Världens sötaste Tyra.

Den 24 juni kom världens sötaste Tyra till världen. Som vi har längtat!!! Tuva väntar med spänning att få träffa henne!!! Vi längtar efter att gosa lukta och pussa på underverket!!! Grattis Chricke och Natalie till eran prinsessa!!!


15år!!!!

För 15 år sen låg ja med en alldeles nyfödd Jonathan i min famn. Han va så liten. Mammas lilla bebis. Han va världens sötaste!!! Han va min stora kärlek!!! Han förändrade hela min värld<3 att man kan så mycke kärlek till nåt så litet!
Idag är han mammas stora kille. Idag blir han 15 år. Ja hoppas du får en toppen dag min älskade son. Älskar dig mer än du någonsin kan tro!


Sommaren?!

Vart är sommaren? Jag vill ha sol och värme. Ja vill ligga i solen och bättra på brännan. Man kan knappt gå i sommarkläder ännu och vi är snart inne i juli?!?? Va händer. Hoppas värmen kommer vid semestern. Annars blir ja galen!


Konkurs....

Hur kan en vårdcentral gå i konkurs?! Ja förstår inte. Här i Bålsta har vi bara privata läkarvård vilket i sig inte stör mig de som stör är den som tagit över gamla vc nu gått i konkurs och innan har de bytt läkare stup i ett.
Blir så less. Så nu har man byggt upp ett band med en läkare så kommer den kanske inte finns kvar sen"/


Åsikt?!

Vill ha er åsikt! Ska på bröllop på lördag och har svårt att komma på va jag ska ha på mig. Hatar klänning. Är så inte jag. Har två förslag! Va tycker du? Vilken?


Mitt hjärta fyller år!!!

Idag är det mitt hjärtas födelsedag. Bara ett år kvar till 30;)
Vi ska fira honom med middag och tårta och presenter:) ja hoppas han blir nöjd med presenterna. De får vi se på kvällen när han kommer hem
Från jobbet. Så håll tummarna:)

Och till älskling, du är den bästa som finns. Utan dig är jag bara ett tomt skal! Är så glad att du finns i mitt liv. Du är den bästaste mannen och pappan som finns i världen!!! Älskar dig!!! Du är mitt allt!!!


Duktig

Ja blir så stolt över min älskade son. Efter den väldigt tunga tid vi haft detta läsår så har han för just nu gjort en hel omvändning. Han gör de man ber om utan suckar och stönar. Han äter ok inte massor men ja är glad för de lilla:)
Och idag hjälpte han Micke att olja altan på framsidan utan protester. Tror han faktis han va lite road;)
Han är så duktig.


Sömn

Just nu vet ja inte va som händer med min kropp. Ja kan inte somna på kvällen. De går inte. Vilket är så jobbigt och drygt för ja och mannen har som rutin att gå och sova ihop och ligger och prata ett tag. Och nu har vi tappat de då ja inte tycker de är värt att gå och lägga mig och bara ligga och vrida mig i sängen.
Vill bara att allt ska va som förr!!!


Sol uppgång.

När man inte kan sova så kan man ju alltid njuta av soluppgången;)


Så stolt

Idag kom jonte hem med sina slut betyg för årskurs åtta. Och vi har haft ett tufft läsår och vi har sagt att bara han blir godkänd så är vi mer än nöjda. Men blir så stolt när han kommer hem med fem c och fen d och resten e och inga f. Han är så värd sitt sommarlov nu!!!


Mäta

Imorse hade vi fullt upp med att mäta barnen här hemma då de bland de roligaste tuva vet. Hon gillar att bli stor;) hon mäter sig till ca 119 då hon inte helt duktig på stå still;) sen va det sonens tur. Han mäter sig till 168. Med andra ord 1 cm tills vi är lika långa;) ja de är spännande att ha söner som snart kan klappa mamma på lilla huvudet;)


När allt faller igen

Så börjar man se ljusglimtar man ser något av en ljusning. Men så kommer de sånt som slår undan benen på mig. Hur ska man orka? Vart ska man hämta reserv energin när den inte finns någonstans.


"prisa skatteåterbäringen ";)

Imorgon kommer de komma en hyfsad summa till mig och Micke. Skönt som fan om ja får säga de skälv. De tråkiga i kråksången att vi inte kommer våga använda pengarna ännu då försäkringskassan krånglar och ja är rädd att ja inte får pengar av dom. Så våra pengar kommer stoppas undan och hoppas att allt ordnar sig så vi kan ha en kul semester med våra underbara barn.


Håller upp en fasad

Just nu mår
Jag väl allt annat än bra. Men kämpar på. Vill bli bra och de är nu. Vill ha tillbaka mitt liv. Där ja är den som är glad och energi full.
Många runt mig vet nog inte hur illa de är och av nån anledning så visar ja det inte heller. Ja biter ihop och sätter upp en fasad så folk inte ser på mig hur illa de är. De enda som vet hur de är är min familj. Jonathan och Micke är väl dom som ser och förstår. Tuva är mest avundsjuk att hon inte får va hemma med mig. Micke är mitt stora stöd. Han är mitt allt och livet känns alltid lite lättare när han står vid min sida. Älskar dig hjärtat utan dig hade jag aldrig överlevt.


15 år

Idag är det 15 år sen ja satte på mig student mässan och rusade ut från skolan med hopp och drömmar.
Och jag har hela tiden haft sten koll på när man tog sitt stora kliv ut i vuxen livet då ja har ett levande bevis här hemma. 22 dagar kvar till min lilla plutt blir 15 år. Vet inte vart tiden tar vägen men han är och kommer alltid förbli mammas lilla bebis!!!!


RSS 2.0