Slutet för Sigge , eller?!

Vi har en lite Skrutt till bil. Som vi så fint döpt till Sigge ja eller helt ärligt är de Marlie som döpt han.
Men hur som helst så börjar han bli lite trött å gammal. Och vi letar efter en bättre beg bil. Nån som inte gått allt för långt, inte va för dyr, och skadar inte om den är snygg, billig i drift och om ja får önska ska de va automat!!!
Vi hittade två som passade kalas bra in på detta. Och så smidigt att dom fanns hos samma bilhandlare.
Väl där så börjar mannen tvecka då han inte kände förtroende för säljaren, men ärligt gör man de nån gång, säljare är säljare;)
Vi har vart runt och tittat på flera ställen. Men inget har varit på topp. De två första ligger och gror i huvudet på mig.

Ja tror jag blir galen på såna här beslut!!! Kan man inte anställa nån som tar dessa beslut åt en!!!

Om ni fick välja vilken bil ni ville vad skulle ni välja då???

Och bilen bil är bäst beg BMW eller Saab?!


Byta däck eller inte?!?!

Min man sa igår att han ska byta däck till helgen!!!
Men så imorse så åker han till jobbet så dök de upp ett rådjur, han hann reagera och bumpade bara till rådjuret. De klarade sig och bilen fick en lite skadad nummerplåt prydd med hår. Mannen va väl mer chockad. Och även han tror att däcken gjorde sitt då de va halt imorse.

Men va gör man byta eller inte???


Svin

Ja de finns alldeles för
Många grisar där ute. Players, mansgrisar, egoister, lögnare ja listan på namn kan göras lång. Men de som förbryllar mig är de som sitter och snackar skit om andra grisar och lovats dyrt och heligt att dom skiljer sig från mängden, men sen visar de sig att han är nästan värre, i allafall i mina ögon. Att man inte bara kan va ärliga och öppna vad man vill, vill du leka säg det då, så kan vi välja själva om vi vill va med eller dra!!! Men om man vet att den man träffat vill allt annat än att leka så kanske man ska hindra sig själv och respektera personens önskan!!!!

Trots att ja aldrig mött dig. Så är du inte vatten värd i mina ögon. Spelar ingen roll hur snygg yta man har. Har du grisigt inre så är du gris rakt igenom!!!!


Livrädd....

Igår fick jag informationen att en av tjejerna på resursen kommer sluta efter sommaren!!!! Nu är stressen hög. Helt plötsligt har kanske Sofia behov att behålla mig!!!!! Vill inte vill inte!!!!! Vägrar!! Letar bytt jobb. Men inte så lätt som alla tror. Ja trodde att bli arbetslös va de värsta som kunde ske. Men nä. Detta känns värre!!!!!!
Snälla nån ge mig vilket jävla jobb som hellst!!!
Just nu är ja livrädd. Skräckslagen!!!


Leva här och nu!!!

Igår fick jag upp ögonen att vi verkligen ska ta vara på våra liv och leva här och nu!!! För de kan ta slut så fort!!!

Då en i vår familj larmar och ska gå ifrån sitt jobb med en kollega när de plötsligt dyker upp två maskerade och beväpnade män!!!! Nu slutade denna historia bra, männen fick inte med sig nåt och dom två klarade sig utan skador, dock uppskakade!

De kunde gått betydligt värre. Va är de för värld vi lever i när två killar i 20 års åldern inte kan gå trygga ifrån sin arbetsplats. Två stycken små barns pappor som kunde sett sina barn för sista fången!!!

Ja är så glad att de slutade lyckligt att han kommer hem säkert, och man fick sig en tankeställare, dags att leva här och nu!!!!!


Sjuklingmys!

Ja och tuva har vart hemma idag då vi båda vart lite små krassliga. Men tuva gick och saknade sin pappa här på dan, ja hon är en redig pappa gris min lilla plutt.
Så för att roa henne lite så tog vi fram både hennes och mitt smink:)

Och nu tänkte ja för sakens skull bjuda på resultatet. De säger att ett gott skratt förlänger livet. Så varsegod:)


Ordning och reda.....eller?!

Blir tokig på bo på minimala ytor!!! Var sak måste ha sin plats annars blir de kaos. Ja om inte annat ett inre kaos i mig!!!! De värsta rummet är ju tuvas. De är minimalt och sen skall miljarder små prylar få plats. Och hon leker fan inte ens med hälften. Förens man är där och rotar omkring. Då leker man med allt!!!!
Och alla dessa teckningar!!!! Söta men de görs tio på dagis ett par hemma VARJE dag och sten koll har hon oxå. Men ledsen gumman mamma rensar när du inte ser;) sparar massor ändå. Just nu är vi uppe i två pärmar med teckningar. Vart ska detta sluta?!
Jaja nog om det.
Men har ni tips på förvaring i små rum så tar jag gärna emot tips:)


Härligt:)

En bild säger mer än tusen ord;)


Så levde de lyckliga!!!

Är de nån som sett de programmet, går på SVT1 på tisdagar kl åtta. Ja hamnade framför det av en slump förra veckan.
Tyckte de va ett bra, mysigt och lite sorgligt program.
Och de fick mig att tänka lite. Ja på kärlek och äktenskap osv.
Och kan inget annat än skatta mig lycklig. Har en man som av nån jävla anledning står ut med mig och ännu konstigare att han älskar mig;)
Och ja har en man jag avgudar!!!
Trodde inte de fanns män som han kvar på vår jord. Men är så glad att han är just min.
Igår va det i allafall ett par som vart tillsammans i nästan 50 år!!!!
Ja hoppas för allt i världen att vi kommer dit vi med. Inte för ja vill bli gammal. Men ser fram emot att bli gammal med min man. Att vi är pensionärer och har all tid för varandra. Förhoppningsvis busa med barnbarn. Osv.

Älskling vi övervinner allt!!!!!!


Lila eller rosa?!

Tuva har vuxit ur sin första cykel så den ska vi sälja vidare till en annan söt liten tjej, vilket tuva inte va helt tillfreds med. Men har man vuxit ur den så har man.

Så jag har spanat på blocket efter en ny till henne. Behövde inte va nån lyxig då hon ska lära sig cykla utan stödhjul:)

Men alla jag hittade försvann innan ja fick tag i dom. Som vanligt när jag är ute efter nåt:)
Men igår dök det upp en på facebooks Bålsta säljsida. Perfekt !!! Billig nära och en tjej cykel!!!!
Mannen hämtar. Säger nåt om att den är rosa!?!?
Hmmm ??? Ja frågar tuva va hon tycker att den har för färg?
LILA, får ja till svar. Skrattar inombords då mannen fortfarande hävdar att den är just rosa:)

Va säger ni, ja och tuva säger ljus lila, Micke säger rosa;)


Skattebesked!!!!

Jag va in och kollade vad jag fick tillbaka på skatten eller om jag skulle få betala tillbaka, vilket alltid är en fasa!!!! Men ja fick smått andnöd när jag kollade. Va tvungen att läsa flera ggr för att inte ta fel!!!! Kul när man får en härlig "skatt" i sommar. Tyvärr tror ja de kommer gå till mitt körkort vilket inte känns lika kul:( men men va ska man göra????


Jädra förkylning!!!

Är så less på va sjuk. De tar liksom aldrig slut!!! Nu ligger ja i feber och ont i halsen och näsa som både rinner och är igen korkad, hur fan de nu är möjligt.
Ja vill bara va pigg och frisk. Kände att ja kämpade på med jobbet, även om ja inte älskar mitt jobb så har jag gått dit och gjort de ja skulle!!! Men nu tog de stopp är för dålig för att ta mig ur sängen så jobba kom inte på frågan. Och med de kommer ens ständiga dåliga samvete. Och är typ rädd att min chef ska skälla ut mig. Men va fan ska man göra?!!??

Hoppas på kunna gå på onsdag men ja ska va helt ok innan jag går tillbaka så man kanske håller sig på fötterna!


Lycka

Kan man bli annat än glad när denna ligger i brevlådan när man kommer hem:)


En bra dag

Idag har jag haft en bra dag. Magen har vart lugn och stilla, vilket va länge sen. Ja har känt mig posetiv. Ja jag vart seriöst glad, inga falska leenden.

Ja försöker vända livet, försöker se de som är bra i livet. Nu ska de bli ändring på torpet!!!


Turkosa eller grå dagar

Va på en föreläsning i torsdag. Den handlade om värdskapet. Alltså inte om vår värld. Utan hur vi är som värd. Och då menar ja inte bara till typ fest utan hur vi är mot våra med människor, tex kunder,medarbetar. Osv.
De va en grym föreläsare och ja tror aldrig jag skratta så mycket i hela mitt liv. Tårarna sprutade. 1,5 timme flög förbi. Och jag hade kunna lyssnat lika länge till på den mannen.
Mot slutet så sa han att man kan dela in personer i tre färger, svart de gick han inte in på så mycket men om en person är svart har man en väldigt tung period i livet tex deppretion. Sen har vi de grå personerna ja de är dom där som är sura bittra ja dom hatar hela världen och de är ju aldrig deras fel. Sen har vi den turkosa människa:) den glade de som möter dig med ett leende:) den som gör de lilla extra för nån annan.
Detta är extremt kortfattat och ja vet de låter flummigt. Men han menar på stöter vi på en grå person så är de lätt att den smittar av sig och vi blir lika dana. Samma är de med den turkosa men då blir man ju glad och varm och tänk bilen värld vi skulle bo i om vi alla va mer turkosa!!!

Själv låg jag och tänkte igår att ja håller med till viss del men när ja tänker till mig själv så är jag solklart i vanliga fall turkos. Ja är dock nu hela färgkartan, innerst sitter en kärna med svart som blir mindre med tiden men den finns där tyvärr. Sen pumpas de runt en massa grått och på ytan är jag hel turkosa. Ler mot världen i hopp om att ingen ska se in i mig och se hur jag egentligen mår!!!

Men ja längtar efter när ja är mitt turkosa igen, ja ska ta mig dit!!!!


......

Känner att fasaden jag försöker hålla upp är på väg att rasera.
Med motgångar krakelerar ytterligare en del av min mur.
De enda som står kvar är en sårbar JAG!
Ja försöker se de bra. Ja lovar ja försöker, men just nu äter livet mig innefrån och ut. Reserv krafterna tynar bort, va blir kvar då????


Bilder!!!

Igår satt jag vid datorn och fixade med kort. Tycker de är kul med kort. Man har såna minnen i dom:)
Hittade även små film klipp på bl.a. Tuva när hon va lite mindre:) man glömmer så fort hur små barnen har varit!!!
Och vilket busfrö hon alltid varit och ja tror hon alltid kommer att va;)
Med de fick mig att önska att ja hade mer filmer på barnen. Visst bilder i all ära. Men en film så får du liksom med allting på en gång:)
Men än så länge får ja nöja mig med foto böckerna som kommer hem inom en vecka:)


Luften gick ur mig!!!

De kändes på nåt sätt lite lättare. De kändes som de va på väg att vända. Ja hade hopp.
Imorse dog de hoppet. Ja orkar inte mer nu. Nu är jag seriöst orolig. Va fan ska jag ta mig till????!!!
Försöker se det positiva. Men de är inte mycket som är de just nu.
Men är glad att jag har min man och fina vänner som faktisk bryr sig och tar sig tid att försöka pigga upp mig.
Men utan min man och mina barn hade jag kastat in handduken för länge sen!!!
De är för er ja kämpar!!!


Kärt återseende, och totalt klickande!!!

Igår på eftermiddagen kom min fina vän Jennie hit med hela sin familj. Va så kul att se henne igen. De va så längesen. Vi bubblade som aldrig förr:)
Och mellan tjejerna sa de bara klick!!! Dom fan varandra direkt!!! Och hade så roligt, och de verkade även klicka mellan männen;) dom fann gemensamt intresse i tv spel:) och ville blev frälst i jonathans lego, jonte lät tom Ville leka med alla hans star wars lego och de får inte ens tuva göra:)
Vi hade super trevligt:) så Jennie och jag bestämde att vi ska åka dit bång helg och sova kvar :) ser fram emot det:)


Lördagsmys

Vi vaknade tidigt såklart:) tuva vet inte vad sovmorgon är för något;)
Vi gick upp och duschade och gjorde oss i ordning. Då hörde Anneli av sig och sa att Frida ville komma och leka:) vi tog med tjejerna på promenad till centrum, där fick dom varsin glass:)
Sen vandrade vi vidare till Åbergs parken så dom fick busa lite.
Nu har dom fått lunch och ligger och myser framför en film:)


Vår

Våren närmas sig med stormsteg. Och den är Så välkommen!!!!! De blir ljusare, varmare och de gör att livet blir lättare!!!!

Vet inte varför de blir så men jag tycker allt blir lite roligare och lite gladare:)

Imorse va de skit väder, men lagom till jag kompade ut från jobbet så sken solen, fåglarna kvittrade:) ja njuter:)


RSS 2.0