Till alla nära o kära

Jag vet att jag förmodligen gjort er extremt oroliga med mitt handlande. Men vill att ni alla ska veta att ni inte gjort något som helst fel!!! De va en total tabbe från min sida. Jag hade en tung stund som jag bara ville sova bort. Men lyckades inte riktigt somna och ju fler tabletter ja tog så fick jag en dum Idé att ta mig ett glas vin. Som ledde till en hel flaska tydligen. Och ju mer in i dimman ja kom ju längre ner i min deposition drogs jag. Och tänkte helt enkelt att livet för er hade vart bättre utan mig. Ja sen kan ni alla komma med er ord som att ni finns och att de bara är strunt prat. Klart jag i friska stunder vet det. Men där o då i min ensamhet fanns de Inge hopp. Jag ska lova att jag ska försöka att aldrig göra om det. Men LOVA de kan jag inte. Då de är inget jag tydligen styr över helt själv.

Och om ni känner att ni måste tala om för mig hur ego jag är. varsågod ordet är fritt.


Jävla söndag!!!

Denna dag har fan bara vart full med skit. Tror de skulle vart bättre om jag inte gått ur sängen alls idag!!!

Är så less när jag väl börjar känna att de kommer en ljusning så är de allt nåt som kommer som ett mörkt moln på himlen.
Varför kan de inte bara få vara bra. Kan jag inte bara få bli bra. Och ha de bra!


35!!!

Idag frågade min mamma mig va jag önskar mig i 35 års present! Har lite förträngt att jag fyller35!! De känns så gammalt ja min ålder är betydligt äldre än ja känner mig! Åren går men ja hinner inte med!!!


Världens bästa !!!

Jag känner att allt är på väg att vända. Jag har gett mig fan på det. Och på sista tiden har jag sett till att jag endast tänkt på mig och min familj. Och jag har fått massor av hjälp av min fina mamma o pappa. De har hjälpt med barnen och massa annat. Och de är jag otroligt tacksam för!!!!


Varje dag är den sista.

Vi får ett liv som vi vet om!? De är ett skört liv vi har. Allt kan hända. Och jag har fått en aha upplevelse idag. Jag vill försöka leva livet som att varje dag är den sista. Jag vill göra de bästa av de jag har och de jag kan. Nu är de dags att vända skeppet;) vi seglar mot horisonten och sol nedgången!!!


Veronika bestämmer sig för att dö!!!!

Kollade på en film med just den titeln. Min man tyckte ja va knäpp som ville se den. Men han missar nåt. De fick mig att tänka. Fick mig att fundera. Nu gör vi allt för att vända den här trenden. Till nå positivt. Och har ni möjlighet så se filmen.


Äntligen är de klart!!!

Igår blev de klart. Vilka som ska spela huvudrollerna i fifty shades of grey. Charlie hunnam och Dakota Jonson har fått rollerna. Inga som är bekanta för mig. Men henne ser jag bara hennes mamma melenie grifith och pappa don Johnson ;) men lite mörkare hår så kan de nog funka.
Men Charlie. Nja inte min favorit direkt. Han känns för snäll och oskyldig. De mörka och spännande jag fått en bild av mr grey finns liksom inte där"/ men jag hoppas verkligen att han kommer få mig att ändra mig. Liten wow effekt.
Men nu ska vi bara sitta och vänta ett år på att filmen ska bli klar!!!!


Framtid..... Ska ljusna nu!

Nu tänker jag vända den här skutan. Nu vill jag bara ha de bra. Nu vill jag bara ha de positivt. Jag önskar bara att de va så lätt. Att de bara va att bestämma att man inte ska må dåligt längre. Jag ska göra mitt bästa. Att försöka se allt med ljus i ögonen. Så som jag gjorde förr. Vill va samma glada jag igen. Hon som höll huvudet högt och trodde på sig själv.
Jag ska finna henne. Snart!!!!


Nu du!!!

De är fan nu de ska vända. Är positiv idag. Ska få massa gjort:) idag känns livet lättare än på länge. Jag känner ett leende i själen. Nåt som ja inte gjort på länge;)
Jag hoppas de är början på nåt bra;)


Sätta pengar!!!

Hur kan man sätta ett värde på sig själv? På ens hantverk. Jag har skot svårt att ta betalt för saker jag gör. Som tex lapptäcke. Va ska man ta för att göra ett sånt?! Fixar personen materialet så är jag nöjd. Visst ligger de jobb bakom. Men de kan jag inte sätta pengar på.
Och som smycken jag gjort. Betala materialet så är ja nöjd. Hur ska man kunna sätta ett värde?! Är jag för snäll?Eller kommer karman tillbaka?!
Tjänster och gentjänster?! Eller?! Även om jag expert på att klara mig själv"/


RSS 2.0