En aningen besviken

I kväll skulle vi åka en kryssning med Markus och Camilla. Va så laddad!!! Har sett fram emot det länge nu , men familjen Ahnell har drabbats av sjukdom så vi har fått flytta fram resan en månad:(
De känns så tråkigt!!! Ville så gärna åkt. Tror ja hade behövt det, haft lite roligt!!!!


Ljuset i mörkret

Ska de va nu de vänder. Känns inte som jag riktigt är där än. Känns inte som allt de mörka börjar ljusna. Men de känns som de kanske är på väg att vända. Ja försöker se ljuset. Ja försöker se de positiva.
Även om de är en lång väg att vandra så känns de som att de vände en aning idag. Jag hittade ett gnutta livslust och ork inom mig idag.
Leendet på läpparna va inte bara fejk utan äkta.
Och utan min underbara man och världens bästa mamma hade jag aldrig vart där jag är idag. De stötar mig. Dom ser min sorg och dom låter mig få ha svackor som dom samtidigt peppar mig att ta mig ur.
Micke du gör livet bättre!!! Och mamma, tillsammans är vi starka!!!
Ja ska greja det här!!!! Ja ska komma ut på den ljusa sidan igen, ja tar mig dit, sakta men säkert!!!


De är inte kul

Nu är ja förbannat less på att må såhär!!! Min mage håller på ta dö på mig. Har såna vidriga kramper!!! Och de blir inte bättre. Min inre stress äter mig innefrån och ut!!!! Ja vet inte vart ja ska ta vägen. Vet inte hur ja ska få de att försvinna?!?! Är så less!!!!


Jobb

Imorgon ska man äntligen kunna ta sig till jobbet. Nu hoppas jag bara att jag inte åker på nåt annat. Och på torsdag så är det dags för samtal. Ser inte fram emot det alls faktis!!! Men bara bita i det sura äpplet och finna sig det. Kan ju inte göra mer än sitt bästa.


Vikt!!!

De handlar inte om
Min vikt utan sonens!!! Han va hos syster innan jul och då va han 163 lång och vägde 44 kg. Igår hade han växt två cm men vikten står still. Ja känner mig en aningen handlingsförlamad för om han inte lägger på sig kommer han tillslut stanna i växten för kroppen inte får näring att växa!
Men vad gör man när han inte vill äta, jo skit dagarna i ända, ska man låta han äta skräpmat varje dag!?!?!
Han är så otroligt kräsen i vad han äter. Så detta är inte helt lätt:(

Kom med tips!!!!


Idag är en bra dag!!!

Idag känns livet så mycket bättre. Även om man är sjuk och krasslig så känns det väldigt bra.
Solen skiner de är varmt. De är helg och den ser jag fram emot!!!!
Ja har ett konstigt lugn inom mig. Ja vet att samtalet med chefen nästa vecka kommer va allt annat än ljuvligt men inte ens de känns jobbigt utan känner mig lugn och tillfreds. Va är de värsta som kan hända?! Ja du sparken gissar jag och de vore tråkigt men inte hela världen.
Så länge jag har min familj och min vänner som bryr sig så klarar jag allt!!!

Nu hoppas jag på en vändning och ett mer positivt 2012!!!!


Alla <3 dag!!!

Idag är det den mest otroligt romantiska dagen på hela året;) eller inte.
Ja är absolut inte motståndare mot dagen alls. Men kan väl känna att de kanske blir lite överdrivet. Och själv så vill jag visa mina nära och kära hur mycket jag älskar dom på alla årets dagar:)

Kärlek till er alla:)


Vill lägga mig ner och DÖ!!!

Fan va ja mår dåligt. Världen kramper i magen. Är så illa att ja fan hellre skulle dö.
De går inte över heller utan snarare värre. Medans tårarna rinner så är de bara bita ihop och gå och jobba imorgon. Fast ja skulle behöva vara hemma!!!!
Nu har ja fått nog!!!


Ser fram emot!!!!

Jag längtar tills den 25. Dels
För att vi får lön. Alltid trevligt:) sen att vi ska ha rejäl kvalitets tid med familjen Ahnell!!!! Så nu vill jag att dom här två veckorna ska flyga förbi:) ska bli så sjukt kul!!!!


Fan!!!

Kändes som jag va på väg upp. Upp och hämta andan. Landat lite. Accepterat livet för vad de är just nu. Tagit mig upp för att kämpa på.
Då sveps benen undan, nån trycket en under ytan. Man håller andan och hoppas på de bästa. Men snart finns ingen ork kvar!!!! Ja orkar inte va den starka längre. Ja går sönder bit för bit!!!!
Orkar inte mer!!!


Fast!!

Lovade mig själv att aldrig pröva. Ja svor att låta bli. Men nu sitter ja fast i skiten, fasiken!!!!


Rätt beslut

Vi har beslutat att lägga hus letandet på is för obestämd framtid. Ja behöver komma på benen igen och vi ska se till att vi som familj mår bättre. De känns som de bästa beslutet.


Vilken jävla håla!!!!

Vi bor typ i världens minsta håla!!!!!! I alla fall om man kollar på UL s hemsida. Ja ska jobba i Enköping och när jag ska ta mig dit och även hem
Så tycker dom att jag ska ta turen till örsundsbro och byta där till bussen mot Bålsta så res tiden blir nästan en halv timme mer än om den buss som får mellan Bålsta och Enköping i vanliga fall!!!! Vilket jävla skämt!!!!!


Tillbaka på ruta ett....

Ja då gav magen upp igen, välkommen kramper och mer mag ont!!! Fan va less jag blir!!!


Visningsdag

De har blivit mer och mer standard att vi springer på visningar på söndagar. och vi tänker hela tiden att vi lägger ner ett tag men då dycker det upp något som verkar lockande. Så idag ska vi kolla på två stycken boenden:) och om inget av dom passar eller vinns så har vi två backup nästa söndag:)


En dag i pulkabacken

Idag drog vi på oss massor med kläder och gjorde varmchoklad och tog med grill korv och begav oss till kvarnkojjan.
Och hade en toppen dag i det
Fina vädret. Och sen åkte vi upp till mackan och Camilla och fikade och mös lite med dom. En riktigt bra dag!!!


Jobba....

Jaha då va det dags att gå tillbaka och jobba efter vart hemma en och en halv vecka. Först va tuva sjuk. Sen har jag gått ner för räkning och är inte bra än men imorgon är det dags igen. Men då ska jag bara till örsundsbro så de känns helt ok. Och jag ska framför allt svara i telefonen och de kan va skönt :) håller tummarna att magen känns ok.


När döden upplevelse.....

Idag va det dags för gastroskopi. Och fy fan måste jag säga. Jag ser mig som rätt stark och kan stå ut med det mesta men de är fan de värsta jag gjort. Föder hellre tusen ungar än gör det där igen. Och nu är ja öm som fan i magen. Men jag är stolt att jag gjort det.
Problemet är att dr säger att jag ska stressa mindre. Hur fan ska det gå till????!!!!


RSS 2.0