Världens sötaste

Ja är så otroligt stolt över mina underbara barn. Dom är de bästa som finns. Dom förgyller hela tillvaron. De finns inga som kan få en att skratta som mina tok ungar;)
Igår fick tuva för sig att hon skulle ha lockigt hår, så de va bara för mig att ta fram plattången och fixa. Allt för min Lilla prinsessa:)
Va gör man inte för sina barn.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1009933/images/2012/pic_187159929.jpg" class="image">


Svart....

Känns som jag famlar i ett mörker. Och kämpar för att hitta i ljuset. Ja kämpar på. Men hamnar allt mer i mörka tankar. De blir svårare och svårare att resa mig upp.
Snälla nån ge mig styrka.


Kärlek

Jag är så oerhört tacksam för jag har en man som sätter mig på en pedistal och älskar mig mer än jag förtjänar. Och föräldrar som går genom eld för en, som ställer upp på allt!!!! Är idag så glad att jag har dom. För just nu gör dom att livet orkas leva. De är skönt att ha dom man vet att man kan lita på. Dom som finns där i vått och torrt!!!!
Älskar er så oerhört mycket!!!!


Trodde de va på väg att vända

Men icke utan de har blivit värre igen!!! Kramperna är tillbaka. Är glad att jag fått tid till att göra gastroskopi( eller hur de stavas) på onsdag. Ja om dom nu hittar något!!!! Dom måste hitta något. annars kommer jag bli galen. De måste få en vändning nu!!!!


Va gjorde man...

Innan man hade en smart phone?!? Tror inte ja är den enda som tänkt på det:) om man sitter ett sällskap så är de ofta en eller två som sitter med mobilen i högsta hugg;) ja räknar mig så klart själv in i den gruppen;) hur levde vi innan dessa underbara tekniska prylar;)


När hjärtat blöder!!!!

Ja försöker ta vara på livets positiva saker. Som familj och vänner, ja allt som gör en glad!!!!! Men kroppen vill inte som jag. Det undermedvetna tar över och styr min kropp. Den vill inte fungera som jag vill. Den har gett upp. Den försöker tala om för mig att nu är
De nog. Ja är så less på att må så här i både kropp och själ!!!!


Bostadsrätt mot bostadsrätt?!

Vi har ju kilat lite på hus men har väl inte riktigt sprungit på
Nåt vi vill ha. och tycker att de hela verkar rätt krångligt och lite läskigt. Men nu har de kommit ut en annan bostadsrätt på
Marknaden. Som har mer hus känsla än va vi har. Bättre tomt. Bättre område. Mer barn. Och en aningen billigare. Enda nackdelen är att de bara finns en toalett och de har väl vart ett av mina krav:) att de ska finnas två då vi är fyra stycken.
Men är det dumt att byta en bostadsrätt mot en annan?!


Må dåligt

I torsdags va bland dom värsta dagarna i mitt liv. Ja hade så jävla ont. Trodde fan ja skulle dö!!! Hade såna kramper i magen att ja inte kunde andas och att ja vid ett tillfälle svimmade.

Har vart på akuten i två dagar men de kan inte exakt säga vad det kan vara men tror de kan bero på stress!!! Och de är ju kanske inte så konstigt som jag mått på sista tiden. De värsta är att ja blir mer stressad då ja känner att jag måste jobba"/ så
Nu sitter jag här i en sån sjukt ond cirkel och kan inte ta mig ur:(


Dagens HISS

Nr ett är min man. Som stöttar mig och verkligen den som alltid finns för mig!!!

Min mamma. Hon är en ängel!!! Hon fixar och donar och hjälper en med allt man kan behöva!!!!

Jennie du är en sån fin vän!!! Kändes så bra att få prata med dig igen gumman!!!! Du är alltid så klok!!!


Deppig

Är så less på känna mig såhär nere. Och jag kämpar för att ta mig genom vardagen!!!! Och just nu ser jag ingen ljusning och ja hittar ingen lösning!!!! Eller den jag hittat är inte super lätt att fixa på egen hand!!!!!


Ensam med mina tankar

Just nu känns det som mitt liv är i kris, ja trivs inte på mitt nya jobb. De blev inte alls som jag trodde. Vilket har lett till ångest och att ja mår skit dåligt!!!!

Ja söker nya jobb med ljus och lyckta!!! Men de är inte världens lättaste. Helst av allt skulle jag vilja säga upp mig omgående men de finns inte på världskartan.
Men de känns som att de är de enda som skulle göra mig hel igen, just nu kämpar jag för att hålla ihop som människa, men känns inte som att de räcker.

Känns som att ja sakta hamnar under vatten ytan och kan inte ta mig upp!!!


DISS

Min chef- full i lögner och en riktig varg i fårakläder!

Magsjuka- hoppas de snart går över!!!

Vinter!!!!! Ville ha sommar ja åtminstone vår nu!!!!


Husdjur

De finns inget som Tuva hellre vill än att ha ett husdjur, ja rättare sagt hon vill ha en hund eller katt!!!! Och katt är
Svårt då jonte börjar klia i ögonen. Och hund finns de helt enkelt ingen tid till. Vi har ingen som kan ta den på dagarna. Och de är inte snällt att ha den instängd hela dagarna !!!
Fast känner mig så elak mot tuva då de är allt hon drömmer om. Och jag tycker att husdjur tillhör ens barndom!!!
Men har än inte kommit på en bra lösning, Tuva hade en som vi andra inte va med på , att Jonathan kan va hos Johan för då kan hon ha katt, tokfia!!!!


Världens bästa 25 åring

Imorgon fyller en av världens bästa tjej 25 år!!! Fattar inte vart tiden tar vägen känns som igår som hon va en liten plutt. Vi har gått igenom mycket tillsammans i våra liv. De har varit både upp och ner. Som små barn va vi inte alltid världens bästa vänner men ju äldre vi blivit så har en underbar vänskap vuxit fram och kan inte tänka mig mitt liv utan henne!!!

Grattis Marlie på födelsedagen!!!! Vi älskar dig massor!!!!


Skit liv

Just nu brister mitt hjärta. Ja går sönder en liten bit för varje dag!!! Just nu känner jag att de banar iväg till nåt som inte är bra!
När är nog nog?! När tar tårarna slut?!


Lögner

Hatar lögner. Hatar när man säger saker som absolut inte stämmer!!! Saker som påverkar mitt liv på ett negativt sätt!!!!! Och sen att man kan sitta och säga att man gillar raka puckar!!!!

Hatar hatar hatar!!!!!


Tid

Dagen har alldeles för få timmar!!! Ja hinner inte med. Allt går på rutin och dagarna bara rinner på. Helgerna är över innan man ens uppfattat att den kommit!!!

Just nu har jag brist på tid. Får den inte att räcka till det jag tycker är viktigt och dom jag tycker är viktigast!!!!


Allvaret

Imorgon börjar allvaret. Ja ska börja jobba!!!! De känns jätte konstigt och ja är rätt nervös:) men de är introduktion imorgon av vårt boknings system. så ja tror att dagen kommer nog gå fort och hjärnan kommer bli proppad:)
Så håll tummarna för mig imorgon:)


Leta hus!

Idag va stora visningsdagen för familjen Ländström :) vi har tittat på sju olika hus. Vissa va helt hemska men de fanns framför allt ett som vi verkligen fastnade för. De som är nackdelen är att de är inte i området vi tänkt oss. Men man kanske kan ändra sig"/
Vi ska ska ta en titt imorgon oxå och då tar vi med oss mamma och pappa:) så man får lite extra ögon. Och Jonathan sk oxå följa med då. De va de huset han ville bo i bara genom att titta på bilderna:) nu går hjärnan på hög varv:)


Värdefull

Nu ligger barnen i sina sängar. Ja och mannen slår på film nr 2. En riktig myskväll har vi haft. Finns ingen som känner mig bättre än han. Han gör allt för att göra mig lycklig. Och han lyckas till hundra procent!!!! Han kan plocka upp mitt humör när de är som sämst. Och ja är alltid hans första handsval och han mitt!!!!

Love u!!! Du är mitt allt, tillsammans är vi oslagbara.


Trist

Håller på
Dör av tristes!!!! Finns fan inget kul att göra. De kryper i kroppen på mig!!!! Är så less på bara sitta innanför dessa fyra väggar!!!! Nu har ja spelat samma spel och lekt samma lekar i tre veckor. Va inte riktigt så min återhämtning skulle bli men har väl inget val. Men nu är ja less!!!! Just nu skulle ja kunna supa skallen i bitar!!!!


Va ville jag bli?!

Vi är bjudna på 25 års fest i feb. Och de är maskerad. Och man ska gå som
De man drömde om
Att bli som barn. Men ja har fasiken inte en endaste aning om
Vad jag ville bli. Kan nån av mina nära och kära ha nån ide?:)


Hiss

Min man är nr ett- alltid. För han är världens bästa!!! Han älskar mig och barnen oändligt. Han är nog sen snällaste människan på jorden!!!!

Lång helg. Underbart att få en extra dag med hela familjen:)

Mina underbara barn. De är dom bästa som finns!!!!


Nu är det klippt;)

Ja har vart så jävla sliten i håret. Ja de har fått stå ut med en del. Färgning permanent. Osv. Men har fortfarande fobi för frisörer. Så fick lov att ta saken i egna händer(: med lite hjälp från mannen så fixade vi till en ganska ok page;) och nu är de inte alls så risigt längre, super skönt;)


Nojjig;)

Här hemma har vi en tv som är snart sex år. Och ja de funkar lite som den vill. Ljudet har blivit sämre med tiden och bilden kan få lite spel ibland men inget som stör:)
Men på sista tiden har min kära man blivit en aningen nojjig över vår kära tv. Som igår satt killarna och spelade och ja zappade på tvn. Och på MTV så va människorna blå vilket fick mig att fråga om de såg ut så inne hos dom med:) vilket de gjorde, skönt tänkte jag men Micke han blir typ livrädd så fort jag ropar nu;) han är ju för go:) vi hoppas tvn håller tills ja får
Min första lön;)


Tandis!!!

Idag har jag tid till tandläkaren. Och för typ andra gången i mitt liv är jag inte livrädd;) för nu vet jag vad som händer och varför man måste kolla sina tänder. Men är dock nervös att jag kommer bli på tvingad bettskena för jag pressar tänder på nätterna och tror inte de är vidare bra för mina tänder. Men de är
Så tråkiga pengar!!!! Så vi håller tummarna.


Vinter

Igår kväll kom det massor med snö men nu tycker jag att vi kan bli utan snö!!! Hade vi en grön jul så kan de kvitta nu. Vi har haft två monster vintrar så vi kan väl skonas en vinter?!
Men när ja vaknade så hade snön regnat bort;) inte för ja vill ha regn heller då ja inte har nån jacka för detta väder men just nu vill jag bara ha vår:)


Känner mig laddad!!!!

Ja känner ett lugn och en konstig kraft inom mig. Vet inte vart den kommer ifrån men de känns väldigt bra. Ja hoppas på att de kommer bli ett kanon år!!! 2012 ska fasiken bli mitt år!!!! De ska bli året då jag blir en bättre människa!!! Känner mig laddad att ta mig an detta nya år!!!!


Nytt jobb och planering;)

På måndag så börjar allvaret. Då börjar jag på mitt nya jobb. Och de kommer bli en omställning för hela familjen.

Och de kommer krävas en del
Planering. Så idag har jag stått och lagat mat för två veckor framåt:) känns kanon:)


RSS 2.0