Spontan!

Idag har jag och Camilla bestämt att vi ska va spontana. Vi gick upp imorse och bokade kryssning till ikväll. Lyckades fixa bra hytt för lite pengar. Vilket känns grymt;) ska bli skit kul. Är sällan jag drar iväg på sånt här själv. De är väl lite nyttigt att göra saker var för sig ibland har jag hört;)
Är så sjukt laddad;) så nu ska man packa ihop sig så drar vi in till stan och shoppar lite. Och ikväll ska vi ha så sjukt kul!!!


Sova

Att sova tycker min kropp är överskattat. Den vill inte riktigt som jag vill. Den vill va vaken när alla sover och sova när alla är vakna. Fattar inte varför de är så?!
Jag vill bara va som normala människor och sova på natten och va vaken på morgonen. Varför ska de va så svårt?!
Men nu får jag väl försöka gå och lägga mig. De slutar oftast i att jag ligger sömnlös i sängen.


Bara en Blääää dag

Idag har jag en bajs dag. En riktig skit dag. En sån som får en att vilja dra täcket över huvudet och ligga där och komma fram när de känns bra igen.
Men nu funkar inte livet så tyvärr. Man har sitt ansvar. Jag har en familj som behöver mig!!!
Men idag hade jag bara velat krypa in i min bubbla och bara varit.
Är så less på skit dagar!!!! Nu har de spökat i flera dar. Är så värdelöst!!!!

Blääää!!!!!


När man tror att allt är ok

Jag är så less på gå hemma. Jag har rensat alla skåp. Jag har städat fixat jag de mesta man kan göra. Är i te ens road av smyckes sakerna längre. De blir lite långtråkigt. Och nu har jag läst mina underbara böcker klart.

Så jag blir en aningen rastlös. Så jag vill gärna göra sånt som jag tycker vart roligt förut som typ Ikea osv. Strosa i affärer. Men ack så fel jag har. När jag väl är där får jag panik. Blir yr och svimfärdig. Jag svettas. Ja hjärnan ger upp allt. Jag har alltid nån som vet hur jag mår med mig då de är en trygghet för mig. Men de blir inte bättre med all medicin i världen.

Jag är trygg i mitt eget hem. Där är jag mig själv. Där funkar jag som man ska. Men i omvärlden faller min värld isär och blir ett enda kaos.

Kuratorn säger att jag måste träna. Men de hjälper inte. Jag vill inget heldre än bara vara jag. Hon den glada spralliga som inte låter nån slå ner henne. Hon som älskar att va social. Inte nån som gömmer sig från folk man känner på stan.

Va dan gör jag för att gå vidare!?


Nervös

På söndag ska Jonathan åka till Polen med skolan i sex dagar. De känns en aningen skrämmande. Att släppa iväg sin lilla plutt ut i en främmande värld. De känns så konstigt. Han håller på att bli vuxen. Men hur är de möjligt när jag inte ens är torr bakom öronen;)

Jag är en riktig höns mamma. Jag vill skydda mina barn från allt ont i världen. Jag är livrädd att nåt ska hända dom när jag inte är med och kan skydda dom. Så just nu känns de att jag ska sätta min först födda på ett plan för att åka bort och dessutom ska åka snowboard för första gången i sitt liv;) de tar endel på ens kontrollbehov;)


Såld

Idag skrev vi papper. Nu är lägenheten såld. Vi fick de vi ville ha och vi slipper alla visningar:) så de känns skit bra:) så nu kan man andas ut och blicka framåt. Nu ska vi bara få ordning på de sista i huset. Sen är de bara att flytta;) senast 27 mars bär de av.


Vikt

Jag blir så orolig. Jonathan har vart hos skolsyster förra veckan. Och fick tillbaka lister på hur hans vikt och längd kurva ser ut. Han har växt en del på längden vilket är bra. Men vikt kurvan har taget ett steg åt de sämre.

Vi har kämpat länge med Jonathan och hans matvanor. Med hans Aspergers diagnos gör de att han är extra känslig vad han äter. Men vi försöker vara så tillmötesgående vi kan.

Men va fan ska man göra?! Känner mig så makt lös!!!!


Vill bara kräkas på allt!!!

Solen skiner ute och de verkar va en toppen dag. Men jag vill bara gömma mig under mitt täcke och glömma världen där ute. Blodet kokar i mina ådror. De kryper i hela kroppen.
Önskar att jag visste varför. Men jag har inga bra svar. Är så less på må såhär!!!


Kär

Jag är så kär. Kär i böcker. Trodde aldrig de skulle ske:) har aldrig varit en en bokmal men nu sitter jag helt insjunken i mr grey och hans bisarra liv. Femtio nyanser fängslar mig så totalt. Jag är trollbunden. Jag skrattar gråter och bitvis är jag livrädd. Trodde inte jag skulle bli så fast. Men nu är de som en drog. Jag kan inte slita mig. Jag vill bara läsa. Jag vill veta mer. Jag plöjer sida efter sida. Dessa böcker är totalt underbara!!!!


Ledighet!

Imorgon är ledigheten över. Allt får tillbaka till de normala. Ja för mannen i alla fall;) jag och barnen ska va hemma imorgon då de är planeringsdag på dagis och Jonathan börjar först på onsdag:)
Och då ska jag göra absolut ingenting. De har vart mys att ha alla hemma men nu behöver jag lite avkoppling. Stress nivån är i topp.


Fullspäckad

Idag vaknade jag först. Försökte få liv i min familj. Vi fixade lite hemma. Micke ringde mäklaren. Och nu går de undan;) imorgon ska mäklaren komma och nästa tisdag kommer fotografen. Och den 20 ska tydligen första visningen vara.

Sen tog vi en tur till Tyresö och hälsade på SysterYster. Vi fick god mat och massa med trevliga samtal. Passade på att fixa lite halsband som söt Jocke lekt lite med;) hann även med att klippa Jocke Freja och Nettan. Och tuva sover kvar så imorgon ska vi dit igen och hämta henne:)

Sen blev de en Ikea sväng. Kommer behöva en bäddsoffa när vi flyttar. Men kluvna vad vi behöver för nån. Kollade lite kök osv:)

Väl hemma så städade jag och jonte medans Micke gick ut lite med grabbarna. Så nu har jag soffan helt för mig själv;)


Rätt beslut

För ett par dagar sedan skrev jag om att vi fattat ett beslut. Vi har bestämt oss för att sälja vår lägenhet. Vi ska hyra ett hus på mickes mammas tomt. De är mindre än de vi har idag men med min sjukskrivning och andra förutsättningar har vi insett att vi måste ändra på våra utgifter. Detta är de enda rätta. Vi vill börja på ny kula. Vi vill få en ny start. Vi vill mer än bara bo. Vi vill inte vända på varje krona. Vi vill inte alltid säga nej om barnen vill ha något. De här för de bästa. Vi kommer få en bättre vardag även om vi bor lite trångt. Men finns de hjärterum så finns de stjärterum. Många som höjer på ögonbrynen och tycker vi är knäppa, de är ok att ha sin åsikt. Me. Tro mig detta blir bäst.


Mys

Idag har jag fått massa bebis mys. Chricke Natalie och Tyra kom över och åt middag med oss de va super mys!!! Tuva fick chans att suga i sig massa Chricke bus;) finns få som hon är så roade av som honom:) och jag fick chans att snacka massa skit med Natalie vilket alltid är lika trevligt synd att vi ses så sällan:(


Sigge

Igår smet katten ut. Han brukar rågång ut men igår va tanken att han skulle ca inne. Men nu har han vart borta ett dygn. Tuva är så orolig. Han kommer tillbaka tillslut. De vet jag men hon är inte lika säker. Så vi håller tummarna att han snart kommer hem


Kryp i kroppen

Nyttår nya möjligheter. Men fan va jag är rastlös. De kryper i kroppen på mig!!! Jag vill göra allt men ändå inte. Jag vill hitta på nåt men vad? Allt är typ stängt!!! Va ska man hitta på?!


Så va de ett nytt år. Nu håller vi tummarna att de är vårt år!!! Orkar inte mer misär. Vill inte va en gnäll fis!!! Nu vill jag vända blad. En ny start. Och börja bygga nåt nytt från början! Jag ser bara möjligheter med de nya året!!!


RSS 2.0