Turkosa eller grå dagar

Va på en föreläsning i torsdag. Den handlade om värdskapet. Alltså inte om vår värld. Utan hur vi är som värd. Och då menar ja inte bara till typ fest utan hur vi är mot våra med människor, tex kunder,medarbetar. Osv.
De va en grym föreläsare och ja tror aldrig jag skratta så mycket i hela mitt liv. Tårarna sprutade. 1,5 timme flög förbi. Och jag hade kunna lyssnat lika länge till på den mannen.
Mot slutet så sa han att man kan dela in personer i tre färger, svart de gick han inte in på så mycket men om en person är svart har man en väldigt tung period i livet tex deppretion. Sen har vi de grå personerna ja de är dom där som är sura bittra ja dom hatar hela världen och de är ju aldrig deras fel. Sen har vi den turkosa människa:) den glade de som möter dig med ett leende:) den som gör de lilla extra för nån annan.
Detta är extremt kortfattat och ja vet de låter flummigt. Men han menar på stöter vi på en grå person så är de lätt att den smittar av sig och vi blir lika dana. Samma är de med den turkosa men då blir man ju glad och varm och tänk bilen värld vi skulle bo i om vi alla va mer turkosa!!!

Själv låg jag och tänkte igår att ja håller med till viss del men när ja tänker till mig själv så är jag solklart i vanliga fall turkos. Ja är dock nu hela färgkartan, innerst sitter en kärna med svart som blir mindre med tiden men den finns där tyvärr. Sen pumpas de runt en massa grått och på ytan är jag hel turkosa. Ler mot världen i hopp om att ingen ska se in i mig och se hur jag egentligen mår!!!

Men ja längtar efter när ja är mitt turkosa igen, ja ska ta mig dit!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0