Blir så arg!!!

Nu har måttet blivit rågat. De är mer än jag orkar med. Sonen ska ta ett am körkort. Och de har väl inte vart lika lätt som jag trott. Han har ju diagnosen Aspergers och add. Och då vill trafikstyrelsen ha intyg att han inte äter tabletter. Vilket han inte gör. Men då har vi försökt hitta nån som kan skriva detta intyg. Vi började på habiliteringen i Bålsta. Men icke dom gör inte sånt. Hänvisas till skolan men dom har inga tider kvar till skol läkaren. Och hänvisas till bup. Men eftersom han inte är inskriven där så säger dom nej. Och blir hänvisade till habiliteringen igen. Och dom säger att de är den behandlande läkaren som gör sånt. Men Jonathan har ingen sån då han INTE äter medicin!!! Så vi har inte behövt läkare. Utan vi har klarat oss på sjukgymnast och sköterskor på habiliteringen. Så habiliteringen skickar oss till vårdcentralen. Först träffade vi en dr som inte va specialist så han kunde inget göra.
Och idag träffa vi en barnspecialist men eftersom han har Aspergers så vill han inte heller göra nåt!!! Utan tyckte vi skulle vända oss privat.

Är de såhär vi behandlar barn med speciella behov?? Som dom inte har nog med hinder i livet???!!!

Känner mig så maktlös!!!!


Kommentarer
Postat av: mamsen

Det här är sånt man inte tror att det är verklighet när man läser om det men uppenbart så är det ju så. Ja våran Toyer var guld värd men tyvärr slutat,har ju en toppen läkare på Bålsta doktorn men det hjälper ju inte er nu sånt här gör att magkataren ger sig till känna :( Hoppas att det löser sig till slut och tack Micke för du orkar och finns för barnen och Veronika Puss

2013-06-01 @ 03:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0