2012

De känns skönt att lämna 2012 bakom sig. De som skulle bli ett toppen år men har blivit nått helt annat. Började nytt jobb som bara visade sig va skit. Vilket drev mig in i en depression som har skickat mig på resor jag inte trodde va möjligt. Jag hoppas och tror på 2013, de kan ju knappast bli sämre. Nä nu försöker jag se framåt. Jag försöker tänka positivt. Vi har en lång resa framför oss men långt fram i horisonten skymtar jag lite ljus.
Önskar er alla ett gott nytt år. Vi håller tummarna att detta är vårt år!!!


7 år av lycka

Idag är de sju år sen vi stod framför prästen och lovade varandra ett evigt liv tillsammans. Och tror de va många som trodde de skulle spricka direkt då vi bara vart tillsammans i ett år. Men vi håller ihop. Vi växer samman för varje dag som går. Vi lever och vi lär av våra misstag. Micke du är min själsfrände. Du är mitt livs kärlek!!!! Och jag älskar dig mer än mitt eget liv. Utan dig är jag ingenting. Du gör mig hel!!!!!


Mycket på gång

Just nu går hjärnan på högvarv. Många tankar om allt och inget. Och de kommer ske stora förändringar hos oss fram över. Såna förändringar som kommer få folk att höja på ögon brynen. Men de struntar jag i. Vi gör de som är bäst för oss och vår familj. Med de medel vi måste. Och de kommer bli bra. Vi har inga andra val. Beslut har tagits och de känns genast lättare i själen. På tisdag kommer jonte hem igen och efter de kommer jag berätta vad som händer och sker i våra liv.


God Jul

Idag är de självaste julafton. De är verkligen barnens högtid. Men de är oxå bara en stor lång väntan. Väntan på Kalle. Vänta på maten. Och den största. Väntan på klapparna. Vi stressar om kring innan jul. De handlas de fixas och donas men när vi väl har dagen här så ska vi vänta på allt:) vi människor är väl lite lustiga;)


Smycken

Lite färdiga smycken:)


Lampor

När man går hemma får man massa idéer. Och jag är ju intresserad av inredning så jag fick en idé att fixa en lampa till vårt sovrum. Sen har de blivit en till Marlie och näst på tur står mamma:)


Tillverkning pågår:)

Här fixas de smycken på löpande band. En hel del julklappar till vänner och familj:)
De hållaren sysselsatt:) skönt att ha nåt som får tankarna att vara här och nu. Försöker ta en dag i taget. De är inte så lätt som jag hade hoppats.


Julklappar

Igår va vi iväg för att fixa de sista inför jul. Va liv rädd att ge mig ut i julhanden men va gör man inte för sina barn. Men vi gjorde en intressant observation och de va inte alls mycket folk ute. De va knappt kö. Och vi kom väl fram till att i vårt stressade samhälle är de ingen som har tid och att de flesta går inför att shoppa på nätet. Vilket även jag gjort men tyvärr har inte alla butiker så man kan shoppa på! De är skit dumt tycker jag. Men nu fick jag en kväll med Micke och Marlie:) och världens bästa mamma o pappa tog barnen så vi kunde ge oss iväg.


Mys helg

Den här helgen har verkligen gått i barnens tecken. I lördags va vi och hälsa på moster Ulrika med familj vilket slutade i lunch på mc donalds. Sen åkte vi och fixade lite täckbyxor som skulle bytas och passa på att köpte lördags mys och pepparkaksdeg.
Så bakade de pepparkakor på Pippi vis, på golvet såklart:)
Idag startade vi dagen med skridskor till barnens stora förtjusning. Sen har de spelats spel Och sen har vi vart ute i snön och byggt snögubbe och snölyckta:) så nu är man en aningen mör:)


RSS 2.0