Sjunkande skepp!!!

Igår läste vi i tidningen att 200 personer ska få gå från Coop Sverige. Jag fick en tung klump i magen!!! Micke sitter rätt säkert än. Men vad händer vid en ev konkurs. Då spelar hans år på Coop ingen roll. Jag hoppas att de inte kommer gå så långt. Men vem fan vet?! Allt gör en ännu mer osäker. De gör att ångesten ligger på topp.
Så frågan är. Lämna ett sjunkande skepp fast de ger en form av trygghet i vårt lilla kaos just nu. Eller stanna och hoppas på de bästa?!
Kan nån spå in i framtiden och säga hur vi ska göra. Va ska vi gå på?!


Funderingar

Just nu är de många tankar och funderingar som snurrar i huvudet. Om allt och inget. Om livet,folk runt om mig. Mina nära och kära.
Jag har lite tagit ett kliv tillbaka med folk i min omgivning. För att jag kände att jag va tvungen att få perspektiv och få lite koll på mig och mitt. Min familj och vårt liv. Men de hat lett till en del tankar på de runt om mig. Va är jag för alla??? Är jag nån som är bra och ha när de passar dom eller har jag nån som finns där i vått och torrt när jag behöver. De känns lite som min värld har rasat runt mig att jag inte har koll på läget. Och jag känner mig sviken och besviken. Vem är äkta och vem är falsk. Vem är värd nåt och vem har man bara som hjälp?!
Är de lätt att man kör över nån som aldrig säger nej bara för man kan. Utan att man inte ens tänker på det?
Ja är minst sagt vilsen. De jag vet att jag har de bästa barnen man kan ha och har den bästaste vännen i världen. Mitt livs kärlek. Han är den jag alltid lutar mig mot när stormen blåser hårt. Men nå klokare har jag inte blivit. Livet är en aningen förvirrande.


Lite fix

Jag har åter igen vart i farten. Piffat lite möbler här hemma. Så här kommer lite bilder.


Börjar fundera

Vart är allt på väg. Ska allt vara såhär?är de här livet? Va är ska man ta sig till? Jag har hundra frågor men inga svar. Jag har känslor i kroppen som jag inte kan göra nåt av!!! Allt bara snurrar och mer förvirrad blir jag. Jag blir tokig. Mer än vanligt. Va är meningen?!


RSS 2.0