlie in till den stora staden. Vi tog bilen in. Och köra inne i stan är väl inte marlies favorit. Men de gick bra. Några höga skrik och mycke skratt så hittar vi parkering.
Så gick vi till china teatern för att titta på dirty dancing. De va en helt underbar föreställning. De enda negativa va att han som spelade Jonny va sjuk. Så han som hoppade in bröt på engelska. Så de lät som Tony irving;)
Vi hade de super mysigt. Och är så glad att jag fick följa med:)


Nöjd!

Idag har jag ny energi. Ja är taggad. Jag tycker livet leker. Nu hoppas jag bara att de håller i sig. Jag är tror på livet. Tror att detta kan sluta väldigt bra. Ja hoppas på det i alla fall!!!


Vår väder.

Man kan bli rätt tokig på detta väder. Igår va det kallt och alldeles vitt. Men blev väl okej väder på kvällen.
Och idag är de super fint väder. Nu hoppas jag verkligen att det håller i sig. Ja är less på snö och kyla nu. Nu vill jag ha vår!!!!


Tankar

De virvlar en massa tankar funderingar i mitt huvud. Rörande jobb, framtid , barn hälsa ja typ allt i livet.
Ja älskar min familj, men just nu har barnen slagit av. Tuva hör inte vad man säger och jonte skiter totalt i vad man säger. Tuva är pipig. Och de är en aningen energi krävande!!!!
Just nu känns livet ok men har en hel del stress i hjärta och sinne.
Ja hinner inte med och framför allt känner jag att jag lägger mig själv åt sidan och min tid med min man.
Önskar att dygnen hade mer timmar och jag mer energi!!!!


Ska detta gå??

Ja grubblar och läser på. Ja letar. Jag tar in fakta. Ja vill detta så gärna men kommer de funka? Ja hoppas det. Är laddad. Ja tror och hoppas!!!


Sjukdom

Trodde verkligen att vi var färdiga med att va sjuka men icke. Ja har åkt på nån jävla magåkomma. Och de är de värsta ja vet. Men de verka va på vändning. Nu hoppas ja våren kommer med friskhet!!!


Lögnare!!!

Ja tror jag blir tokig. Har en son som har en tendens att fara med osanning. Men de komiska är att jag avslöjar honom varje gång. Och försöker förklarar att sanningen alltid är bäst!!!!!
Igår ljög han om att han ätit frukost men då ja såg att smör paketet va orört så visste ja att de va lögn, straff- städa rummet och ingen dator!
Idag sa han samma sak och tom vart i med smörkniven i paketet men såg inga smulor och inga kanter. Så ja frågade vart kanterna var, han säger att han ätit upp dom, vilket aldrig skulle hända. Då kröp de ju fram att han bara ätit lite ost och skinka. Jaja bättre än inget.
Straff- byta sängkläder!!!
Varför ljuga när man inte är bra på det?!??
Ja är sjukt dålig på det själv, så ja underviker att ljuga;)


Kluven

Jag söker med ljus och lyckta efter jobb så jag bara har ett vik på ett halvår. Så jag började söka jobb jag egentligen inte vill ha"/ och nu har ett sånt jobb hört av sig. Vilket för mig kluven. Ska ja ta ett till jobb jag inte vill ha. Då kan jag egentligen lika gärna stanna på det ja redan har eller?!
Fan ibland hatar jag att va vuxen. När man måste fatta vuxna beslut.


Imorgon!!!!

Fan va jag längtar!!! Imorgon är det dags, dags att hämta hem nya pärlan. Och lämna bort Sigge!!!
Ska bli så skönt:)
Ja längtar, längtar som en tok:) som ett barn på julafton;) ska bli så skönt att ha en bil som förhoppningsvis inte ger en magsår!


Trött,trött...tröttast

Fy fan va trött jag är!!! Att jobba till sju två dar i rad har satt sina spår. Jag är helt mosig i hela hjärnan. Känns som jag inte ens kan tänka en klar tanke ens en gång.
Och eftersom jag får tre dar med övertid så hade ja tänkt att ja skulle tagit ledigt på torsdag. Min chef sa att de va ok. Men sen kom arbetsledaren och lite böna och bad om att få boka mig på torsdag. Så de ser ut som att jag kommer få jobba då med. Tur vi är långlediga!!!


Sigge ska få flytta!!!

Idag blev de klart. Vi ska förhoppningsvis få hämta den nya pärlan på onsdag!!! Igår låg Micke och ja och pratade. De är med en aningen sorg som rosthögen ska få byta hem. De va liksom vår första gemensamma bil, de va den som troget kört oss från punkt À till punkt B. Vi körde hem vår lilla plutt bebis i sigge. Men nu ska vi skiljas åt. Delad sorg men massor med glädje. Tack Sigge för alla turer och alla magsår du gett oss;)


En aningen bitter!!!

Idag är ingen bra dag. Va bokad i Bålsta men blev avbokat i morse. Men då ja redan va uppe vandrade ja ner. Och tänkte att ja blir nog inte bokade. Men ack så fel jag hade. Sitter nu på bussen mot Uppsala. Och får äran att jobba till 19. Kul när man va nere på jobbet kvart över sju imorse. Och kommer va hemma till typ nio ikväll!!! Har ja sagt det förut?! Ja hatar mitt jobb!!!! Där rök vår tuva lediga kväll!!!!!


Slut!!!

Ja är helt färdig. Hur trött kan man bli av att leta bil, hjärnan är helt tom!!! Ögonlocken är tunga som de va gjorda av bly!!!
Och hela helgen bara försvann!!! Hade egentligen tänkt att bara slappa denna helg men de blev inte riktigt som ja tänkt.
Men de är skönt att vi hat kort vecka denna vecka och att man är lång ledig;)


Äggigt

Imorse va jag och mannen ner på vår affär och köpt mat till veckan som kommer samt söndags frukost. Och då hittade jag detta. Äggvita på flaska. Såg inte allt för mysigt ut. Men absolut en smart ide. Men ja kan tycka att de kunde gjort en likadan med ägg gula. Skulle underlätta vid bakning de med;)


RSS 2.0